Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Scumy
Jugador del Barça

2011.04.13. 22:41:49

daffy írta:
ziipp írta:Kösz a tanácsot. Te hol vásárolsz?
pesti vagy?
az oktogonnál a scitec boltban.
Nem kötekedésből, de annyival még kiegészíteném daffy-t, hogy estére viszont ajánlom a micelláris kazeint. Szinté fehérje, extra lassú felszívódással, gyakorlatilag egész éjszakára meg van oldva a fehérje beviteled. Amúgy meg elsősorban tejsavó fehérjéket keress, ezek a legjobb minőségű fehérjék, és izolátumokat, mert ezek tartalmaznak extra adalékanyagokat is, melyek csak segítik a fejlődésedet :wink: !

amúgy daffy érdekes, nekem is a cytogen jött be jobban, pedig szerintem elsó olvasatra gyengébb mint a whey prof :lol:
daffy
Madridista

2011.04.13. 22:26:48

ziipp írta:Kösz a tanácsot. Te hol vásárolsz?
pesti vagy?
az oktogonnál a scitec boltban.
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.13. 22:23:03

Kösz a tanácsot. Te hol vásárolsz?
daffy
Madridista

2011.04.13. 19:16:52

ziipp írta:Elhatároztam magam: kipróbálom a fehérjéket. Azonban olyan sokszínű a kínálat, hogy nem tudok dönteni. Milyen eredetűt, milyen márkájút érdemes vásárolni?

A teremben azt javasolták, hogy minőségi, növényi alapú (pl. borsó) a legjobb.
nem! :)
2-t javaslok
scitec 100% whey prof. a legjobb
ellenben én ilyet használok. cytogen whey pro teljesen meg vagyok vele elégedve és kilónként kb egy ezressel olcsóbb
ezek azok a cuccok,amiken nem szabad spórolni,mert az a minőség rovására megy. e kettőből válassz :wink:
Hát ha vki megmondja h milyen gyakorlatokat kell végeznem h ilyen legyen a hátsó vállam meg a csuklyám, mint ezen a videón, megköszönném Very Happy
ha ilyet szeretnél,akkor az 1-2 év. teljes testet kell amúgy edzeni,mert úgy harmad annyi idő.
a kérdésre visszatérve: oldalemelés,előreemelés,fej fölé nyomás,vállgép használata. a váll edzése talán a legfájdalmasabb,így ha fáj,akkor nőni fog :) (kivéve,ha izületi fájdalom)
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.13. 17:33:02

Elhatároztam magam: kipróbálom a fehérjéket. Azonban olyan sokszínű a kínálat, hogy nem tudok dönteni. Milyen eredetűt, milyen márkájút érdemes vásárolni?

A teremben azt javasolták, hogy minőségi, növényi alapú (pl. borsó) a legjobb.
...AC...
Barça B

2011.04.06. 17:21:53

Hát ha vki megmondja h milyen gyakorlatokat kell végeznem h ilyen legyen a hátsó vállam meg a csuklyám, mint ezen a videón, megköszönném :D

http://www.youtube.com/watch?v=yYeQbcSQ8CU
daffy
Madridista

2011.04.01. 14:02:25

palesz77 írta: Hát ha végigcsinálod, akkor nagyon felnézek rád... 1 hétig nem bírnám ki csoki nélkül. :D Szerencsére nem nagyon látszik rajtam hogy sokat eszek belőle.

