Előre is köszönöm.

Változó, hogy van-e edzés még meccs előtt, de általában nem szokott. Stadion környékén tutira nem fogsz tudni találkozni egyikkel sem. Legnagyobb esélyed az, ha edzés után vársz az edzőközpontnál, aztán amikor mennek el, akkor lehet autogramot meg közös képet szerezni/csinálni, persze ahhoz rámenősnek kell lenned.Zsolti95 írta:köszi,azt nem tudod,hogy meccs napján van-e átmozgató edzés a stadionban és hol lehet a játékosokkal találkozni amikor edzésre vagy a meccsre mennek otthonról?
köszi,azt nem tudod,hogy meccs napján van-e átmozgató edzés a stadionban és hol lehet a játékosokkal találkozni amikor edzésre vagy a meccsre mennek otthonról?Drigo írta:Hivatalos oldalon mindig írják a cikkekben, hogy mikor van edzés, és hogy utána ki tart sajtótájékoztatót.Zsolti95 írta:tud valaki olyan oldalt ahol leírják hogy mikor edz a barca és hány órakor?
Hivatalos oldalon mindig írják a cikkekben, hogy mikor van edzés, és hogy utána ki tart sajtótájékoztatót.Zsolti95 írta:tud valaki olyan oldalt ahol leírják hogy mikor edz a barca és hány órakor?
A Villarreal elleni meccs el lesz halasztva.De ez az Almeria meccset nem érinti.Tehát a kedves férjed örülhet és készülhet a meccsre.marika66 írta:Milyen áprilisi sztrájkról beszéltek???!!! Most adtam oda a férjemnek a szülinapi meglepetést, egy Alméria meccsjegy rep.jeggyel, szállással 8-ára.
Valaki írja már meg nekem hogy akkor most mi van???? Köszi.
arc23 írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Szeretnénk elutazni a családdal a Barca-Deportivo meccsre 5fő igaz csak 3meccsbelépővel!
Repülőt már néztünk, úgyhogy szállás és meccsbelépő kellene ha lehet jutányosabb áron!
De ha lenne egy komplett repjegy-szállás-belépő , az is érdekelhet!
Jah és 3-4 nap ra mennénk!
ha bármiféle ötlet-javaslat-ajánlat lenne, szívesen fogadom!
köszönettel
Zoli
Május 3-4én játszuk otthon a visszavágót.nagyatyesz írta:Srácok! Azt lehet tudni, hogy ha továbbmennénk, akkor a Tottenham-Madrid meccs továbbjutójával hol kezdünk? Otthon vagy idegenben? És egyáltalán melyik nap, kedden vagy szerdán? Köszi előre a segítséget!
Illetve érdeklődnék, hogy repjegyet hol érdemes venni. Tavaly előtt voltam kint egy Barca - Seviilán, de azt nem én szerveztem, és alapból Bécsből indultunk. És a jegyvásárlás hogy megy? Köszi
Én és egy tőzsgyökeres barca szurker jóbarátom szintén tervezzük, csak még egyenlőre nem tudjuk, hogy a Gamper mikor lesz...pEEpEE1019 írta:Sziasztok
Nyár végén megyek a Gamper-kupát megnézzni aki esetleg tervezi az kérem szóljón. Hát ha sikerül egy kisebb csoportal kimenni igy lehet kedvező szállást is találhatunk.