Üdvözlök mindenkit!
Úgy gondoltam, hogy az első hozzászólásomat a Portréknál illik megírnom, mivel nem érezném jól magam, ha úgy kellene vitába keverednem, hogy a nicknéven kívül semmit se tudjatok rólam.
Nos:
Biró Nándor a nevem, Székelyudvarhelyen születtem '91 dec. 28-án. Jelenleg Kolozsváron vagyok egyetemen, állatorvosnak tanulok, természetesen román nyelven.
Körülbelül két éve olvasom az Eurobarca fórumát napi rendszerességgel, de most szántam rá magam arra, hogy regisztráljak. Kicsit olyan érzésem van, mintha ismernék itt pár embert - gondolok itt arra, hogy milyen filmet, zenét kedvel.
Részemről legolvasottabb topic ugyanis a Mozi & Filmek & Sorozatok, mivel rengeteg időm megy el film ill. sorozatnézésre (sokszor a tanulás róvására). Szintén kedvenc topicjaim közé tartozik a Humor és Zenék.
De ha úgy van időm, élvezettel olvasom a Madrid-i szimpatizánsokkal való rivalizálást - bár csak akkor, ha ezek bizonyos korlátok között zajlanak, ész érvekkel és normális, civilizált hangvételben.
De amit szeretnék kiemelten megosztani veletek, az az, hogy nem vagyok divatdrukker.

A Barcelonába 2003-ban szerettem bele, akkor is Ronaldinho miatt. Ő akkor nagy favorit volt, anno mindig az Eurosporton
őt vártam az Eurogólokban - még a párizsi időszaka alatt lettem hódolója. Átigazolt Katalóniába, így ismertem meg az FCB-t igazán és lettem szurkoló.
Így elsőre nem tudom mit mást mondhatnék.

Ha érdekel bármi titeket, kérdezzetek rá nyugodtan.
Addig is Facebookon megkaptok Nándor Bíró név alatt.
Visca el Barca!