Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na közben sikerült elintéznem az RM elleni mérkőzésre istri_campeones írta:Sziasztok,
Augusztusban ismét sikerül kijutnom 6 napra BNC-be.
Márciusban már volt szerencsém élőben látni a srácokat a Leverkusen ellen most pedig a Gamper kupa 100% hogy ott nézem viszont a 2 nappal rá esedékes RM elleni szuperkupa döntőre jegyet szerezni ott a helyszínen mennyire esélyes? :S Mert azért gondolom hogy max 1 nap alatt bőven elfogják kapkodni a jegyeket.

küldtem egy mailt.pepG1991 írta:Sziasztok!
Nyáron készülünk Barcelonaba és szállásügyben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy pár oldal amit már böngészgettem, de szeretném kibővíteni a lehetőségek sorát úgy, hogy aki tud internetes oldalakat ahol lehet szállást foglalni az legyen szíves küldjön nekem linkeket ide vagy pedig az email címemre : benedek1991@gmail.com , ha esetleg van időtök és kedvetek leírni akkor személyes tapasztalatokat is szívesen fogadok, hogy milyen dolgokra érdemes oda figyelnii a szállással és úgy általánoságban az ottani életstílussal kapcsolatban. Az olcsóbb szállások érdekelnének nem pedig a luxus szállodák:)
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nagyon szuper!!!klakk írta:Tőlem a kinyomtatott visszaigazoló lapot sem kérték el, csak a bankkártyát, amivel fizettem, és a személyimet.
Elballagtok mihamarabb a Camp Nou jegypénztárához, mondjátok hogy vettetek online jegyet, elkérik tőletek a bankkártyát azonosításképp, amivel vásároltátok, és már adják is a jegyeket.drika3 írta:Sziasztok!
Valaki segítene? Elvileg a ticketmasteren megvettem a jegyeket a Barca-Malagára, Apukám 50. szülinapjára. De hogyan fogunk hozzájutni ezekhez?
Millió köszönet előre is!!!
Egyetértek Samanaval. Nagyon-nagyon szép gesztus volt tőled és az utolsó kép tényleg mindent visz! :')Sanama írta:Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon nagy ajándék lehetett számára, tőled pedig nagyon szép gesztus volt!klakk írta:Sziasztok,
télen kértem többször tanácsot, apukám 70. születésnapjára szerettem volna egy meccs-csel megajándékozni. Nos a Bilbao meccsre jutottunk ki, életre szóló élményben volt részünk. Hoztam pár képet is, íme:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 675&type=3
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Az utolsó kép a legjobb
Köszönjük Petra, mellette pedig az egész fórum nevében szeretnék gratulálni, a hatalmas élményhez!klakk írta:Sziasztok,
télen kértem többször tanácsot, apukám 70. születésnapjára szerettem volna egy meccs-csel megajándékozni. Nos a Bilbao meccsre jutottunk ki, életre szóló élményben volt részünk. Hoztam pár képet is, íme:

Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon nagy ajándék lehetett számára, tőled pedig nagyon szép gesztus volt!klakk írta:Sziasztok,