Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
daffy
Madridista

2012.06.16. 07:26:06

Mihu írta:...
az igen. kíváncsi lennék arra az első telefonodra,mert ha azt írod,hogy nagy volt,akkor tényleg hatalmas lehetett,mert a gx10 (volt nekem is) az én olvasatomban már önmagában hatalmas,vastag és nehéz. nem is láttam annál nagyobb telefont,de már a sharp sem fért el minden zsebben :D

nekem 6-ban lett egy 3410es telefonom,amit a 8as ballagáson a sharp váltott. ezzel 4 évet töltöttünk együtt,majd egy SE k800i miatt elhagytam(még megvan). vele máig kitűnő a viszonyom és úgy érzem,hogy együtt leszünk,míg a halál el nem választ
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2012.06.16. 04:17:58

Nekem ugyanaz a Nokia 3410-es telefonom van, amelyikkel nyitottam!
Azóta 5 kártya volt benne, de a készüléktől nem váltam meg.
A mindeféle flanccal felvértezett újabb készülékek tulajdonosai irigylik is tőlem és mérgesek magukra, hogy hűtlenek lettek hozzá.
De ez legyen az ő bajuk!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.16. 03:02:07

Na, hát nekem nincsenek ilyen hosszú telefonos történeteim
Első mobilom 3410-es, ezt követte valami szutyok motorola ami már tudott pár mp. mp3-at játszani. Akkor sztár volt, mint az állat.
Ezt kifingott akkor pár évig nem volt mobilom, utána kaptam egy d900as samsungot, de egyszer buli után ráléptem és távozott közülünk.
Azóta én megfogadtam, hogy költsön feleslegesen a hóhér töke telefonra.
Most valami kétezer forintos samsungot nyúzok. Ezeket nem sajnálom falhoz szabni, ha szétmegy max. veszek másikat, 2k manapság nem lé.
Inkább cink, ha el is hagyom, mert a szám megtartás kb. kétszer annyi mint a rohadt telefon. :D

Meg amúgy se igazán tudnak meghatni ezek a taperolós telefonok.
Tesómnak van vmi samsung, néha kezembe akad, elnyomkodom kb. 5 percig aztán kész. Egyszer vittem magammal futni, zsebre rakom erre elnyomja a zenémet. :D Mer' ez az űber okos anyámkínja még arra se képes, hogy magát lezárja b+.
Erre mondja ismerősöm, hogy a technika megöli a parasztot. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.16. 02:29:33

Na hát én se maradjak már ki a sztorizgatásból :lol:

Legelső telefonom egy Ericsson valamilyen volt, a típusára nem emlékszem, google-ön nem találom :lol: Anyáé volt, mikor váltott akkor nekem adta. Elvoltam vele igazából, de nagy is volt, nehéz is volt, szép se volt, így annyira nem ragadt meg bennem. Szép narancssárga világítása volt, azt szerettem :D

Következett ezután akkori álmaim telefonja, a kimaradhatatlan Nokia 3310-es. Hát az a telefon...brutál jó volt. És ahogy miihii druszám is írta, a telefonok Bear Grylls-e :D :D Történt egyszer, hogy sógorom elment bulizni a haverjaival, és meg volt beszélve hogy nővérem majd értemegy. Sógor hívta tesómat, de nem vette fel. Ezt eljátszotta vagy 3x-4x, tesóm még mindig nem vette fel, sógor meg részegen kiment a szórakozóhely elé, mivel focizott így az jutott eszébe, hogy felrúgja a telefont az égbe. Na most az átrepült a villanyvezeték fölött, leesett a főútra, dirib-darabra szétesett, sógor odament, összerakta, bekapcsolta, működött. Vett rá egy új előlapot azt csókolom :lol: :lol: :lol: Utána még évekig használta a telefont javítás nélkül :D Nagyon imádtam a 3310-est, de már ugye régen is volt meg, kezdett az akksija is félnaponta lemerülni, így váltani kellett.