A képhez meg az a tippem, hogy csinálj egyet most is, és 3 hét múlva is, hogy lássad a fejlődést... Engem is nagyon érdekel, hogy ennyire látszik-e a normális étrend hatása. Kíváncsian várjuk majd. :wink:
végigcsinálom,ez 100%. az egyetlen akadály eddig,csak a pénz volt. nem engedhetem meg magamnak,hogy napi fél kiló csirkét egyek,de most kivételt teszek. nem várok nagy csodát,de 1-2 kiló le fog csusszanni. mérek előtte derék,mell,bicepsz,comb,vádli,pénisz(csak vicc) kerületet. a képeket vasárnap elkészítem. remélem minden rendben megy majd. nagyon okosan kell csinálni,mert minden szükséges tápanyagot be kell vinni,csak egészségesen és ez nem olyan egyszerű. meglássuk...
Valaki azt javasolta, hogy tekerjem körbe a hasamat fóliával és úgy fussak, az tutira levinné azt a pár dekát. Korábban a futás jó módszer volt, de most valahogy nem akar segíteni. Nem volna elég már a kocogás ahhoz, hogy fogyjak? Kicsit gyorsabb tempó kéne, hogy a pulzusszám rendben legyen? A télen elég szép alapozáson estem át.
adj neki egy puszit helyettem :D kérdezd meg az illetőtől,hogy miért kell a fólia? az csak a vizet fogja kiszedni,amit edzés után visszaiszol. nem kell mindent elhinni,amit a nők lapja ír.
fogyásról: ne egyél kenyeret és cukrot. 3 után az étkezésekben a hús és a zöldség domináljon. csirkemellet paradicsommal,uborkával,salátával büntetlenül ehetsz utána is. a cukros üdítőt dobd a pcsába :) a rossz hírem az,mint az átlagos fogyózóknak általában: életmódváltás kell,nem fogyókúra. ugyanis a fogyókúra időszakos. leadsz 5 kilót,utána zabálsz újra,felszedsz 8at,majd újra fogyókúra. életmódváltás kell és akkor nem hízol vissza. egy hónap alatt hozzászoksz és kész.

az itt található alapismeretek elolvasását kötelezővé tenném mindenki számára ártani nem fog
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.01. 14:01:36

Hasonló gondokkal küzdök, mint Mihu. :)

Van rajtam egy nagyon minimális súlyfelesleg, ami kb. csak engem zavar a tükör előtt, de az Istennek sem akar lemenni.

Mivel lehet fogyni? Kajálni normálisan kajálok, igaz nem tervszerűen, néha egy-egy túró rudi, müzli, cukros üdítőital elfogy azért, de nem jellemző.

Futni futkorászok rendesen, múltkor 60 percet mentem a napsütésben, direkt a fogyasztás céljával. Heti két-három kondi, két edzőmeccs kis pályán, két edzés és egy meccs nagypályán. Szép szálkás vagyok, csak a hasamon még mindig van háj. :O

Valaki azt javasolta, hogy tekerjem körbe a hasamat fóliával és úgy fussak, az tutira levinné azt a pár dekát. Korábban a futás jó módszer volt, de most valahogy nem akar segíteni. Nem volna elég már a kocogás ahhoz, hogy fogyjak? Kicsit gyorsabb tempó kéne, hogy a pulzusszám rendben legyen? A télen elég szép alapozáson estem át.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.04.01. 13:26:47

daffy írta: más: holnap vége a 3. hetemnek is a teremben. sajnos 1 hete boxoltam és rosszul ütöttem,így elcsavarodott a csuklóm és azóta is mocskosul fáj. nem volt egyszerű végigcsinálni vele ezt a hetet,de könnyezve sikerült.
most elhatároztam,hogy hétfőtől kezdve 3 hétig semmi mást nem fogok enni,csak csirkét rizzsel. napi fél kilót. kíváncsi vagyok,hogy milyen hatással lesz,mert a kajára annyira nem figyelek(pl tegnap este palacsintát ettem). szigorú étrendet fogok tartani 3 hétig,nincs félrekajálás,semmi. sokáig tervezgettem,így bízom az eredményben. ha sikerül,akkor képekkel is jelentkezem akár.
Hát ha végigcsinálod, akkor nagyon felnézek rád... 1 hétig nem bírnám ki csoki nélkül. :D Szerencsére nem nagyon látszik rajtam hogy sokat eszek belőle.

A képhez meg az a tippem, hogy csinálj egyet most is, és 3 hét múlva is, hogy lássad a fejlődést... Engem is nagyon érdekel, hogy ennyire látszik-e a normális étrend hatása. Kíváncsian várjuk majd. :wink:
daffy
Madridista

2011.03.31. 17:23:29

palesz77 írta:Daffy, mivel te ebben a témában otthon vagy elsősorban téged kérdeznélek. Futás helyett jó ez is a heti 3*1 órás használattal? Csak érdekel, mert van egy ilyen otthon, és akkor használnám én is...
végső soron nem rossz. ha jól tudom azt szokták mondani,hogy ez még belefér. jobb lenne a bicikli vagy a futás,de próbáld ki. az a legegyszerűbb. ha van hatása,akkor mehet.

