Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így tenném meg:messideco írta:Hétvégére terveztem egy ilyet, ezt kellene leszűkíteni...
Utd-Wolves
Hamburg-Hoffenheim
Inter-Brescia
Juve-Casaena
Sampdoria-Catania
WBA-Man.City
Pool-Chelsea
Hannover-Dortmund
Vélemények?
Milanos ismerősömnek mondtam is hogy örüljön hogy nem volt Milos mert ki lettek volna tömve. (Inter-Tottenham-ot meg Interes ismerőssel néztem, amikor gólt kaptak rám se mert néznige3yra írta:na erre én is,de azért milosban bízok.L.Messi 10 írta: Nem vonatkozik az eltiltás az EL-re, mivel a FIGC (olasz szövetség) tiltotta el 2 Seria A-s meccsre (én legalábbis így tudom). De nem lesz Quagriella és Aquilani se... + a fele keret sérült. Kiváncsi leszek mire lesznek képesek az U játékosok a Primaverabol.
rápihent eléggé a meccsre az eltiltással(mondanám,hogy a sajnos ,de legyűrtűk a milan-t)
Forza Juve!
na erre én is,de azért milosban bízok.L.Messi 10 írta: Nem vonatkozik az eltiltás az EL-re, mivel a FIGC (olasz szövetség) tiltotta el 2 Seria A-s meccsre (én legalábbis így tudom). De nem lesz Quagriella és Aquilani se... + a fele keret sérült. Kiváncsi leszek mire lesznek képesek az U játékosok a Primaverabol.
Nem vonatkozik az eltiltás az EL-re, mivel a FIGC (olasz szövetség) tiltotta el 2 Seria A-s meccsre (én legalábbis így tudom). De nem lesz Quagriella és Aquilani se... + a fele keret sérült. Kiváncsi leszek mire lesznek képesek az U játékosok a Primaverabol.ge3yra írta:Még annyit hozzá,hogy a Juventusnak nem célja megnyerni/továbbjutni az eligábaL.Messi 10 írta: Azt ugye tudod hogy a Juventusnak sérültekkel mindennel együtt 15 hiányzója van? (ezen kivűl remélem nyernek)a bajnokságra(az első négy helyre) fókuszálnak,mondjuk Krasic valószinűleg játszani fog,szóval benne bízhatsz
(ha jól tudom eligára nem szól az eltiltása)
Még annyit hozzá,hogy a Juventusnak nem célja megnyerni/továbbjutni az eligábaL.Messi 10 írta: Azt ugye tudod hogy a Juventusnak sérültekkel mindennel együtt 15 hiányzója van? (ezen kivűl remélem nyernek)
A Salzburgnak 6. De jobb csapat a Juve és nyerniük kell mindenképpen.L.Messi 10 írta:Azt ugye tudod hogy a Juventusnak sérültekkel mindennel együtt 15 hiányzója van? (ezen kivűl remélem nyernek)jack89 írta:ezen gondolkozom
juve - salzburg H
leverkusen - aris H
BATE - sherif H
dinamo kijev - AZ H
CSKA Moszkva - Palermo H
PSV - DVSC H
porto - besiktas H
200 -- kb 2000
Azt ugye tudod hogy a Juventusnak sérültekkel mindennel együtt 15 hiányzója van? (ezen kivűl remélem nyernek)jack89 írta:ezen gondolkozom
juve - salzburg H
leverkusen - aris H
BATE - sherif H
dinamo kijev - AZ H
CSKA Moszkva - Palermo H
PSV - DVSC H
porto - besiktas H
200 -- kb 2000
Fernando írta:Nah eddig jó. Santos, Washington, Chicago kell még.
Raktam mégegyet:
Chelsea hendi, Santos, Chicago, marseille
Alakul, alakul, de kizárt, hogy holnap ne menjen el az egyik meccs.looka írta: Brighton - Exeter H
Chelsea - Szpartak H
Shakhtar - Senal Senal gól H
CSZKA - Palermo H
Porto - Besiktas H
5-ös odds
messideco írta:FtcSikiHun: a Milan a Realt nem fogja megverni, ezt tuti. A Roma Svájcban? Arra sem vennék azért mérget. De hajrá
Hát még a FradiS.Agüero írta: Ja, bocs.
De még ott is elbukhatja könnyen, mert azért a Debrecen nem olyan rossz kéziben.![]()
Ja, bocs.FtcSikiHun írta:Az kézilabda.S.Agüero írta: Fradin elbukod.![]()
Ahol elég nagy esélyünk van, nem hiába az 1.40es szorzó
Az kézilabda.S.Agüero írta: Fradin elbukod.![]()
Fradin elbukod.Fernando írta:Lesz, ami lesz:
Chelsea vs. Szpartak M H 1.23
*(1-0)Auxerre vs. Ajax H 1.43
Arsenal lő gólt H 1.22
Fradi vs. Debrecen H 1.40
Capitals vs. Toronto H 1.74
Odds: 5