2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
SERVICAIXÁN keresztül sikerülnie kell, részleteket lásd ha visszaolvasol.adrian80 írta:Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy a Barca honlapján keresztül hogyan tudok venni jegyet a meccsre? Mastercarddal és Visával történő fizetéskor hiba üzenetet ír ki. ha a hibaüzenetben megjelölt oldalról próbálom rendelni a jegyet, akkor ott nem tudom kiválasztani a széket.
válaszotokat előre is köszönöm!
Szerencse hogy nem volt túl jó idő, mert a rövidgatya is befigyelt volnabarca 1986 írta:itt úgy látom kellemesebb székek vannak, mint az átlagembörnek.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
(szörnyű haj, x-1 öltönyös:-))
UP:)Cesc90 írta:Nem tervezi valaki, hogy kimenne a Levante elleni meccsre December 04-én? Jó lenne összehozni pár főt és együtt menni.
Köszönöm az infokat. Inkább úgy döntöttünk, hogy a meccs utáni napon nézzük meg a szentélyt, akkor biztosan nyitva lesz.Zsolti95 írta:Mi 2 éve voltunk a Zaragoza ellen és a meccs napján volt stadion túra(pálya szélére le lehetett menni,sajtó terembe,bőr székekbe leülni stb...) és múzeum is.De májusban az espanyol ellen nem lehetett bemenni a stadion túrára (a múzeumot nem tudom) és ez is meccs napján volt úgyhogy nem értettem az egészet h mikor van és mikor nincs túra.mate3553 írta:Én úgy tudom, hogy meccs napján csak a múzeum van nyitva, túrát nem szerveznek.kcharlie írta:Szerdán hajnalban indulunk a Plzen elleni BL csoportmérkőzésre.
Esetleg valaki tudja, hogy a Camp Nou Tour és a múzeum nyitva van BL napok délutánján? A hivatalos honlapon annyit találtam, hogy 10.00-15.00 között a stadion nem látogatható (gondolom edzés) illetve hogy a kezdőrugás előtt 3 órával bezár a múzeum. De mi a helyzet 15-17.30 között? Volt valaki meccsnapon a stadiontúrán?
Köszi szépen az infókat. Ez tényleg jól hangzikLilu írta:Szia,
Igazából a dolog nagyon egyszerű, kinézitek a meccset és e-mailben vagy skype-on felveszitek velük a kapcsolatot. Visszaigazolják, hogy van-e hely, és az összeg felének átutalásával tudjátok foglalni az időpontot. Mi is ketten voltunk, tehát az ár két főre is érvényes, kivétel, ahol külön jelzik, hogy csak x fő együttes jelentkezésével elérhető az ár.
Plusz felmerülő költség a leírtakon kívül nem volt, csak az étkezés, és városnézés során elköltött összeg. Tényleg nagyon korrekt, nem kell számolnod semmi rejtett dologgal. Bár azt hozzáteszem, hogy a fapados gépeknél megadott max. csomagméretet nagyon szigorúan nézik a reptereken. Ezt érdemes betartani!
Amit még tudok mondani, hogy nagyon készségesek a háziak, mi elég sokat kirándultunk, segítettek program ajánlásban is, és idegenvezetésben is.
Szerintem bátran írj nekik, és minden más kérdésedre is választ fogsz kapni.
Üdv,
Lilu
Szia,herlius írta:A menyasszonyommal jövő április-májusban tervezünk egy ilyen utat, valószínűleg a Bilbao-Getafe-Espanol meccsek egyikére szeretnénk eljutni. Nézegettem a Szabella oldalát, viszont érdekelnének konkrét részletek is (foglalás menete, egyéb felmerülő költségek nagysága, 2 fő részére is érvényes e a dolog vagy csak kisebb csoportoknak, stb stb, bármi amit fontosnak tartasz megemlíteni). Köszi előre is.Lilu írta:Sziasztok!
Tegnap értünk haza a meccsnézéssel összekötött spanyolországi nyaralásból.
A múlt hétvégi Osasuna mérkőzést láttuk élőben, és hát alapból élvezetes volt, de a sok gól, és a stadion hangulata feledhetetlen. Magyar családnál, Szabelláéknál szálltunk meg Costa Braván, talán ismeritek is őket. Kompletten vettük a szállást, repülést és a meccsjegyet. Rettentő készségesek voltak, nemcsak a program szervezésben, hanem minden felmerülő problémában segítettek. Bejártuk az egész régiót, persze még így is maradt látnivaló a következő utazásra. Így végül hét napot voltunk kint, ajánlom mindenkinek. Az izgalmasabb mérkőzésre nem árt időben jelentkezni, mert eredetileg mi is az Atletico Madrid meccsre szerettünk volna menni, de arra már nem volt hely. Tavasszal szeretnénk újra menni! Képeket, további infókat szívesen adok! Üdv.