Mihu!
fehérje: a fehérjeporok kb 60-80% fehérjét tartalmaznak. edzés után egyből meg kell inni 50g-t. ez 2 adagolókanál. ezen kívül ha teheted reggel is igyál belőle. edzés utáni turmixba kéne még szénhidrát. pl ez. abból is kb 50g.
ha a kajádat rendbe teszed(csirkerizs),akkor el tudom képzelni,hogy valamennyi zsír lemegy,amellett,hogy izmosodsz. ha csak az izmosodás a cél,akkor jumbot! kell enni. nincs jobb.lentebb leírom az én tervemet. 3 hetes villámdiéta. 13k-ból hozom ki. ha érdekel leírom pontosan az egészet. ez kb 3-4 kilót dob majd le rólam.

más: holnap vége a 3. hetemnek is a teremben. sajnos 1 hete boxoltam és rosszul ütöttem,így elcsavarodott a csuklóm és azóta is mocskosul fáj. nem volt egyszerű végigcsinálni vele ezt a hetet,de könnyezve sikerült.
most elhatároztam,hogy hétfőtől kezdve 3 hétig semmi mást nem fogok enni,csak csirkét rizzsel. napi fél kilót. kíváncsi vagyok,hogy milyen hatással lesz,mert a kajára annyira nem figyelek(pl tegnap este palacsintát ettem). szigorú étrendet fogok tartani 3 hétig,nincs félrekajálás,semmi. sokáig tervezgettem,így bízom az eredményben. ha sikerül,akkor képekkel is jelentkezem akár.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.03.26. 16:05:27

Daffy, mivel te ebben a témában otthon vagy elsősorban téged kérdeznélek. Futás helyett jó ez is a heti 3*1 órás használattal? Csak érdekel, mert van egy ilyen otthon, és akkor használnám én is...
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.26. 15:31:59

Scumy írta:
Mihu írta:1.5 év után ismét járok a konditerembe. Most már vettem fehérjét is. Komolyabban gondolom csinálni mint ezelőtt. Akkor se a kajára nem figyeltem oda nagyon, se fehérje turmixot nem ettem, semmi. Csak eljártam heti 2x azt annyi. Most már heti 3-4x járok. Viszont mivel a fehérjével nincs tapasztalatom, így megköszönném ha valaki leírná, hogy milyen adagban vigyek be egy nap. Most csak edzés után iszok meg egyet (4dl vízbe egy kanál fehérje), de valami azt súgja hogy ezzel komolyabb eredményt nem fogok elérni. Igazából nincsenek valami nagy izmaim. Ezen szeretnék kicsit turbózni :D Úgyhogy tömegnövelés is lenne. Viszont a hasamon van egy elég szép kis felesleg, azt is jó lenne levinni onnan mert amúgy is rohadtul idegesít, de így hogy jön a nyár, így mégjobban. Valaki erre a kombóra valami ötlet? :D Jah meg a fehérje bevitelre is :wink: Köszi :wink:
Előbb döntsd el, hogy most tömeget akarsz növelni, vagy fogyni akarsz ( a hasadat említetted). Ha szeretnéd hogy lemenjen a felesleg, akkor jó lesz a fehérje (naponta 2gr/ testsúly kg), alap kaja és normális edzés mellett, utána még jöhet egy kis zsírégető is. Agy is fognak jönni az izmok, de nem szedsz fel olyan súlyt, mint tömegnöveléskor. Tömegnövelés esetén meg 15-30%-os fehérjetartalmú tömegnövelőt nézegess.
Felesleg csak és kizárólag a hasamon van. Máshol nincs. De ugye az ember türelmetlen, és jó lenne picit izmosodni is. De akkor a kettő együtt nem megy :) Mármint hogy nőjenek az izmaim, de a hasamról is lemenjen a felesleg.
Scumy
Jugador del Barça

