2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm, köszönömmessideco írta:Anti barátom, te úriember vagy! De miért van jó íze a kávénak??
Megtaláltam a rokonlelkem.Fernando írta:Tartsátok is meg jószokásotokat.
Mi a jó a cigiben? Nem emlékszem már nálam hogyan kezdődött. Valami dereng, talán piáláskor kínáltak meg először, "piálás" voltam vagy 15... utána pedig már vettem én is. Volt egy időszak amikor 3 napig nem gyújtottam rá, majd másik nap 1 dobozzal. Ez tartott kb 1 évig. Azóta beállt a napi adag, kivéve ha megyünk valami nagyobb "rendezvényre".![]()
És, hogy mi a jó benne? Nemtudom, egy idő után hiányzik. Én személy szerint pedig szeretem az ízét és szeretem szívni is, plusz nekem jobban esik, ha egyik haverommal beülünk egy bár-ba kikérünk egy whiskey-t és rágyújtunk majd dumálunk, mint, hogy beülünk kikérünk egy kólát és beszélgetünk, de ez én vagyok. :)
daffy írta:akkor dobom a pcsába a teát és elkezdek mákvirágot+zöldet termeszteni. az majd felpörgeti reggel az asszonytBob_Marley írta:Amire te gondolsz az biztos, hogy a fekete tea, valamint a zöld tea is hasonlóan egézséges!De a kávé se annyira "veszélyes" mint előadják a műsorok!Egyikből se szabad mértéktelenül fogyasztani!Napi egy csésze kávétól nem fogsz hamarabb meghalni!S vannak a kávénak is előnyei a szervezetre!Én szerintem ami a természetben terem, s pozitív hatással is van a szervezetre azzal nincsen gond!
akkor dobom a pcsába a teát és elkezdek mákvirágot+zöldet termeszteni. az majd felpörgeti reggel az asszonytBob_Marley írta:Amire te gondolsz az biztos, hogy a fekete tea, valamint a zöld tea is hasonlóan egézséges!De a kávé se annyira "veszélyes" mint előadják a műsorok!Egyikből se szabad mértéktelenül fogyasztani!Napi egy csésze kávétól nem fogsz hamarabb meghalni!S vannak a kávénak is előnyei a szervezetre!Én szerintem ami a természetben terem, s pozitív hatással is van a szervezetre azzal nincsen gond!
Amire te gondolsz az biztos, hogy a fekete tea, valamint a zöld tea is hasonlóan egézséges!De a kávé se annyira "veszélyes" mint előadják a műsorok!Egyikből se szabad mértéktelenül fogyasztani!Napi egy csésze kávétól nem fogsz hamarabb meghalni!S vannak a kávénak is előnyei a szervezetre!Én szerintem ami a természetben terem, s pozitív hatással is van a szervezetre azzal nincsen gond!daffy írta:igyál teát. asszonynak bevált. az a reggeli üzemanyag és egészségesebb,mint az energia ital. (asszem fekete tea)Fernando írta:Kávézni én csak egy ideig kávéztem, áttértem az energia italra, de az meg még sokkal károsabb, de abból meg viszonylag keveset iszok, heti 1-2.
Nekem nincs bajom a reggelekkel, simán föltudok kelni, főleg, hogy mostanában van, hogy 10-kor már alszok.daffy írta:igyál teát. asszonynak bevált. az a reggeli üzemanyag és egészségesebb,mint az energia ital. (asszem fekete tea)Fernando írta:Kávézni én csak egy ideig kávéztem, áttértem az energia italra, de az meg még sokkal károsabb, de abból meg viszonylag keveset iszok, heti 1-2.
igyál teát. asszonynak bevált. az a reggeli üzemanyag és egészségesebb,mint az energia ital. (asszem fekete tea)Fernando írta:Kávézni én csak egy ideig kávéztem, áttértem az energia italra, de az meg még sokkal károsabb, de abból meg viszonylag keveset iszok, heti 1-2.
Rokon lelkek vagyunk!A cigit még ki sem próbáltam és most már ez miatt nem is fogok,hogy elmondhassam magamról ezt továbbra is.(bár passzívan sajnos már több dobozzal is sajnos).Piálni piáltam már,de csutka részeg nem voltam soha,mondjuk úgy becsíptem,de az sem vészesen és nem is iszom a kávé az megy de csomó habbal és reggel az íze kedvéjért.A drog meg abszolút nem,és nem is fog soha!daffy írta:én életemben nem szívtam el egyetlen cigit sem és valahogy teljesnek érzem magam nélküle.(bár én nem vagyok mérvadó,mert nem cigizek,nem iszok és nem is drogozok) nektek mihez kell vagy miért jó? a kávét értem a koffein miatt,de a cigiben mi van?
jah...mióta van,valahogy nem hiányzik a bulizós,piálós énem.Lionel85 írta:az asszony?daffy írta:az én ivós korszakomnak az asszony vetett véget. eljöttem pestre egyetemre vele és azóta nem is hiányzik.![]()
hát van egy hangulata,az tény. pszichon mondta a tanárom,hogy a mai 3 legelterjedtebb drog a cigi,pia,kávé. és lám,igaza van.És, hogy mi a jó benne? Nemtudom, egy idő után hiányzik. Én személy szerint pedig szeretem az ízét és szeretem szívni is, plusz nekem jobban esik, ha egyik haverommal beülünk egy bár-ba kikérünk egy whiskey-t és rágyújtunk majd dumálunk, mint, hogy beülünk kikérünk egy kólát és beszélgetünk, de ez én vagyok. Smile
az asszony?daffy írta:az én ivós korszakomnak az asszony vetett véget. eljöttem pestre egyetemre vele és azóta nem is hiányzik.
az én ivós korszakomnak az asszony vetett véget. eljöttem pestre egyetemre vele és azóta nem is hiányzik.Fecooo írta:
jól nyomod daffy, szereztél még 1 jó pontot nálam
a betegségemből adódóan (aszthma...) eszembe nem jutott soha cigihez nyúlni, pedig anno, amikor iszogattunk a haverokkal(kb a 18-22 évem közt), állandóan kínáltak, de nem bírtak rávenni egy slukkra se! a tény, h a kocsmában az egyedüli ember én voltam, aki nem "bagzott", már bőven kimerítette a passzív dohányzás fogalmát(ami "állítólag" legalább annyira káros, mint az aktív formája), ezért is örülök neki, h az egyetemista haverjaim 1-2 kivételtől eltekintve "tiszták"
inni is NAGYON ritkán szoktam, rövidet meg annál is ritkábban(de ez a baráti társaságomban is trendszerű, ugyanis ők is egyre kevesebbet isznak...)
egyébként a környezetemben sokkal inkább a csajokra jellemző a cigizés, mint a fiúkra. érdekes, nem?
jól nyomod daffy, szereztél még 1 jó pontot nálamdaffy írta:én életemben nem szívtam el egyetlen cigit sem és valahogy teljesnek érzem magam nélküle.(bár én nem vagyok mérvadó,mert nem cigizek,nem iszok és nem is drogozok) nektek mihez kell vagy miért jó? a kávét értem a koffein miatt,de a cigiben mi van?
Miért is?miihii írta:Ráadásul több dohány van benne,mint egy átlagos cigiben,a rövidebb füstszűrő miatt.Ez meg jól tud jönni olykor-olykor![]()