2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel valahogy én is így voltam -meg emlékeim szerint mintha más is írta volna- ,h az első néhány rész alapján elég véleményes volt a dolog,de aztán magával ragadott a történet.Olyannyira,h nálam ez lett a numero uno sorozat.Fernando írta: Elkezdtem a Drót c. sorozatot. Hát 5 rész után nem tetszik. Nem tudok azonosulni ezekkel a bandaniggerekkel, meg megöllek meg aggyádrogot szisztémával. Valósághűnek valósághű, de inkább a rendőr része. Mindenesetre nincs más alapon végignézem legalább az első 2 évadot, ha onnantól se tetszik hagyom a francba.
ha képes voltál alkonyatot nézni ezt is ki fogod bírnimessideco írta:Megnéztem a Twillight harmadik részét. Kissé nyálasnak tűnhetek, de nekem tetszik a saga.
Valaki látta az Ausztrália c. filmet? Vélemények?
Hát, de még mennyire.albicelesteX írta:Köszi!Sikerült.Elkezdem aztán majd elválik.Aki látta a sorozatot csak annyit mondjon,hogy ajánlja e?24-ről van szó.
6-7 rész után hagy bennem némi kívánnivalót, de csak mert ebből a szereplőgárdából ütősebbet is lehetett volna gyúrni, de egyértelműen nem rossz.bouba írta:Vannak benne elég unalmas részek ,de a vége felé már egész jó.miihii írta: Gengszterkorzó
Nem néz ki rossznak,de azért annyira nem estem hanyatt az első résztől.Az esélyt megkapja persze,kíváncsi vagyok rá mi lesz belőle.
Szerintem
Vannak benne elég unalmas részek ,de a vége felé már egész jó.miihii írta: Gengszterkorzó
Nem néz ki rossznak,de azért annyira nem estem hanyatt az első résztől.Az esélyt megkapja persze,kíváncsi vagyok rá mi lesz belőle.
"24-" ezt írtam be, s kiválasztottam, h "sorozat(Hun XiVid), kidobta az első oldalra.albicelesteX írta:enkór
Áhhhá. Na, olyanom nincs. 24 s01?albicelesteX írta:enkór
Milyen keresőre gondolsz? Letöltés? Beírtam pár helyre. Mindenhol a sorozatot adja ki először. (Legyen az isohunt, vagy google.albicelesteX írta:Üdv!
24 című sorozatról kéne egy kis info.Még pedig az,hogy a keresőbe,hogy írjátok be,mert ugye simán a két szám kevés karakter.
Az első rész valóban eszméletlen jó lett,már vagy 4szer láttam pedig nem olyan régilui1698 írta:Ip Man
Kung-fu film a jobbik fajtából. Nagyon tetszettek a harcjelenetek és egy ilyen filmnél ez a lényeg. Plusz még a főszereplő is nagyon jól adta a szerepét.
Összességében egy 8/10-et megér bőven.
Látom van második része is. Az is van ilyen jó?
Illetve most állok majd neki a 127 órának. Írok arról is ha megnéztem.
Ha úgy gondolod nézd meg, ne az alapján dönts amit más mond. Lehet, h én azt mondom, h gyenge film, de neked az egyik kedvenced. Megéri-e? Mit vesztesz vele? max. 2 órát, nem olyan nagy veszteség.Zsoltu92 írta:Sziasztok! Fekvőgipsz az ágy rabságába taszított, így lenne egy két film, amit megnéznék, csak nem tudom, hogy mit várjak tőle. Káosz birodalmát vagy a Bedrótozva c. filmeket valaki látta? Ha igen, akkor le tudná nekem írni gyorsan, érdemes e megnézni? Köszönöm előre is.