Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azzal nem növelhetnénk a Paulaner-meeting tekintélyét és forgalmát, ha bizonyos, a Barcát érintő exkluzív infókat csak azon alkalommal közölnétek a "nagyérdeművel"?Andris írta:Lesz, és kifejezetten örülnék ha tudnál jönni!torrentkiller írta:Lesz most szombaton is ilyen közös meccsnézés?
Csak mert most van egy kis szabadidőm, szóval tudnék most menni.![]()
Egyébként most tervezzük az első igazán komoly meccsnézést, most ott lesz Iván, Tamás és Én is pl, meg remélhetőleg még sokan. Szerencsére nagy derbi is lesz.
Egy a gond egyelőre, mégpedig az árak, még tárgyalásban vagyunk a kedvezményekről. Tulajdonképpen én most szállok majd be a 'tárgyalásba'.
![]()
Szóval jöhetnétek minél többen most Szombaton!!
Kuponok megvannak, a designt elfogadták, de nem tudom hogy mikor lesznek bevezetve. Majd rákérdezek Ivánra.Slither írta:Holnapra megcsinálom a kuponokat, amikkel kedvezményesen lehet majd fogyasztani.
Nem fórumtalálkozó lesz, hanem Eurobarca. De ha vki csak "schimán" (katka írta:itt szeretettel vannak várva a passzív fórumozók is?
Okés, akkor úgy tervezem a hétvégém, hogy mindenképpen el tudjak menniAndris írta: Lesz, és kifejezetten örülnék ha tudnál jönni!![]()
Egyébként most tervezzük az első igazán komoly meccsnézést, most ott lesz Iván, Tamás és Én is pl, meg remélhetőleg még sokan. Szerencsére nagy derbi is lesz.
Egy a gond egyelőre, mégpedig az árak, még tárgyalásban vagyunk a kedvezményekről. Tulajdonképpen én most szállok majd be a 'tárgyalásba'.
![]()
Szóval jöhetnétek minél többen most Szombaton!!
Lesz, és kifejezetten örülnék ha tudnál jönni!torrentkiller írta:Lesz most szombaton is ilyen közös meccsnézés?
Csak mert most van egy kis szabadidőm, szóval tudnék most menni.
Jóóó! Megyek énis.Andris írta:
Ja: December 18. 20:00 Espanyol meccs, erre készüljetek, valszeg ez lesz a következő, és hát tulajdonképpen az első igazi!
Az jó lenne, mert akkor igazán nem lesz okom a távolmaradásra.Andris írta:majd ez a pénztárcához igazítás meg lesz oldva valamelyest, úgy gondolom..
Ha nem üti a meló, akkor én is megyek! (jó kis hangulat lesz, az biztos...)Andris írta:
Ja: December 18. 20:00 Espanyol meccs, erre készüljetek, valszeg ez lesz a következő, és hát tulajdonképpen az első igazi!
Arra szerintem már én is elnézek...mivel holnap zh, most nem mertem megkockáztatni...Andris írta:
Pár képet is nyomhatnátok a társaságról és a helyről.Game90 írta:Jó meccsnézést srácok!
Ha úgy alakul, akkor legközelebb mennék én is.
Majd írjátok már le, hogy ma mennyien voltatok.
Nagy szerencsénk van.Slither írta:A tulaj nagy Barcás.ElBartimaeus írta: Azt hadd kérdezzem meg, hogy ezt hogy sikerült így összehozni?![]()