2011.03.26. 15:15:52

Mihu írta:1.5 év után ismét járok a konditerembe. Most már vettem fehérjét is. Komolyabban gondolom csinálni mint ezelőtt. Akkor se a kajára nem figyeltem oda nagyon, se fehérje turmixot nem ettem, semmi. Csak eljártam heti 2x azt annyi. Most már heti 3-4x járok. Viszont mivel a fehérjével nincs tapasztalatom, így megköszönném ha valaki leírná, hogy milyen adagban vigyek be egy nap. Most csak edzés után iszok meg egyet (4dl vízbe egy kanál fehérje), de valami azt súgja hogy ezzel komolyabb eredményt nem fogok elérni. Igazából nincsenek valami nagy izmaim. Ezen szeretnék kicsit turbózni :D Úgyhogy tömegnövelés is lenne. Viszont a hasamon van egy elég szép kis felesleg, azt is jó lenne levinni onnan mert amúgy is rohadtul idegesít, de így hogy jön a nyár, így mégjobban. Valaki erre a kombóra valami ötlet? :D Jah meg a fehérje bevitelre is :wink: Köszi :wink:
Előbb döntsd el, hogy most tömeget akarsz növelni, vagy fogyni akarsz ( a hasadat említetted). Ha szeretnéd hogy lemenjen a felesleg, akkor jó lesz a fehérje (naponta 2gr/ testsúly kg), alap kaja és normális edzés mellett, utána még jöhet egy kis zsírégető is. Agy is fognak jönni az izmok, de nem szedsz fel olyan súlyt, mint tömegnöveléskor. Tömegnövelés esetén meg 15-30%-os fehérjetartalmú tömegnövelőt nézegess.
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.26. 14:02:44

1.5 év után ismét járok a konditerembe. Most már vettem fehérjét is. Komolyabban gondolom csinálni mint ezelőtt. Akkor se a kajára nem figyeltem oda nagyon, se fehérje turmixot nem ettem, semmi. Csak eljártam heti 2x azt annyi. Most már heti 3-4x járok. Viszont mivel a fehérjével nincs tapasztalatom, így megköszönném ha valaki leírná, hogy milyen adagban vigyek be egy nap. Most csak edzés után iszok meg egyet (4dl vízbe egy kanál fehérje), de valami azt súgja hogy ezzel komolyabb eredményt nem fogok elérni. Igazából nincsenek valami nagy izmaim. Ezen szeretnék kicsit turbózni :D Úgyhogy tömegnövelés is lenne. Viszont a hasamon van egy elég szép kis felesleg, azt is jó lenne levinni onnan mert amúgy is rohadtul idegesít, de így hogy jön a nyár, így mégjobban. Valaki erre a kombóra valami ötlet? :D Jah meg a fehérje bevitelre is :wink: Köszi :wink:
daffy
Madridista

2011.03.23. 20:24:04

gergo9 írta: Hát lehet de nem biztos.
Helyedben azonnal rendelnék egy Jointot mármint nem a vidámabb fajtát hanem a Joint-X-et nagyon hatásos az ízületi problémákra.
Az hogy elbicsaklik sztem az inkább a gyengébb vállnak köszönhető.
Pl én előző félévben eltrógerkodtam teljesen a vállat konkrétan nem is vállaztam gondoltam elég rá a fekvenyomás fejlődik attól az is.
Majd ugye egy idő után nem fejlődtem semmit sem ezért beiktattam egy váll-napot is mostmár egy fokkal jobb.
Nekem is vannak szép céljaim nyárra el is kezdtem betölteni monohidráttal majd ATTACK!-al szintentartunk, ha lecseng a krea hatása tolunk egy D-test kúrát.
Nagyon-nagyon jók a visszajelzések róla viszonylag új cucc növekedési és teszto maximalizáló.
Félni nem kell tőle mivel még nem is stimuláns és természtes összetevőkből áll.
Felhúzás most megy 160-al nyárra jó lenne 2-be belepirítani legalább egyet.
Talán ez a legfőbb célom.
van jointx-em,de az inkább megőrzi a jó állapotot és nem visszaállítja. a válledzést én is kb 2 hete veszem komolyan és minden edzésnél ég,mint a pcsa :) imádom,de nagyon fáj.
most 60 kilóval tolom a fekve szériákat,mert az kimegy mellről is,ha közbe feszítem a vállam. kicsinyenként fogom csak emelni,de minden alkalommal nyomok egy maxot is.
a kiegészítőkről: attacktól nekem már hányhatnékom van. jó cucc és egy darabig finom is,de ez gyorsan elmúlik. cytogen whey prot tolok napi 2x. nagyon nagyon bejön. emellett daily vita-mint. nyáron tartok egy 3 hónapos naturál időszakot,megnézem mi fog történni és ha nem jön be,akkor ősztől visszatérek a fehérjére
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.23. 20:16:47

