Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta: Pluszba lehet hogy tényleg ezt súgta neki az első évad végén a hapsi, ebbe bele se gondoltam, pedig van benne valami..
A kocsmába az első gyereket fejbe lőtte, a másodikat mellbe/hasba majd fejbe..visca el barca írta:
amugy sztem sántit ez az elmélet. bár nem emlékszem vissza, de tuti h meghalt egy pár ember ugy, hogy nem fejbelőtték és mégsem támadtak fel. ld. a két csávót, akiket rick meglőtt a kocsmában. shane is felkelt kb fél perc alatt, nekiik is fel kellett volna. de mondom, biztos volt még más példa is, csak nem emléxem..
pavel! ez nem a spoiler topic!Deus írta:Szerintem pontosan ezt súgta a doki is az első évad végén a Ricknek, miután elhagyták a létesítményt robbanás előtt.Pavel írta:Úgy, hogy mindenki fertőzött.
Ha valaki meghal az feltámad.
Ráadásul a srác szerint az autópálya mentén táboroznak, nyilvánvaló, h arra fognak továbbmenniHunter91 írta: Ha elmennek a farmról akkor a 8 mérföldnyire lévő csoportba valószínűleg biztosan belebotlanak majd![]()
Úgy, hogy mindenki fertőzött.soadroli írta:Amúgy valaki magyarázza már meg, hogy hogy lett Shane-ből, meg a túszkölökből zombi? Mikor Shane kipurcant, akkor utána még bevillant neki pár zombi ahogy eszi az embert...és ettől? Mert nyilván a halál után még bevillannak dolgokMondjuk lehet, nem próbáltam még.
A menekülésre is kíváncsi leszek, hogy oldják meg.
engem sem nyűgözött le,a stúdióbeszélgetések unalmasak,akárkit hívnak meg,a hétvégi meccsek ismétlése nem érdekel, egyedül a spanyolországi riportok lehetnek érdekesek,ha nem olyan semmitmondó témákkal foglalkoznak majd,mint például hogy ki ronaldo fodrásza..Sanama írta:Sport1-en nézte valaki a Fieszta c. műsort?!
Megmondom őszintén, én azért színvonalasabb dologra számítottam.
Az elején az aprítás egy kis temetés utáni feszültséglevezető csapatösszetartó tréning voltfcbarca0827 írta:Aztabüdösrohadteget.Na, ez oda volt téve rendesen.
![]()
Nem értettem, hogy a fenébe járkálhat zombiként a Ments meg!-es srác ( én csak így hívom, ha már játszott a 2. kedvenc sorozatomban.), ha egyszer nem ízlelték még a járkálók. Nagyon komolyan oda volt téve. Most, már értjük a kettővel ezelőtti részben miért volt olyan fontos a két rendőr, akiken szintén nem találtak harapásnyomot.
Shanet én is sajnálom, nekem is Daryl mellett ő volt a kedvencem. Most, már itt az ideje, hogy az utolsó részben meghalja magát T-Dog és rövidhajú néni is, mert olyanok, mintha nem lennének.T-Dog kábé ma többet játszott, mint az elmúlt 11 részben.
Várós a jövő hét.
Szerk.: Azt mondjuk nem vágom, hogy mi volt az, az aprítás az elején az Andrea, Daryl, Shane, T-Dog négyestől. Vagy azt csak úgy, miért ne alapon tették bele?
ilyen ez a zombi világsjd írta:Valamint nekem hiányoznak a változatos helyszínek, illetve a vendégszereplők még mindig, kicsit egysíkú lett a hangulat
Őket fejbe lőtte, úgyhogy nem kellett volna zombivá változniuk. Viszont érdekel ez az átváltozósdi.. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.sjd írta:
Halkan jegyzem meg, hogy aa konzekvensek lettek volna a sorozat készítői, akkor már a bárban a nyakukba ugrik az a két csávó, akit Rick lelőtt.
Halkan jegyzem meg, hogy aa konzekvensek lettek volna a sorozat készítői, akkor már a bárban a nyakukba ugrik az a két csávó, akit Rick lelőtt.visca el barca írta: az milyen durva h a halottakbol automatikusan zombik lesznekshanet nem birtam, de kár h kiszállt, mert azért erős karakter volt
Köszi szépen, már le is kaptam!:) Hosszúpuskáról szoktam, de ott nincs fent, meg nem is nagyon működik az oldal, meg a gugli segítségével sem sikerült rábukkannom.visca el barca írta:fél10 körül mér fenn volt, feliratok.info
fél10 körül már fenn volt, a feliratok.info-nfcbarca0827 írta:Ugye Te/Ti nem felirattal néztétek? Mert én keresem, kutatom, de nem találom.soadroli írta:Walking Dead
AztabüdöshétszentségitMi lesz itt?!
Ugye Te/Ti nem felirattal néztétek? Mert én keresem, kutatom, de nem találom.soadroli írta:Walking Dead
AztabüdöshétszentségitMi lesz itt?!
Köszi szépenLM10 írta:
Mindenképp!Én is sok jót hallottam róla anno, de nem érintett meg. Ki az a Barney, öltözzki, tesókódex....de ez alap mű lett
![]()
AJÁNLOM, mind az 5 fő karaktert nagyon megkedveltem