Mi 2 éve voltunk a Zaragoza ellen és a meccs napján volt stadion túra(pálya szélére le lehetett menni,sajtó terembe,bőr székekbe leülni stb...) és múzeum is.De májusban az espanyol ellen nem lehetett bemenni a stadion túrára (a múzeumot nem tudom) és ez is meccs napján volt úgyhogy nem értettem az egészet h mikor van és mikor nincs túra.mate3553 írta:Én úgy tudom, hogy meccs napján csak a múzeum van nyitva, túrát nem szerveznek.kcharlie írta:Szerdán hajnalban indulunk a Plzen elleni BL csoportmérkőzésre.
Esetleg valaki tudja, hogy a Camp Nou Tour és a múzeum nyitva van BL napok délutánján? A hivatalos honlapon annyit találtam, hogy 10.00-15.00 között a stadion nem látogatható (gondolom edzés) illetve hogy a kezdőrugás előtt 3 órával bezár a múzeum. De mi a helyzet 15-17.30 között? Volt valaki meccsnapon a stadiontúrán?
Én úgy tudom, hogy meccs napján csak a múzeum van nyitva, túrát nem szerveznek.kcharlie írta:Szerdán hajnalban indulunk a Plzen elleni BL csoportmérkőzésre.
A menyasszonyommal jövő április-májusban tervezünk egy ilyen utat, valószínűleg a Bilbao-Getafe-Espanol meccsek egyikére szeretnénk eljutni. Nézegettem a Szabella oldalát, viszont érdekelnének konkrét részletek is (foglalás menete, egyéb felmerülő költségek nagysága, 2 fő részére is érvényes e a dolog vagy csak kisebb csoportoknak, stb stb, bármi amit fontosnak tartasz megemlíteni). Köszi előre is.Lilu írta:Sziasztok!
Tegnap értünk haza a meccsnézéssel összekötött spanyolországi nyaralásból.
A múlt hétvégi Osasuna mérkőzést láttuk élőben, és hát alapból élvezetes volt, de a sok gól, és a stadion hangulata feledhetetlen. Magyar családnál, Szabelláéknál szálltunk meg Costa Braván, talán ismeritek is őket. Kompletten vettük a szállást, repülést és a meccsjegyet. Rettentő készségesek voltak, nemcsak a program szervezésben, hanem minden felmerülő problémában segítettek. Bejártuk az egész régiót, persze még így is maradt látnivaló a következő utazásra. Így végül hét napot voltunk kint, ajánlom mindenkinek. Az izgalmasabb mérkőzésre nem árt időben jelentkezni, mert eredetileg mi is az Atletico Madrid meccsre szerettünk volna menni, de arra már nem volt hely. Tavasszal szeretnénk újra menni! Képeket, további infókat szívesen adok! Üdv.
konkrét ötletet nem szeretnék adni, mert az olcsó illetve a jó szállás szubjektív fogalom.tothtomi írta:Sziasztok!
A családommal, feleség + 2 gyerkőc mennénk ki Barcelónába nov 17-24-ig. Azt szeretném kérdezni, tudtok esetleg olyan privát szállást ajánlani a belvárosban, ahol olcsón meg tudnánk szállni?
Előre is köszi a segítséget
1. ha a wizzair akciózik. pl. mi 3an megyünk nov6-9 oda-vissza 45e-ért madridbaKamTam írta:repülőjegyekről mi a tapasztalat? most elég drága 40e vissza fog még csökkenni szerintetek??
A meccsek előtt 2-3 nappal sok jegy szabadul fel, találsz majd egymás mellé szoló jegyeket, hanem is 4-et, de 2-t biztosan. Mindenesetre közel fogtok ülni egymáshoz.airlacee2 írta: ...
Kérdésem, hogy mik a tapasztalatok jegyvásárlással és az ülőhelyekkel kapcsolatban? Volt-e valakinek hasonló problémája? Illetve szabadulnak e még fel helyek, és ha igen kb mennyivel a meccs előtt?
Köszi