daffy írta: nem tudom teljesen mellre engedni a súlyt,mert onnan a vállam elbicsaklik valamilyen irányban és amellett,hogy nagyon fáj,nem megy ki a súly. ez ízületi gond lehet?
Hát lehet de nem biztos.
Helyedben azonnal rendelnék egy Jointot mármint nem a vidámabb fajtát hanem a Joint-X-et nagyon hatásos az ízületi problémákra.
Az hogy elbicsaklik sztem az inkább a gyengébb vállnak köszönhető.
Pl én előző félévben eltrógerkodtam teljesen a vállat konkrétan nem is vállaztam gondoltam elég rá a fekvenyomás fejlődik attól az is.
Majd ugye egy idő után nem fejlődtem semmit sem ezért beiktattam egy váll-napot is mostmár egy fokkal jobb.
Nekem is vannak szép céljaim nyárra el is kezdtem betölteni monohidráttal majd ATTACK!-al szintentartunk, ha lecseng a krea hatása tolunk egy D-test kúrát.
Nagyon-nagyon jók a visszajelzések róla viszonylag új cucc növekedési és teszto maximalizáló.
Félni nem kell tőle mivel még nem is stimuláns és természtes összetevőkből áll.
Felhúzás most megy 160-al nyárra jó lenne 2-be belepirítani legalább egyet.
Talán ez a legfőbb célom.
LM10
Director del Fútbol

2011.03.23. 20:14:26

Nekem is volt ilyen daffy(kisebb súllyal azért :D ). Hirtelen emeltem nagyobb súllyal, és a vállam nem bírta. De aztán rövid idő(pár nap, max 1 hét) után megszoktam.
daffy
Madridista

2011.03.23. 19:52:56

gergo9 írta:
daffy írta: megkezdtem a második hetemet teremben. sajnos egy durva betegség kizökkentett,de küzdök :) szomorúan vettem észre,hogy a 80kilóval tudok szériázni(fekvenyomás),de a 85 még mindig nem megy ki egyszer sem.
És az hogy? :shock:
Az tuti mentális dolog. Igazából vmelyik edzőtársad helyében egyszer a tudtodon kívül(nyilván ez nehezen oldható meg :lol:) mikor 80-as széria alá fekszel be rápakolnék 5 kilót. Utánna elhinnéd hogy kimegy. :)
nyárra szeretnék a 100ba belenyomni legalább 1et. most reálisnak érezném mondjuk a 95kilós maxot,de így,hogy 80széria és 85be egysem...a sírás kerülgetett.
egyébként a vállam eléggé szharakodik. nem tudom teljesen mellre engedni a súlyt,mert onnan a vállam elbicsaklik valamilyen irányban és amellett,hogy nagyon fáj,nem megy ki a súly. ez ízületi gond lehet?
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.23. 19:47:35

daffy írta: megkezdtem a második hetemet teremben. sajnos egy durva betegség kizökkentett,de küzdök :) szomorúan vettem észre,hogy a 80kilóval tudok szériázni(fekvenyomás),de a 85 még mindig nem megy ki egyszer sem.
És az hogy? :shock:
Az tuti mentális dolog. Igazából vmelyik edzőtársad helyében egyszer a tudtodon kívül(nyilván ez nehezen oldható meg :lol:) mikor 80-as széria alá fekszel be rápakolnék 5 kilót. Utánna elhinnéd hogy kimegy. :)
daffy
Madridista

2011.03.23. 19:36:19

Barcaádám írta:Üdv mindenkinek!

