Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért 3 meccsből több mint 10-es szorzó nem semmi, meg Arsenalt nem mertem volna vendégre húzni.Barcaman14 írta:Hosszú (nagyon hosszú)idő után végre nyertem!
Yokohama-Cerezo Osaka H 2,13
Sturm-BATE 2-3 gól D 1,93
Udinese-Arsenal V 2,70
200ft2220ft
Nem egy nagy összeg, de már ideje volt. Az Arsenalnak csak sikerült a fordítás!
Van dühöngőnek is topic egyébkéntronaldinho89 írta:komolyan mondom megáll az eszem. ilyen ideges még az életemben egyszer nem voltam. Plzen-kobenhavn. x re huztam a 94' percig x és után 2-1 vége. szerintetek mi ez ha nem baromi nagy bunda?? az eszem megáll. olyat káromkodtam hogy az nem igaz. semmi se johet nekem ossze soha. ott rimánkodtam már minden meccset lefujtak, ekkor marhabalszerencséje nincs még egy embernek mint nekem a világon. magyarázatot kérek. bárcsak itt lenne egy duhöngő..
van,így a többi topikot megkímélhetnéd,mert már párba beírtadronaldinho89 írta:komolyan mondom megáll az eszem. ilyen ideges még az életemben egyszer nem voltam. Plzen-kobenhavn. x re huztam a 94' percig x és után 2-1 vége. szerintetek mi ez ha nem baromi nagy bunda?? az eszem megáll. olyat káromkodtam hogy az nem igaz. semmi se johet nekem ossze soha. ott rimánkodtam már minden meccset lefujtak, ekkor marhabalszerencséje nincs még egy embernek mint nekem a világon. magyarázatot kérek. bárcsak itt lenne egy duhöngő..
Barcaman14 írta: Monaco-Amiens H 1,65
Caen-Lille V 2,09
Westerlo-Gent V 2,10
Heracles-Feyenoord V 2,90
Nancy-Sochaux V 3,00
Beira Mar-Sporting V 1,75
300ft33075ft
Zsinórban 3 szelvényem jött a héten máig, pénteken 1 meccs volt benne, az inkább egy szombati volt, a Porto hozta pénteken. Ma jött egy húzós meccsem WHU vs. Leeds D (2-2). Viszont egyet elvisz az Ajax. Nem baj, ha jön a másik. Sparta Praha, Hajduk Split kell még rá.Piqué írta:Mára van pár jónak tűnő tippem:
FC Eindhoven-Telstar X
Istres-Laval X
Porto-Gil Vicente H
Mervue Utd-Cork City V
1 jó tippet tudok igazán adni, ne fogadjFtcSikiHun írta:Tudnátok 5-6 tippet holnapra meg mára?
Mindjárt megyek lottózóba, és régen nyertem
Bátor.Firefox írta:Nah, fiúk lányok szorítsatok. Tettem kb egy órája egy elég érdekes, de jövedelmező mixet.
Arsenal - Udinese V(6,35x)
Tét:5000 Ft Nyeremény:32000 Ft
Bízom a szerencsémben