Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.ebay.com/sch/Clothing-Shoes- ... 6.c0.m1538soadroli írta:Valaki nem tudja honnan tudok Dexteres pólót/pulcsit rendelni(igen,ekkora dexterbuzi vagyok..)? Keresgéltem, de semmi értelmes...
d írta:Nem, a Római Birodalom a provinciákat és más országokat kizsákmányoló, megsarcoló, rabszolgatartó társadalom volt. Sok mindenben a kapitalizmusra hajazott, abban is sokszor boldogok voltak, akiket kihasználtak, mert boldoggá tették őket (panem et circenses).
Köszi szépen! Nagyon jól esnek ezek a biztató szavakBono írta: Akkor úgy látom nem én voltam az egyedüli(ugyanis én írtam azt a hozzászólást)![]()
A Kevin-es bejegyzés is nagyon jóra sikeredett.
Csak így tovább messideco, még sok-sok ilyet kérünk
Na hát nekem nincs ilyen szerencsém...De amúgy ITT van egy pár jó, amit kinéztem, csak nem tudom honnan lehet ilyeneket rendelni. A vasaltatós dolgot meg nemtom....Szerintem itt a közelbe nincs ilyen hely ahol vasalnának rá. (meg amúgy is hogy? mutatok nekik egy képet hogy ezt tedd rá, vazze??) Szóval inkább rendelnékshutterisland írta:legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.
nekem van vagy 10 pólóm ilyen módszerrel (speedy gonzalez, stewie griffin, johnny bravo,stb...) bár igaz, hogy nekem faterom nyomdász.
legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.soadroli írta:Valaki nem tudja honnan tudok Dexteres pólót/pulcsit rendelni(igen,ekkora dexterbuzi vagyok..)? Keresgéltem, de semmi értelmes...
Szerintem akinek van egy kis józan esze az tudja mindezt, akiben van némi empátia az fel is háborodik rajta, hogy mivé lett a világ. De a haladással és a jóléttel együtt jár a lopás, csalás, kizsákmányolás stb. ez a jólét átka, mert jólét van ezt nem beismerni balgaság, egy átlagos magyar nagyobb luxusban él jelenleg, mint egykoron XIV. Lajos! A jelenlegi életszínvonal azon milliónyi ember szenvedésén nyugszik, akiket a múltban törtetők és nagyravágyók eltapostak és manapság is eltaposnak, de ez az élet. Igazságos? Nem! De lemondana bárki is az igazság kedvéért azokról a dolgokról amihez közvetve annyi nyomor tapad ? Odadobnátok kényelmeteket és élnétek spártai módra?tocomanyus írta:Még egy-két érdekes videó a Zeitgeist és az Ébresztőfilm után.
Dr. Drábik János előadása
http://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s
A pénz urai
http://www.youtube.com/watch?v=elP2yOKYbNw
Ébredjünk fel most már hogy miben élünk!
Akkor úgy látom nem én voltam az egyedüli(ugyanis én írtam azt a hozzászólást)Tim írta:Összeszedett írás mindkettő,a blog elmentve.messideco írta:http://oranje.blog.nepsport.hu/
Beszálltam a holland blog szerkesztésébeA legújabb két poszt már az enyém.
Építőjellegű kritikákat kérnék, és köszi, annak aki ránéz a blogra
Én kedveltem Stam játékát,különösen a válogatottban,de Manchesterben is jó
volt. Furcsa de nekem is az a jelenet ugrik be róla,amikor a kispadon sebtiben összevarták a szemöldökét
Összeszedett írás mindkettő,a blog elmentve.messideco írta:http://oranje.blog.nepsport.hu/
Beszálltam a holland blog szerkesztésébeA legújabb két poszt már az enyém.
Építőjellegű kritikákat kérnék, és köszi, annak aki ránéz a blogra
Kiesett a Kubai temperamentus Pitbull.shutterisland írta:na mi van öcsééééééééém ?
a zeitgeist láttam már.marquez2 írta: 6 éve létezik már az Észak- Amerikai unió, közös pénz is van, csak nem verik nagydobra.
Amúgy ha már így belekóstóltál, ajállom figyelmedbe a Zeitgeist sorozatot.
Én csak azért nem szeretem az ilyen típusú videókat ( minden elismerésem az övéké), mert nem minden információjuk alátámasztott és emiatt sokszor hiteltelenné válnak, pedig a 99%-a igaz a dolog. Magam részéről a folyamatokon látom és a bőrömön érzem az általam csak birodalomnak nevezett ( by Bogár László) hatalom létezéséről. Ehhez nem kell világkormány még csak kormány sem, elegendő a pénzhatalmi rendszer, ami már a 70-es, 80-as évektől a mai formájában működik, ha pedig visszamegyünk egészen a szabadkőműves páholyok ezzel foglalkozó részéig, akkor egész messzemenő következtetéseket tudunk levonni. Ez nem most alakult ki, hanem már túlélte az évszázados kort is. Biztosan több csoport van és ezek nem hierarchikus, hanem hálózatszerű rendszerek, ahol ma már az állítólagos vezetők sem tudják, hogy miként állnak és nem is igazán tudják kézben tartani. Ez látszik több országban is, hiszen az emberek kezdenek ébredezni, azonban azt még nem tudja senki, hogy ez egy rossz vége és valami jobb kezdete lesz, vagy átmenet egy másik rosszba, ne adj Isten még rosszabba. Az idő fogja eldönteni és az emberiség becsülete ( akkor bajban vagyunk...)Ilúvatar írta:No, azt hiszem, megint egy vita lavinát fogok elindítani.