A választás egy Sharp GX10-esre esett.

http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheC ... GX10i1.jpg

Szerettem ezt a telefont, vagy 1.5 évig volt meg. Akkoriban jól is nézett ki, kinyithatós volt, ami ugye eleve menő volt :lol: Ebben már volt kamera is, meg színes kijelző, stb stb. Nagyon szerettem. Annyira, hogy mindenhova magammal vittem. Még a medencébe is :lol: :lol: Keresztapámék nyaralójában voltunk. Reggel felvettem a fürdőnadrágot, amin volt zseb, így beleraktam a telót. Egész nap abban mászkáltam, mivel nem keresett senki, így elfelejtkeztem róla. Csobbantam egyet a medencébe, ahogy úsztam egy tempót, éreztem hogy feszül a combonon a nadrág, ott jutott eszembe hogy a telefon a zsebemben volt. Kiszálltam, kiraktam száradni az asztalra. Délután úgy döntöttem hogy eszek egy dinnyét. Leültem az asztalhoz, nézegettem hogy megszáradt-e már (ugye ezt napokig kell szárítani, hogy tuti legyen, de nah... :D ). Egyszercsak a dinnyeevés vége felé kiborult a tányér, a dinnyelé meg odafolyt az akksihoz... minden amit el lehet képzelni, megtörtént a telefonnal :D De 3 napig szárítottam, összeraktam, bekapcsoltam, kutya baja nem volt. Aztán egyszer meghívást kaptam egy teremtornára. Több csapatnak is közös öltözője volt. 3 meccset sikerült csak játszanunk, minden meccs után egyből rohantam megnézni hogy megvan-e még. A harmadik, utolsó meccs után úgyszintén, csak akkor már nem volt meg a telefon. Míg mi játszottunk, ellopták. Hazafele Apa hozott, aki problémázott hogy 10x hívott de mindig ki voltam kapcsolva. Ekkor mondtam el neki hogy mivan...hát nem örült neki, mondanom sem kell. Kénytelenek voltunk ismét váltani.

Most egy Sony Ericsson K700i-re esett a választásom.

http://pcworld.hu/apix/0705/sek7006.jpg

Gondolom sokan ismerik személyesen is ezt a telefont. Viszont a sztori ami hozzá tartozik nem semmi :lol: :lol: :lol: 1 hete volt nálam a telefon, Apa jött értem a suliba. Akkoriban jártam konditerembe, és mivel gyalog messze lett volna a konditerem, így ilyenkor mindig tesóméknál töltöttem azt a két órát. Hazafele a kocsiban felhívtam sógoromat hogy otthon van-e, mert nincs most nálam a kulcsuk, beenged-e. Leraktam a telefont az ölembe, elkezdtem keresni a bérletemet a táskámban. Apa megállt a körúton a parkolósávban, ott kiszálltam. Felmentem tesómékhoz, ott voltam vagy 1 órája, mikor fel akartam hívni valakit, de a telefonomat nem találtam sehol. Mivel sógorom közben elment dolgozni, így nem tudtam felhívni Apát, hogy ott van-e a telefonom a kocsiban, így megindultam haza, hogy majd a vezetékesről felhívom, de előtte még elmentem oda, ahol kiszálltam, megnéztem hogy nem-e esett ki a fűben, ahogy kiszálltam. Nem láttam sehol, így rohamléptekben megindultam hazafele. Felhívtam Apát, azt mondja nincs sehol, de mit keresek én otthon? Elmondtam neki hogy hát hazajöttem, mert a régi bérletemet hoztam el, és itthon van az új. Persze ez kamu volt :D Várjam meg, mert mindjárt jön haza és visszavisz tesómékhoz. Visszavitt, mikor megálltunk tesómék előtt, mondta hogy hívjam fel, hogy megvan-e a telefon...na itt ugye lefagytam, mivel átkutattam tesómék házát mindenütt a telefon után, de sehol se volt :D Vártam vártam, majd felcsengetett a kaputelefonon, hogy na mivan? Mondtam neki hogy itt van, megvan, be volt esve az ágy közé, csak le van merülve. Akkor jó, és elment. Huhhh ezt megúsztam. Mivel a telefon még mindig nem volt sehol, így megint mentem egy kört, mivel tesóméknál nincs, a táskámban nincs, zsebemben nincs, így csak ott lehet ahol kiszálltam. Visszamentem mégegyszer, egyszercsak odamegyek a parkolósávhoz, kb ahol kiszálltam, és megláttam a padka előtt közvetlenül a telefonomat. Ott hevert az úton 1 órán keresztül, világított, csengett, mert közben ugye próbáltam hívni, hátha meghallom a csörgést és úgy megtalálom valahol a házban. Mikor először mentem megnézni, akkor csak a füvet néztem, nem néztem le az aszfaltra, és mivel teljesen a padka tövében volt, így eltakarta, nem láthattam. Óriási mákom volt, hogy egy órán keresztül nemhogy nem vette fel senki, de egy autó se ment rajta keresztül :D Szerettem ezt a telefont is, megvolt vagy 2 évig. Tesómnak a munkahelyén lehetett váltani flottacsomagot, előfizetéssel ugyebár, így ment az egész család a flottába, és kihasználtam az alkalmat hogy új telefonom legyen.

