Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtudom, én 7000-ért vettem 1 kilóst. És hozott is, már most. Pedig kb 3 hete szedem, és látható az eredmény.Zsoltu92 írta:Múltkor láttam valamelyik áruházban fehérjét (azt hiszem az volt) 25ezer forint volt 1literes. Már ne haragudjatok, de aki ennyire hülye, hogy ennyit kiad azért, amit bevihet hétköznapi táplálékkal ennek az árnak a töredékével, akkor hajrá.
nem azt mondtam, h nem lehet, hanem azt, h nem feltétlenül lehet.gergo9 írta:Ez így egész egyszerűen nem igazBoixos írta:...![]()
Faxa edzésterv/jól felszerelt konditerem esetén nincs az az izom amit ne lehetne megmozgatni,fejleszteni , sokkal inkább sok sporttevékenységekre igaz hogy az izmok egyszerűen semmit sem fejlődnek egy idő után.
A kondi/küzdősport kombót nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek nem engedi a bunyó hogy elbutuljon a mozgásod a , az erősítést meg tökéletesen megoldja kondi emelett még dizájnos is leszel
Ez így egész egyszerűen nem igazBoixos írta:. abban igazad van, h ezek egyike sem statikus mozgássor, éppen ezért tudnak olyan izmokat is megmozgatni, amiket a testépítéssel nem feltétlenül tudsz elérni. ha vki nem csak a strandon vagy a fényképekezéseken akar "mutatni", azok nyugodtan megpróbálkozhatnak bármelyik fentebb említett edzésanyaggal.
nem tudom, h nekem címezted-e a soraidat, ha nem, akkor félreértettelek, és kérlek, ne vedd magadra!currahee írta:megfogadtam h nem írok ide mert tudom milyen tudatlan a többség és mennyire fogalma sincs az egész dologról... de sajna beleolvastam most...
csak két dolog mert inkább nem folynék jobban bele...:
1, attól még h vki ilyen "porokat" szed NEM LESZ IZMOS!!!
2, a testépítés egy inkább statikus mozgást igénylő sport, míg a küzdősportok mind dinamikus mozgású sportok. teljesen más erőnlét kell a kettőhöz. hiába jó vki az egyikben egyáltalán nem következik h a másikban "nem szarna oda" egy igazi kemény tréningtől...
Én csak a fehérjéről nyilatkozom, mert én csak azt szedem.MessikeBarca írta:Még ha lenne 1 kis időtök akkor a táplálékkiegészítőkről írnátok valamit hogy mit ajánlotok és annak a körübelüli árát?(elsőre csak kis kiszerelést szeretnék venni)Köszi mindent;)!
Szerintem sok a két óra, bár ha sokat pihensz a gyakorlatok között vagy eltrécseled az időt, akkor nem. Egyébként sem időre mérik az edzést.MessikeBarca írta: Eddig nemigen látszik rajtam a napi 2 óra intenzív edzés heti 1 pihenőnappal(pedig sokat erősödtem).
Szerintem az első három-négy hónap arról szól, hogy megismerkedjetek. Te meg a gyakorlatok meg a súlyok. Eredményről fél év alatt ne igen álmodj. Bár attól függ, mi a cél és mit nevezel eredménynek. Egyébként ne csak karra eddz, a többi izom is fontos. (Meg elég gnóm leszel vállak és combok nélkül nagy bicepszelMessikeBarca írta:A bérletem még 1,5 hónapra szól és szeretném ha a sulira már lenne valami eredmény.
Én nem régóta kezdtem el ezt a dolgot, de rengeteget olvastam róla, plusz van egy-két ismerősöm, aki nem 1-2 hónapja csinálja ezt, hanem több éve.MessikeBarca írta:Hello mindenki! ...
HormonkezelésBeen írta:Ennek a növekedés stopp-nak az elkerülése végett mit lehetne tenni?![]()
igen,ez bizony szánalmas.Andris írta:Hát én eleve röhejnek érzem ezt az egész témakört, de ahogy érzitek.
Az meg végképp szánalmas, hogy valaki pénzért vegyen dolgokat izmosodás érdekében, ahelyett hogy valamennyit dolgozna még érte.
Senkinek nem lesz tőle baja mivel természetes anyag, énis most kezdtem el szedni, 1 éve járok konditerembe és kicsit megakadtam, úgy éreztem kell valami ami továbblendít a holtponton.Engem nem zavar. Ha tömni akarod magad ilyen kiegészítőkkel tömjed,nekem nem lesz tőle bajom Smile
3. Van különbség a testépítő és súlyemelők között. A testépítés célja nem a legnagyobb izomerő, hanem az arányos definíció (kinézet) elérése. A testépítő nagyon izmosnak néz ki, mégse ő "legerősebb". Nem véletlen, hogy világ legerősebb embere versenyeken nem bodybuilder kinézetű emberek vannak. A felesleges viták elkerülése végett: a testépítés egy komoly sport, és nem azt mondom, hogy a testépítők gyengék lennének.haze71 írta:3. Aki testépítő, illetve aki táplálék kiegészítőket szed, annak az izmai nem felfújt műizék. Ez egy baromság. Sőt, szerintem nem is a gyorsabb izomtömeg elérését segítik elő, hanem egyáltalán azt, hogy ne kezdje el a megnövekedett igénybevétel hatására a szervezet bontani az izmot.
4. Zsoltu92-nek válaszolom, hogy aki 2 éve gyúr (már a szó is gyönyörű, amit ehhez a tevékenységhez használsz) az ne írjon olyant, hogy „láttam fehérjét, 25 ezerért (vagy legalább is azt hiszem)”, mert aki kicsit is foglalkozik ezzel a sporttal, az nagyon is jól tudja, hogy mit látott, ráadásul nem is literben, hanem kilóban mérik a cuccot. Úgyhogy kérném, hogy aki ennyire szakbarbár, az vagy csak kérdezzen (nem szégyen az), vagy ne nyilvánítson véleményt.
A kokszolás is fénykorát élte szval nem teljesen jó példa(persze nem kokszolt mindenki)Sanama írta:Engem nem zavar. Ha tömni akarod magad ilyen kiegészítőkkel tömjed,nekem nem lesz tőle bajom
Magadtól miért ne tudnál erősödni én ezt nem értem...20-30éve nem voltak erős,izmos emberek?
Beleolvasgattam az előzményekbe, és úgy gondolom, pár dolgot én is hozzáfűznék.vargaakos írta:Jó példa, kivéve ha valaki nem is dohányzik.
Az előzőekben feltett kérdésekre még várom a választ.
nem véletlenül írtam annak,akinek.vargaakos írta:Jó példa, kivéve ha valaki nem is dohányzik.
Az előzőekben feltett kérdésekre még várom a választ.
Persze, jó példa de, akinek cigire van pénze, annak is jó világa van.socio66 írta:ki mire költ.Victor_Valdes írta:
Szerk.: És akkor ugye rossz világ van...
egy havi cigi árából megvan a cucc.
most ezzel nem csak rád célzok és nem mondom hogy én sosem éltem vele,de szerintem jó példa.
ki mire költ.Victor_Valdes írta:
Szerk.: És akkor ugye rossz világ van...
Ha valamennyire megnyugtat, én is csóró vagyokVictor_Valdes írta:Bár lehet csak én vagyok ilyen csóró.![]()
![]()