2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Írtam PÜ-t.levproff írta:Szia!MessiBarca10 írta:Sziasztok.
Tapasztalatlan vagyok e téren...csak párszor fogadtam mixen,de most úgy döntöttem,hogy kisebb pénzből játszok online mixen,bankból.
Lenne pár kérdésem:
1.Ha beteszek a bankba mondjuk 5e.t és megadom számot már mehet is a fogadás vagy utalgatni kell mixen?Mert látom neten is lehet.
2.Hogy érdemes rakni?Több meccsre egyszerre,vagy egyátalán simán egymeccsekre lehet tenni?
Na szóval:
Először is csinálsz egy számlát egy általad választott fogadóirodán és onnan a bankkártyádról/számládról átutalsz pénzt a fogadóirodai számládra.
Igen, lehet egy meccset is rakni, de lehet egyszerre többet. Értelemszerűen ha többet raksz, akkor többet nyersz, mivel a meccsek szorzói össze szorzódnak.(sőt lehet kombináltat is tenni, de ezt neked még nem ajánlom)
Nem, ezt azért írta, mert ha bejön a szelvénye akkor 300ft-ból nyerhet 13000ft-ot.Mert itt látom,hogy 200->13000 Ft meg satöbbi...ezt hívják hendikepnek?
A hendikepp egyébként előnyt jelent. Szóval ha pl.: (0-1) Barca-Getafe H
Ez azt jelenti, hogy a meccs kezdetén 1 gólos előnnyel indul a Getafe, szóval hogy bejöjjön a fogadásod, a Barcának minimum 2-vel kell nyernie (3-1,2-0,4-0 stb..)
Ha bármi kérdésed van még nyugodtan szólj!
Szia!MessiBarca10 írta:Sziasztok.
Tapasztalatlan vagyok e téren...csak párszor fogadtam mixen,de most úgy döntöttem,hogy kisebb pénzből játszok online mixen,bankból.
Lenne pár kérdésem:
1.Ha beteszek a bankba mondjuk 5e.t és megadom számot már mehet is a fogadás vagy utalgatni kell mixen?Mert látom neten is lehet.
2.Hogy érdemes rakni?Több meccsre egyszerre,vagy egyátalán simán egymeccsekre lehet tenni?
Nem, ezt azért írta, mert ha bejön a szelvénye akkor 300ft-ból nyerhet 13000ft-ot.Mert itt látom,hogy 200->13000 Ft meg satöbbi...ezt hívják hendikepnek?
szerintem a pool nem nyer. nekik édesmind1 a bajnokság,a blackburnnek meg minden meccs élet-halál. bár az is igaz,hogy a poolnak nincs mire spórolnia,szóval...TorghelleSandor írta:Mainz- FC Köln D 3,50
(0-2) Barcelona-Getafe H 1,63
(1-0) Chievo-Milan D 3,25
(1-0) Blackburn-Liverpool D 3,25
200--->12050
Szerintetek?
Köszi szépen!:)daffy írta:akkor banki átutalással tudsz befizetni,ami 3-4-5 nap. a befizetésnél rámész a banki átutalásra. leírod az ottani adatokat egy papírra,amellyel bemész a volksbankba és megmondod,hogy ide(odaadod a papírt) szeretnél elutalni x forintot. vársz pár napot és az összeg megjelenik a bwin számládonTorghelleSandor írta: A fizetési módoknál például a hitelkártya alatt fogalmam sincs melyikre kell menni. Nekem, illtve apámnak volksbankos kártyája van ,amin szerepel a maestros felirat,amit szintén nem tudok mit jelent. Köszi a segítséget!
akkor banki átutalással tudsz befizetni,ami 3-4-5 nap. a befizetésnél rámész a banki átutalásra. leírod az ottani adatokat egy papírra,amellyel bemész a volksbankba és megmondod,hogy ide(odaadod a papírt) szeretnél elutalni x forintot. vársz pár napot és az összeg megjelenik a bwin számládonTorghelleSandor írta: A fizetési módoknál például a hitelkártya alatt fogalmam sincs melyikre kell menni. Nekem, illtve apámnak volksbankos kártyája van ,amin szerepel a maestros felirat,amit szintén nem tudok mit jelent. Köszi a segítséget!