Így jött egy Sony Ericsson v630i.

http://images03.olx.com.pk/ui/4/37/42/7 ... -V630i.jpg

Ez is egy nagyon jó kis teló volt, 2 megapixeles kamerával, miegymás. Ez is megvolt vagy 2 évig, aztán elkezdett rakoncátlankodni. Először a bluetooth sz.rt be rajta, majd az akksija adta meg magát, és mivel letellt a 2 éves hűség, így válthattam telefont.

Vettem egy Samsung M8800-at, alias Pixont.

http://mobil-city.hu/images/1256746967_ ... -m8800.jpg

Na hát ez egy csúcstelefon volt. Full érintőkijelzős, 8 megapixeles kamerával, minden földi jóval ellátva. Nagyon nagyon nagyon szerettem a telefont, a szívemhez nőtt egyből. Kb fél év múlva elromlott a kijelzője. Érzékelte hogy hozzányúltam, mert ugye egy idő után picit elsötétül a kijelzője, mielőtt lezárna a bill. zár, de mikor hozzáértem akkor megint full fényerőre váltott, csak éppen vagy nem csinált az égegyadta világon semmit, vagy bárhova nyúltam a kijelzőn, csak a bal alsó sarokban a névjegyzék gombot vette. Garanciás volt, megjavították. A gari lejárta után 2 hónappal megint jelentkezett a probléma, mondták hogy vagy 15ezerért csinálják meg, de mivel a telefon ért vagy 30ezret, így úgy döntöttem hogy nem javíttatom meg.

Vettem helyette egy Nokia C6-00-t.

http://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-10/65701/nokia_c6.jpg

Nem volt egy rossz telefon. Szerettem rajta, hogy kihajthatós QWERTY billentyűzete volt. Az 5 megás kamera ugye visszalépés volt a 8 megás után, de annyira nem csinált rossz képeket. Nem volt egy rossz teló, kb 1 évig volt nálam, amikor jött egy olyan lehetőség, amit mindenképpen meg kellett ragadni, és foggal-körömmel ragaszkodni a megvalósításához. Egy álmom vált valóra.

Ugyanis jött egy iPhone 4S, köszönhetően egy üzleti csomagnak, mivel Apa egyéni vállalkozó. Asszem hogy április eleje óta van nálam, netelőfizetéssel, hát mondanom sem kell, teljesen bele vagyok szerelmesedve. Igazság szerint úgy terveztem, hogy év végén jön az iPhone 5, és majd olyan február környékén mikor lejjebb megy az ára, akkor megveszem, de mivel az egész család elfizetést váltott, így muszáj volt nekem is telefont venni, így nem maradt más megoldás, mint a 4S. Ahogy nézem a híreket, nem lesz olyan nagy durranás az 5. Alig lesz benne újdonság, inkább az lesz, hogy a sok divatpicsának már a 4S nem menő, mert minden 20. srác azzal jár, ha meg valaki majd villant a zsebből egy iPhone 5-öt, egyből 10 kis divatk.rva fogja körbevenni, mert ő lesz az aktuális menő srác a helyen. Mivel nekem ez rohadtul nem számít, így annyira nem bánom hogy lemaradok erről.
Kép
Xavi_Messi
Barça B

