2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Bremen-Bayern-re nem kellene fogadniXavi001 írta:Bremen - Bayern München V
Barcelona - Real Madrid H
Porto - Beira Mar H
Excelsior - Twente V
Dijon - Lille V
Montpellier - Valenciennes H
Manchester Utd. - Everton H
Wolverhampton - Manchester City V
Milan - Bologna H
Lazio - Lecce H
Ezekre a meccsekre mit mondotok ?
az se rossz, szép tippek voltak akkorFtcSikiHun írta:
Mai napig emlékszem, kb. 3 éve. 19.250 Ft.
Többet a közelébe sem voltam, után már csak 5ezer a max asszem.
De akkor emlékszem, hogy csak olasz focit raktam, 200al és volt közte Atalanta-Juve D, és Milan-Inter H, és a Milan-Inter utolsó 5 percében Internek kapufa, hatalmas ziccerek, de végül 1-0 maradt![]()
Mára:
Japán-Magyarország V 1.90
Palermo-Parma D 2.95
Austria Wien-Rapid Wien D 3.00
Újpest-Honvéd D 3.00
Horsens-Bröndby V 2.49
Valenciennes-Evian Thonon Gaillard D 3.10
200-->77.875
Mai napig emlékszem, kb. 3 éve. 19.250 Ft.MR. TROMORT777 írta:De ki van halva ez a topic...
Fórumerek, eddig kinek mekkora volt a legnagyobb nyereménye tippmixen?
Akkor az nem semmi öröm lehetett a végénXavi e Messi írta: 6, ezek eb selejtező meccsek voltak. Emlékszem Dzsuzsák a 92. percben hozta a szelóm.
Neked mennyi volt a legtöbb?
1es szorzóval számolják.(mintha meg se tetted volna)evikem97 írta:Sziasztok!
kezdő tippmixes vagyok,egy hete kezdtem. Így az a kérdésem lenne,hogy a Milan-Genoa meccs ugye el lett halasztva és így vissza kapom az árát a tippmixnek ha ezen a meccsen kívül is raktam meg 5-6-ot? pl= Bayern -Mainz (sajnos ezt elbuktam) vagy csak akkor kapnám vissza az árát ha csak olasz meccseket raktam volna?:( Választ köszönöm szépen előre is)
6, ezek eb selejtező meccsek voltak. Emlékszem Dzsuzsák a 92. percben hozta a szelóm.MR. TROMORT777 írta:Az nem semmi, hány meccsre raktál? Am köszi a válaszodXavi e Messi írta: Nekem 400ft-ból 104ezer. De azóta nem megy sajna. Bár csak alkalmanként fogadok, nem minden nap.
Az nem semmi, hány meccsre raktál? Am köszi a válaszodXavi e Messi írta: Nekem 400ft-ból 104ezer. De azóta nem megy sajna. Bár csak alkalmanként fogadok, nem minden nap.
Nekem 400ft-ból 104ezer. De azóta nem megy sajna. Bár csak alkalmanként fogadok, nem minden nap.MR. TROMORT777 írta:De ki van halva ez a topic...
Fórumerek, eddig kinek mekkora volt a legnagyobb nyereménye tippmixen?
Ééééés megvan!PlayMaker írta:Oooohhh gyerekek!!!
Már csak a Readingnek kell nyerni és kaszálok!!! (félidőben vezetnek 1-0ra)
Eddig ez jött:
Augsburg - Stuttgart V
Werder - M'gladbach D
Osasuna - Espanol H
100037000
A szurkolók lehet hogy komolyan gondolják(bár ez is meglepő számomra) de nem egy amatőr csapat az OM, nem hiszem hogy ezt komolyan vennék. Legalábbis bízom benne.levproff írta:Nem tudom mennyire komoly, de:Barcaman14 írta: Marseille-Montpellier H 2,66
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... -vereseget
Nem tudom mennyire komoly, de:Barcaman14 írta: Marseille-Montpellier H 2,66