2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, de nem tudom, h mikor mentettem le.sjd írta:Ha emlékszel h kb. mikor csináltad, akkor módosítás dátuma alapján is kereshetszS.Agüero írta:
Vagy méretre beállítod a max 10kb-ot
Ez már megvan, kösz.2 kér(d)ésem lenne.
1.:
Hogy lehet a c betűt úgy leírni, ahogy a "barca"ban kéne?
Alt+0231 --> ç
Az árkád vagy pláza? Sose tudom :Sbowlinggolyo írta: A Football Worldben rengeteg Barcás cuccot találsz.
A Football Worldben rengeteg Barcás cuccot találsz.18Barca99 írta:Hali srácok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem tudna valaki ajánlani Győrbe Barca-boltot, egyáltalán van ilyen a környéken, Barcelonás kellékek, cuccok, kiegészítők kellenének minden témában. Aki tud segítsen! Köszi Smile
Bankszámla kell ha arra kapja rendszeresen a fizetését,kelleni fog feltehetőleg közüzemi számla,illetve a szokásos(személyi,adókártya,stb..)Perrero írta:asszony venne saturnba netbookot 0% thmmel, munkáltatói igazolása van, de mi más kell hozzábankszámla kell
Igen. Ennek ellenére piros. Ezt már tegnap megnéztem, de nincsen rá szerintem beállítás.kennyke04 írta:eszközök->beállítások->tartalom->színek-> itt feketének kéne lennie szövegnél, nektek is az van beállítva?
Hát, legalább nem rózsaszín. Köszi a segítséget!Lionel85 írta:Semmit, még én sem tudom. De már kezdek hozzászokni...
Na, most már rendben van, ami eddig nem, már csak annyi a gond, hogy itt minden egyes fórumos üzenet vörös.Lionel85 írta:Igen, magyar. Nekem semmi más böngésző nincs fent, csak a 4 béta.Messidona10 írta:Az újratelepítést megpróbáltam... A 4-es magyar?Dobsz egy linket? Megköszönném.
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/relea ... /win32/hu/
Igen, magyar. Nekem semmi más böngésző nincs fent, csak a 4 béta.Messidona10 írta:Az újratelepítést megpróbáltam... A 4-es magyar?Dobsz egy linket? Megköszönném.