A télen felszedtem pár kilót a felsőtestemre, le szeretném adni.Nem nagyon szeretnék kondiba menni, pár olyan gyakorlat kéne ami zsírégető és izmosít is valamennyire valamint amiket itthon is tudok csinálni.(van 2 5kg-os kézisúlyzóm)
Előre is köszönöm a javaslatokat!
az 5 kilós súlyzó a vállon kívül szinte semmire sem elég. ha zsírt szeretnél égetni,akkor 2nponta 1 óra lassú kocogás :wink:

megkezdtem a második hetemet teremben. sajnos egy durva betegség kizökkentett,de küzdök :) szomorúan vettem észre,hogy a 80kilóval tudok szériázni(fekvenyomás),de a 85 még mindig nem megy ki egyszer sem. ez senki szerint sem normális. szerintem ott valami lelki korlát lesz. 140kilóval tudok vádlizni,talán erre vagyok a legbüszkébb :)
minden edzés után hobby szinten ketrecharc oktatásban veszek részt,amely eddig nagyon hasznosnak bizonyult. a hobby szintet úgy értem,hogy nem fogok versenyzői szintre jutni és kicsit keverem az utcai harccal,hogy ne rögződjenek bizonyos korlátok.(pl h nem lehet tökönrúgni senkit). ez jó kis nyújtás a súlyzós gyakorlatok végén és azt vettem észre,hogy a vállam nagyon megdolgoztatják az ütések.
ennyit a második hetemről :)
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.03.17. 17:20:37

Üdv mindenkinek!

A télen felszedtem pár kilót a felsőtestemre, le szeretném adni.Nem nagyon szeretnék kondiba menni, pár olyan gyakorlat kéne ami zsírégető és izmosít is valamennyire valamint amiket itthon is tudok csinálni.(van 2 5kg-os kézisúlyzóm)
Előre is köszönöm a javaslatokat!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
daffy
Madridista

2011.03.11. 13:26:52

Bányász írta:
daffy írta:joint
tekertem biciklin is,
Kiragadtam két kulcsszót. :D

Bocs,h belerondítottam a topikba.Daffy,kitartást a dolgohoz!
:D
a bicikli magától ment,én felette repültem :)
kitartás lesz,mert "bikinivonalat" formálok nyárra,viszont ha továbbreped a karom,az csúnyán belerondít a képbe.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.03.11. 13:20:11

daffy írta:joint
tekertem biciklin is,
Kiragadtam két kulcsszót. :D

Bocs,h belerondítottam a topikba.Daffy,kitartást a dolgohoz!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2011.03.11. 13:09:56

no,véget ért az október óta tartó bemelegítési szakaszom. itthonra vásároltunk(unokatesómmal) súlyokat és azokkal edzettünk. annyira volt bemelegítő,hogy 6 kiló feljött rám és elszakadt a bicepszemen a bőr :?
ma voltam először terembe,előtte megvettük a kiegészítőket,42k volt,de nyárig elég lesz(vitamin,omega3,joint-x,fehérje,glutamin). lementünk terembe,majdnem sírtam az edzés végére. tekertem 20 percet biciklin is,ezt minden alkalommal 5 perccel emelem,egészen 1 óráig. heti 4 napot edzek,minden edzés végén has+vádli+bicikli.
ez csak olyan élménybeszámoló volt :)
Zaen
Jugador del Barça

2011.03.01. 23:47:17

daffy írta:
Zaen írta:...
szia
az ellentmondásokat azért fedezhetted fel,mert minden nap elég sokat olvasok a dologról és minden nap tanulok valami újat. jól összefoglaltad,jelenlegi ismereteim szerint legalábbis :)
a vacsiba a tojásfehérje a lassú felszívódású fehérjét hivatott szolgáltatni. ezt főként akkor javaslom,ha gyúrsz(persze a fehérje sosem árt). ha teheted,szerezz be egy daily vita-min pakkot. ez 2.5 hónapra elég és 3000ft körül lehet megvásárolni.(ha kell,privátban adok címet is,esetleg rendelési oldalt). ez a szükséges vitaminokat adja.
Remek, akkor nemsokára neki is állok a diétának! :)

Egyébként várom a privátot! :wink:

Zaen
Kép
Válasz küldése