2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
döntsd el,hogy megér-e e a kedvenc csapatod esetleges győzelme -16k virtuális pénzt (ebből 8 valósfájdalom). Ha igen, hajrá!daffy írta:
a másik tippem a bet365 a maga 100%os bónuszával. fel 8k-t.
8ból megrakom,hogy a barca nem kap ki 1.55= 12400
8ból,hogy nyer= 22000
ez a másik ötletem és igen hajlok efelé. szerintetek?
közben utánanéztem. elvileg simán levehetem a pénzt,ha buktam és visszafizették. így azt hiszem nincs nagy kockázat a dologbanszajko írta: betclicen sose voltam,de szerintem ha bejön(remélem bejön),akkor sokszor fogadsz kis téttel kis szorzóra(vagyis tuti meccsekre) és 1 idő után leveheted,nagyot úgyse buksz.
nem feltöltött zsét nem veheted le azonnal tudomásom szerint,de javítsatok ki,ha tévedek...
szerintem a második sem rossz,de madridos léttedre ennyire a barca győzelmébe hiszel?:D azt mondom rakd meg és jöjjön be és utána fizess nekem 1-2 sört
amúgy a 2. jobb opció.
betclicen sose voltam,de szerintem ha bejön(remélem bejön),akkor sokszor fogadsz kis téttel kis szorzóra(vagyis tuti meccsekre) és 1 idő után leveheted,nagyot úgyse buksz.daffy írta:betclic-re való pénzfeltöltésen agyalok. az a pénzvisszafizetős dolog jónak tűnik. megtenném hogy a barca nyer 2vel 5.5ös oddsért. ha bejön,akkor még hányszor,milyen szorzón kell megforgatnom és mennyit,hogy kivehessem? kombi szelvény gondolom kizárt...
illetve az alap feltöltött pénzt kivehetem-e megforgatás nélkül?
pl: felteszek 6k-t.a barca nyer 2vel,jön 33k. akkor az eredeti 6k-t levehetem?
az így nyert bónuszt meg kell még forgatni?
a másik tippem a bet365 a maga 100%os bónuszával. fel 8k-t.
8ból megrakom,hogy a barca nem kap ki 1.55= 12400
8ból,hogy nyer= 22000
ez a másik ötletem és igen hajlok efelé. szerintetek?
Otthon csak nem kap ki az Udinese, én feltenném a helyedbevarnagykrisztian írta:Sziasztok.Szerintetek nyer az UDINESE (3.) a Chievo (11.) ellen vasárnap?Az UDINESE otthon (6-0-0), a Chievo vendégként (1-1-4).A hat hazai győzelem szenvedő fele volt a Palermo, Roma Fiorentina trio is.A véleményeket előre is köszönöm
City győzelmen sok pénz volt, az szerencsére jött, így még pluszban is zártam. De tudtam volna örülni, ha a másik háromból is jön minimum egy... Főleg a 4. lett volna nagyon szépGame90 írta:Tegnapi meccseket inkább hanyagoltam...
Mára:
1. ManCity @1.53
2. Napoli @1.72 , ManCity @1.53 , Lille @1.44
3. Lyon @2.10 , Inter - CSZKA 2,5 gól alatt @1.66 , Benfica - Galati 2,5 gól alatt @2.30
4. Lille - Trabzonspor D @4.50 , CSZKA @2.87 , Ajax - RMadrid D @3.50
Első kettő több, utolsó kettő kevesebb pénzzel ment.
'szétszab' az ideg....nem hiszem el :DDD 500 ment volna,de mivel busszal járok haza,nem tudtam megtenni,így is épp elértem a buszt... de,áhhh csak nem... :DDDBarcaforever írta:Az összes ismerősöm annyira tutira mondta MU-t, messze még a vége, hatalmas meccs lesz, vezet a Basel, vki esetleg rápróbált?
én a napolit nem tenném meg. sokkal inkább egy city,lyon(!),cska nem kap ki,real szelvényt.Laci0820 írta:Mai tuti?
Sztem a Napoli elég esélyes meg a United..
FtcSikiHun írta:Dortmund-Marseille D 3.55
Olympiakosz-Arsenal V 3.70
Porto-Zenit H 1.70
Barca-Bate Boriszov 2-3gól 2.13
Plzen-Milan V 2.40
200-->22.830
Jól jönne Karácsonyra
levproff írta:szeritem nem jó.sjay írta:Mára
Genk - Leverkusen V 1,53
Olympiakos - Arsenal V 3,70
(0-1) Barca - Bate 1,6
Plzen - Milan 2,40
200 ft >> 4.350 ft
Szerintetek?
az Arsenal szerintem nem fog nyerni. és a Leverkusen is továbbjutott már, bár szerintem ők behúzzák.
mondjuk 200Ft, akár.
szeritem nem jó.sjay írta:Mára
Genk - Leverkusen V 1,53
Olympiakos - Arsenal V 3,70
(0-1) Barca - Bate 1,6
Plzen - Milan 2,40
200 ft >> 4.350 ft
Szerintetek?