socio66 írta:ez az audi-kupa engem is foglalkoztat,már el is kezdtük szervezni a dolgot.
második napra mennénk,remélem bayern-barca döntő lesz,egyrészt mert haverom bayern-drukker,másrészt akkor jobb eséllyel megtelik a stadion.
nálunk is a vonatos megoldás játszik,a jegyre kb 50 eurót szánok,bár részletesebben még nem néztem utána.
ha itt komolyabban elindul a szervezkedés és esetleg úgy alakul hogy veletek jobban megéri elmennünk,akkor biztos elgondolkodom rajta.
szerintem aki komolyan gondolja az utat,az nézzen utána,írja be ide a lehetőségeket,árakat és akkor másnak is lehet viszonyítani,tervezni.
Júniusban suli után melózok is, szóval nagy eséllyel ha nem lesz orbitálisan drága a bugi, akkor mehetek

Szerintem itt jelezze mindenki akit érdekel a dolog, legalább körvonalazódik, hogy mennyien lennénk. A közlekedési eszköz nekem mindegy, amelyik a legolcsóbb az jó lesz.
SZERK: Srácok most nézem az Allianz arénát képeken, meg a jegyfoglaló dolgot:
http://files.myopera.com/TraiTimMauXanh ... na%201.jpg
Azt mondtátok, hogy kapu mögötti helyre ülnék a legolcsóbb megoldásból. Annyi kérdésem lenne, hogy itt mennyire lehet követni a meccset?
Mert ha nem nagyon élvezhető akkor van egy felvetésem: Csak a Bronzmeccs/döntőre menjünk el, így szállás sem kéne, és a megspórolt árból akár oldalnézetes jegyünk is lehetne. De ez csak felvetés volt, ti mit javasoltok, hová vegyünk jegyet?