Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrét név,link? Tudom,hogy a google a barátom,de most nincs időm.sjd írta:a formázás a leghatásosabb, de én inkább vmi netről futtatható vírusirtót ajánlanék (meert lehet h a gépeden lévőbe beférkőztek)FCBMessi19 írta:A gépem megtámadta valami Trojan-csapat. Mit ajánlotok a kiirtásukra? Sürgős lenne. Előre is thx.
a formázás a leghatásosabb, de én inkább vmi netről futtatható vírusirtót ajánlanék (meert lehet h a gépeden lévőbe beférkőztek)FCBMessi19 írta:A gépem megtámadta valami Trojan-csapat. Mit ajánlotok a kiirtásukra? Sürgős lenne. Előre is thx.
Köszi,mindjárt megpróbálom...lui1698 írta:Egy program, amivel tudsz képeket kiszedni játékból, plusz videót is.chonggy írta:Az mi is..?
Innen le is tudod kapni: http://www.fraps.com/
Egy program, amivel tudsz képeket kiszedni játékból, plusz videót is.chonggy írta:Az mi is..?
Az mi is..?lui1698 írta:Passz, de próbáld meg egy képlopóval. pl fraps elég jó szerintem.chonggy írta:Az FM-ben PRint Screen-t nyomok,hogy fényképezzek,és amikor a Paint-ben pastezom,nem a játék képe jön ki,hanem a Desktoppomé...Ez miért van?
Passz, de próbáld meg egy képlopóval. pl fraps elég jó szerintem.chonggy írta:Az FM-ben PRint Screen-t nyomok,hogy fényképezzek,és amikor a Paint-ben pastezom,nem a játék képe jön ki,hanem a Desktoppomé...Ez miért van?
Köszi!Tim írta:Pld.Virtualdubbal,Winavival,total video converterrel..A virtualdubbal kicsit macerás,a másik kettőnél elég ha megadod a felirat fájl helyét(a névnek egyeznie kell,pld:"valami.avi"-"valami.srt",vagy .sub,vagy .ass attól függ hogy mibe mentetted).Illetve a winavinál elég ha a feliratod a film mellé teszed,úgy értem egy mappába.Eazzy írta:Hogyan tudok videóra feliratot "égetni"
Pld.Virtualdubbal,Winavival,total video converterrel..A virtualdubbal kicsit macerás,a másik kettőnél elég ha megadod a felirat fájl helyét(a névnek egyeznie kell,pld:"valami.avi"-"valami.srt",vagy .sub,vagy .ass attól függ hogy mibe mentetted).Illetve a winavinál elég ha a feliratod a film mellé teszed,úgy értem egy mappába.Eazzy írta:Hogyan tudok videóra feliratot "égetni"
Nem töröltem de beállítottam egy másik mappát és így jó. Köszi!sjd írta:Nem nevezted át/törölted a mappát ahova tölteni szokta a dolgokat?
Nem nevezted át/törölted a mappát ahova tölteni szokta a dolgokat?MessiFan írta:Hali. Egy jó ideje azt írja ki a utorrentem mikor le akarok tölteni valamit (mind1 hogy mit) hogy, Nem találja az elérési utat. És abbahagyja a letöltést. Próbáltam más utorrentet letölteni de azokkal is ugyanez volt a baj.
Amit nekem letölt, az egy WindowsActivationUpdate.exeFecooo írta:ezt te írtad...
(a Microsoft oldalán próbáltam, de ha rámegyek arra, hogy windows xp mód, csak valami aktivációs valamit tölt le)
ezek után nem értem, mit nem értesz...
Én amíg nem láttam egy hasonló listát, nem tudtam, hogy az adott verziók (mint pl. az Ultimate) miből állnak. Nekem az Ultimate megtetszett, de számomra bármelyik ingyen lett volna. Utána jöttem rá, hogy ez a legfejlettebb példány, de jó ha a 20% kihasználom. Most már marad, nem szedem le.barca99 írta:Tök felesleges, otthonra egy Home Premium tökéletesen elég. Az már más kérdés, hogy legtöbben az Ultimate-t szerzik be, mert ingyen van, akkor meg nem mindegy? ...Lionel85 írta:Egyébként az egyik legjobb verzió az Ultimate, ami az előző többi verziót is magában foglalja (Starter, stb.).
(a Microsoft oldalán próbáltam, de ha rámegyek arra, hogy windows xp mód, csak valami aktivációs valamit tölt le)
Ez így van. Egyébként bármely verziót "próbálod" ki általában benne van a többi is,csak egy .cgi fájlt kell belőle kivenni és választhatsz közülük. De a premium bőségesen elegendő. A daffy által említett dual bootos megoldás is működik,nálam is így volt fent(bár a win7 eltávolítása egy kicsit trükkösbarca99 írta:Tök felesleges, otthonra egy Home Premium tökéletesen elég..Lionel85 írta:Egyébként az egyik legjobb verzió az Ultimate, ami az előző többi verziót is magában foglalja (Starter, stb.).
Tök felesleges, otthonra egy Home Premium tökéletesen elég. Az már más kérdés, hogy legtöbben az Ultimate-t szerzik be, mert ingyen van, akkor meg nem mindegy? ...Lionel85 írta:Egyébként az egyik legjobb verzió az Ultimate, ami az előző többi verziót is magában foglalja (Starter, stb.).