Na, így sokkalta szimpatikusabb az egész.
Szurkolói klubról majd beszélünk még esetleg, bár amit mondtam az áll.
Bár a jegyvétel valóban olcsóbb megoldás, mint a telefon (...

), nem lesz rá szükség. Egyrészt Daniék mennek ugye, másrészt pedig, megértettem a dolgot már :
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... venda.html
Itt egy kicsit összevissza a dolog, de a lényeg az hogy lehet majd vásárolni jegyet a szokásos módon.
Írnak szeptember 2.át, 14.ét, 11.ét is talán, elég összevissza. Majd átolvasom mégegyszer, 1 óra múlva talán tudok egy korrekt értelmezést adni, most van egy kis dolgom.
szerk: megnéztem most, szeptember 14.étől lesz az összes szokásos módon elérhető a jegyvásárlás, így a bérletes visszamondós rendszernek köszönhetően pontos helyjegyeket lehet foglalni a hivatalos oldalon bárhonnan, külföldön érvényes bankkártyával is.
Szóval Szabella úrnak félig igaza volt, félig meg nekünk, így minden marad a régiben, a legolcsóbb, kényelmesebb, és legjobb helyeket garantáló megoldás továbbra is a hivatalos online módszer.
Annyit megjegyeznék, hogy a szállásajánlataiddal kapcsolatban csak olyanok írtak véleményt, akik már jártak nálad. Legalábbis emlékeim szerint.
Valamint itt az ideje elhagynod a kor alapon megkülönböztetést, ahogy minden rendes ember teszi. Te 43 éves létedre csak órák múltán tudsz egy higgadt hozzászólást összehozni, és 43 éves létedre sokadszorra is csak azt tudod mondani, hívjunk fel a klubot, annak ellenére h ezzel foglalkozol, valamint ahelyett, hogy 5 perc alatt utánanéztél volna, megspórolva ezzel az időt egy ilyen 20 éves forma csikónak, mint én.
S ezzel a kis ironizálással le is zárnám, jobb a békesség.
Továbbra is csak itt hirdesd kérlek az ajánlataid, és a pozitív/negatív kritikát is tartsd tiszteletben, amennyiben megalapozott. (értsd: járt nálad)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila