Ahogy már korábban írtam,én egy Vodás Motorola 2288-cal kezdtem.
Tetszett nagyon a színes gumibugyi miatt,amivel lehetett a külsejét változtatni,meg h vagánykodhattam a rádióval (amit ugyan elég nehezen lehetett eltalálni,h recsegésmentesen szóljon legalább néhány percig). Viszont a legnagyobb gondja az volt,h nem volt rajta óra
Kiírta az idejét,ha pölö üzit kaptam,de sehol sem lehetett beállítani,h mutassa is az időt (pedig elvileg benne kellett volna lennie).
Aztán úgy döntöttem,h lecserélem,mert nagyon megtetszett a 3310-es néptelefon.Meghirdettem a Bazárban,h csere érdekel áregyeztetéssel. Reálisan kábé 7-8 ezret kellett volna ráfizetnem még pluszba.
Hívott is egy pali,h érdekelné a dolog,menjek el hozzá.Így is lett,megnézte,nagyon tetszett neki.Mondta,h függetleníteni akarja,mert Westeles és mennyire király ez a rádió meg stb... a 3310 meg nagyon rendben volt,uh mondtam,akkor egyeztessük a lóvé részt. Erre ő: hát ő úgy gondolta,h 5000-et adna még mellé

Rá is csaptam,mint gyöngytyúk a takonyra
Életem biznisze volt,nagyon büszke vagyok rá azóta is

Arra már kevésbé,ami még hozzátartozik: már kifele jövet mondja elgondolkodva,h miért nem mutatja az időt? (Oooops,csak nem sikerült elsunnyognom időben.) Erre én gondolkodás nélkül: azért,mert Vodás hálózaton nem mutatja,de Westelen már jó lesz

Akkor jó,mondja,így leléptem sietve. És lehet,h tényleg így volt,mert nem hívott utána,h mi a pálya
Ez a 3310 telefonok Beer Grylls-e

Kapott az annyit,h három másiknak is elég lett volna,de mégis túlélte a megrázkódtatásokat,pedig hullott le állványzat második szintjéről is meg ilyenek
A 3310-et meg később elbizniszeltem egy 3510-re egy osztálytársammal,adtam mellé két db ősrégi papír 20-ast

(Gyűjtöttem ezeket is egy időben,a régi pénzeket) Ez azóta is megvan tarcsinak és műxik.
Aztán egy újságban láttam reklámozva a SE W570-et és szerelmes lettem bele.Kellett várnom egy fél évet,mire kapható lett,de érdemes volt kivárnom.Nagyon szerettem azt a telcsit,jól is szólt és nagyon formás darab. Ilyen csúszkás a készülék,ami rendesen leharcolta a gombokat,uh két év alatt erősen nyugdíjas korúnak nézett már ki

Szegényem egyszer nagyon elázott.Melóban vmit meg akartam nézni és amikor kipattintottam,szép ívben kiugrott a kezemből és röptében láttam,h egy húsosládába fog esni,ami félig volt vízzel. Első gondolatom az volt,h jól van,legalább nem a földre ,de aztán mire idáig értem,máris szólt a vészcsengő,h jááájj,vízzzzzz

Kikaptam belőle,szegényem máris leadta a vészjelet,villogott a kijelző,mint a stroboszkóp.Szétkaptam,kiszárítottam a napon és jobb lett,mint új korában. Egészen a garancia lejárta utáni második napig

Akkor gondolt egyet a kijelzőm és elsötétült,örökre. Mondták,h olyan 10-15 ropi lenne az új,annyit meg már csak egy 10-15 ezresbe csavarva ért a cucc,uh új után néztem.
És így jutottam el egy SE Aino-ig,amim most van.