A fizetési módoknál például a hitelkártya alatt fogalmam sincs melyikre kell menni. Nekem, illtve apámnak volksbankos kártyája van ,amin szerepel a maestros felirat,amit szintén nem tudok mit jelent. Köszi a segítséget!daffy írta:de,az összeshez lehet. mi a gondod?TorghelleSandor írta:Sziasztok!
Most töltöttem be a 18-at és úgy döntöttem,hogy regisztrálok egy online sportfogadó irodához. A bwinhez regisztráltam is ,de a befizetéssel gondjaim vannak. Sima bankkártyával egyik ilyen oldalra se lehet regisztrálni?
de,az összeshez lehet. mi a gondod?TorghelleSandor írta:Sziasztok!
Most töltöttem be a 18-at és úgy döntöttem,hogy regisztrálok egy online sportfogadó irodához. A bwinhez regisztráltam is ,de a befizetéssel gondjaim vannak. Sima bankkártyával egyik ilyen oldalra se lehet regisztrálni?
persze én pénzem de ezért kérdeztem meg itt mert azért vannak nálam jóval jártasabbak hogy érdemes-e vagy inkább maradjak focinál. de lebeszéltél amit köszönök is mert így is megy el elég meccsendaffy írta:én ilyet nem mondtam,mert a te pénzed. annyi esélye van annak,hogy bejön,mint annak hogy nem. én csak azt mondtam,hogy az nekem már túl kockázatos
én ilyet nem mondtam,mert a te pénzed. annyi esélye van annak,hogy bejön,mint annak hogy nem. én csak azt mondtam,hogy az nekem már túl kockázatos18Barca99 írta: értem. akkor maradjak kosár + tenisz amikor nincs más foci?
én nhl-re egy petákot nem tennék. 2-3 éve még simán lehetett nyerni vele,de jelenleg bárki megverhet bárkit,teljesen összevisszaság van abban a ligában. nem véletlenek a 2 körüli oddsok sem[/quote]daffy írta:
én nhl-re egy petákot nem tennék. 2-3 éve még simán lehetett nyerni vele,de jelenleg bárki megverhet bárkit,teljesen összevisszaság van abban a ligában. nem véletlenek a 2 körüli oddsok sem18Barca99 írta:Üdv!
Leginkább a jégkorongosokhoz írok de segíthet más is ha tud..Szóval lenne itt két meccs amit szeretnék megtenni de mivel nem vagyok otthon benne ezért aki jobban követi az NHL-t az írja meg hogy melyik csapat az esélyesebb.
Montreal Canadiens - Florida Panthers --> vendégre gondoltam, szimplán a táblázat és az egymás elleni statisztika.
St.Louis Blues - Nashville Predators --> itt is vendégre tennék egymás elleni miatt, de ezzel igazából tanácstalan vagyok.
köszi a segítséget előre is
Rose nem volt, de a tegnapi Magic-et még a Körmend is verte volna.Messiboy19 írta: Mára nem nagyon érzem egyik meccset sem, bár egy Orlando győzelmet lehet,hogy megjátszok, ha nincs Rose()
1/3, Celtics és a Wolves tényleg jó megérzés voltGame90 írta:Én pont az ellenkezőjét érzem, Celtics és Wolves győzelmet. De mivel annyira nem tuti, ezért inkább hendivel tettem őket.Lionel85 írta:Atlanta -1,5 @1,91
Warriors -1,5 @1,91
szerintetek esélyes?
1. Magic @1.74
2. Nuggets @1.54
3. Celtics +5,0 @1.48, Wolves +5,0 @1.48
Magic-nek b2b, de nincsen Rose.