Most nézem éppen az Ébresztőfilm c. dokumentumot, naaaagyon durva.Nem tudom, hogy ennek mekkora a valóság alapja, de azért...
![]()
Pl. ki hallott már a Bohém-erdőről? Mi folyik ott? kik vesznek részt? És ez egyáltalán nem kamu, vagy ilyesmi, mivel egy kém-riporter, aki ügyesen bejutott a tiltott területre és fel is vette az egész ceremóniát (benne is van a videóban), s későbbiekben riportot készített az egyik magas pozíciójú politikai vezetővel, aki szó szerint zavarba jött mikor megemlítette neki a bohém-erdőt... És ez még nem minden...
Nos ki tudott róla, hogy egy bagoly van elrejtve az amerikai dollároson? Mert én nem is tudtam, hogy van rajta bagoly... Mit jelképez a bagoly?
illetve még Bilderberg-csoport, FED, Rockefeller, Morgan stb...
Aztán még tovább boncolgatják a WTC eseményt is. (pl. nyilvánosságra hozták azokat az eltitkolt hangfelvételeket, amiket a tűzoltók jelentettek a központnak. Miért titkolták el, illetve miért tiltották meg hogy nyilvánosságra hozzák a hangfelvételeket? Benne van az is a videóban, minden.)
Az első rész az itt van
http://www.youtube.com/watch?v=FZ0P87w5TIg
a folytatásokat meg ott megtaláljátok baloldalt...
Kezdek már kicsit paranoid lenni... Egyszerűen mi, emberek akik az alsó rétegekben vagyunk, semmit nem tudunk tenni e hatalom ellen. Kialakulóban van a Világkormány. És én csak most jövök rá... Európai unió? (Az már megvan) Afrikai unió? (Az is létezik már) Észak-Amerikai unió? (ez még nem jött létre, de dolgoznak rajta), Ázsiai unió? stb...
No, és ha megvan az összes unió, akkor mi következik? Uniók egyesítése, ami világuralom lesz a vége...
6 éve létezik már az Észak- Amerikai unió, közös pénz is van, csak nem verik nagydobra.Ilúvatar írta:No, azt hiszem, megint egy vita lavinát fogok elindítani.
Most nézem éppen az Ébresztőfilm c. dokumentumot, naaaagyon durva.Nem tudom, hogy ennek mekkora a valóság alapja, de azért...
![]()
Pl. ki hallott már a Bohém-erdőről? Mi folyik ott? kik vesznek részt? És ez egyáltalán nem kamu, vagy ilyesmi, mivel egy kém-riporter, aki ügyesen bejutott a tiltott területre és fel is vette az egész ceremóniát (benne is van a videóban), s későbbiekben riportot készített az egyik magas pozíciójú politikai vezetővel, aki szó szerint zavarba jött mikor megemlítette neki a bohém-erdőt... És ez még nem minden...
Nos ki tudott róla, hogy egy bagoly van elrejtve az amerikai dollároson? Mert én nem is tudtam, hogy van rajta bagoly... Mit jelképez a bagoly?
illetve még Bilderberg-csoport, FED, Rockefeller, Morgan stb...
Aztán még tovább boncolgatják a WTC eseményt is. (pl. nyilvánosságra hozták azokat az eltitkolt hangfelvételeket, amiket a tűzoltók jelentettek a központnak. Miért titkolták el, illetve miért tiltották meg hogy nyilvánosságra hozzák a hangfelvételeket? Benne van az is a videóban, minden.)
Az első rész az itt van
http://www.youtube.com/watch?v=FZ0P87w5TIg
a folytatásokat meg ott megtaláljátok baloldalt...
Kezdek már kicsit paranoid lenni... Egyszerűen mi, emberek akik az alsó rétegekben vagyunk, semmit nem tudunk tenni e hatalom ellen. Kialakulóban van a Világkormány. És én csak most jövök rá... Európai unió? (Az már megvan) Afrikai unió? (Az is létezik már) Észak-Amerikai unió? (ez még nem jött létre, de dolgoznak rajta), Ázsiai unió? stb...
No, és ha megvan az összes unió, akkor mi következik? Uniók egyesítése, ami világuralom lesz a vége...
Hmmm, nem ugrik be a nevedGogeta írta:ejha
ha szabad megkérdeznem, mi a neved?én harta tamás vagyok
ssc-ről meg az jut eszembe, hogy éppen ott focizok most a futsal OB-n