Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy bk részben mindennél több poén vangergo9 írta:Haláli hullák hajnala
Rengetegen ajánlották de egyáltalán nem tetszett, egy bk részben is jóval több a poén
Ha a könyv bejött, akkor úgy állj a film mellé, hogy sokban fog különbözni. Nekem a sztori nem tetszett, egy sablonos popcorn mozi lett, sőt, mintha valami Twilight és Jumper keverék lenne. Viszont egyszer megtudtam ezt is nézni, mint sok mást.Tocy írta:A Negyedik
Erről a filmről vki vmit tudna mondani? Most olvastam el a könyvet és nagyon bejött, érdemes a filmet is meglesni?
Sztem tök korrekt fim , egyszer mindenképp nézhetőTocy írta:A Negyedik
Erről a filmről vki vmit tudna mondani? Most olvastam el a könyvet és nagyon bejött, érdemes a filmet is meglesni?
nem igazán értelek, mert ez a film semmivel nem rosszab, mint amai látványfilmek többsége. sőt, én spec szeretem.sjd írta:Wanted
Nagyjából 15 percig néztem. Eleve nem számoltam arra, hogy komolyan vehető film lesz, de a szánalmas butasága mellé még az effektek sincsenek jól megcsinálva. Nem igazán értem mit szeret ezen bárki is.
Valkur.FtcSikiHun írta:Valaki tudna nekem filmet ajánlani?
Olyasmi kéne mint a Bukás, Hitler utolsó napjai.
Köszönöm!
Évszámot nem is néztem...FtcSikiHun írta:Ha a Huligánok 2005ös, akkor nem lehet 2004ben a második része
Ha a Huligánok 2005ös, akkor nem lehet 2004ben a második részeL.Messi 10 írta:
Azt írták, hogy ez a második része. Na mindegy, akkor nem tudom már hogy mi van...
Azt írták, hogy ez a második része. Na mindegy, akkor nem tudom már hogy mi van...FtcSikiHun írta:Az egy másik huligános film, habár az már nyomába sem ér a GSH-nakL.Messi 10 írta: Pont most fejeztem be a vásárlást magról, és ott fent van magyarul. Ha rákeresel, hogy Futball Faktor, akkor az első az lesz![]()
Futball.Faktor.2004.HUN.DVDRip.XviD-Freak
Az egy másik huligános film, habár az már nyomába sem ér a GSH-nakL.Messi 10 írta: Pont most fejeztem be a vásárlást magról, és ott fent van magyarul. Ha rákeresel, hogy Futball Faktor, akkor az első az lesz![]()
Futball.Faktor.2004.HUN.DVDRip.XviD-Freak
Pont most fejeztem be a vásárlást magról, és ott fent van magyarul. Ha rákeresel, hogy Futball Faktor, akkor az első az leszFtcSikiHun írta:Inkább neked baj, hogy meg csak most láttad![]()
A fúróum egyik kedvenc filme-szerintem.![]()
Tényleg hatalmas, én is nem egyszer láttam már, kár hogy a második réz még mindig nincsen szinkronosan
Inkább neked baj, hogy meg csak most láttadL.Messi 10 írta:Mivel nagyon unatkoztam, keresgéltem magamnak valami filmet ami kapcsolódik valamilyen szinten a focihoz. A Green Street Hooligans azaz a Huligánok lett végül a győztes. Én soha nem "művészi szemmel" néztem a filmeket, csak puszta szórakozásként, ezért elemzést vagy egyéb dolgot se tudok róla mondani, de aki nem látta még, nagyon gyorsan pótolja! 10/10.
http://www.youtube.com/watch?v=yvuOtlpSAeY United!
The Inbetweeners Movie nekem nagyon tetszett, meg Kalandférgek 1-2 nem rég megint megnéztük, nagyon jó, főleg a második rész!albicelesteX írta:Valami jobb vígjátékot tudnátok ajánlani mára?
Mert ez nem film, hanem egy tévéfilm-sorozat epizódja! Nem te vagy az első, akitő ilyesmit hallok (mégha nem is feltétlen A. Hopkins kapcsán)...kanty írta:A tizedik
Amúgy keresem a filmet imdb-n és nincs meg, megnéztem Hopkins adatlapját és ott sem tüntetik fel, érdekes.
7/10