2012.06.16. 01:41:51

ÚÚÚÚÚÚÚrriissteennn Bob! Prehistoric :D világ egyik legjobb játéka. Néha még most is megpróbálom elindítani (sajnos nem sikerül). Az oroszlánkirály játék vitt még régen mindent,meg a Sonic. :D
És igen..én is gyűjtöttem a Tazótol kezdve, a master crock kártyán át, a Dragon Ball kártyáig mindent.Egyik haveromnak már minden féle aranykártyája is van, most simán érhet akár 100.000-et vagy még többet is,de nincs szíve eladni.

Már nem tudom ki említette azt a csontvázfejes szemkifolyós nyalókát... na az durva volt. :D Volt még egy másik kedvenc édességem is, az talán ilyen zacskóba volt és a tartalma mindig valamilyen szörny témájú volt. Azt hiszem,hogy gumicukor volt benne meg egy pár gumi figura. Valaki emlékszik rá?

Sokat játszottunk még bátyámékkal a Soki figurákkal. Néha találok egyet egyet,de régen majdnem az összes megvolt.
Més que un Club||||
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.16. 01:27:19

Kash írta:Sziasztok.
Ezeket a sorokat olvasva ráfogtok jönni, hogy nem leszek köztetek, pontossan 4 napig kell nélkülöznötök engem, 0.00-tól, vagyis éjféltől.
Remélem nem lesz Kash féle elvonási tünetetek, ugyanis csak 4 napról van szó.
Hamarossan jövök.
MIKOR JÖSSZ MÁÁÁÁÁR MIKOOOOOR??!?!?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.15. 23:32:08

Sziasztok.
Ezeket a sorokat olvasva ráfogtok jönni, hogy nem leszek köztetek, pontossan 4 napig kell nélkülöznötök engem, 0.00-tól, vagyis éjféltől.
Remélem nem lesz Kash féle elvonási tünetetek, ugyanis csak 4 napról van szó.
Hamarossan jövök.
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.06.15. 20:34:19

háló!
volt régen egy oldal, ahol márkaneveket kellett felismerni. pl. facebook, és egy fa alatt olvasott egy ember facebookot vagy ilyesmi. meg a lacoste, egy krokodik volt a medence szélén, szóval na. remélem valaki tudja. azt a linket megkaphatnám? :)

köszi :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.15. 20:16:09

Van csoport igen, FCB Hungaria néven fut.

Nekem egyébként eddig 3 telefonom volt (meg 2-3 átmeneti), az első egy nokia, amivel belementem a Balatonba, de még lehet használni, aztán a második egy sony ericsson, amivel valamelyik tengerbe mentem és 20 percig ültem benne amikor fogtam és halál nyugodtsággal kivettem a zsebemből a tönkrement telefont.. és most egy samsung corby van, ami már 2 éve megvan és nem mentem bele semmilyen vízbe vele :lol:
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.15. 20:06:36

Érdekes téma ez a mobiltelefon, én nagyon megjártam velük, az már egyszer biztos...

Az első darabot még általános iskolában kaptam, egy Siemens C50-et.
Nem volt vele semmi gondom igazából, a célra tökéletesen megfelelt, míg csak bele nem ejtettem a WC-be... Azóta nem hordok nyakba akasztót... :D

Kivettem, kiszárítottam, majd visszatettem a nyakamba (én hülye).
Kimentem az udvarra az én kis menő nyakba akasztómmal, elkezdtem ugrálni, megint elszakadt a tartó, és a telefon messze elrepült. De még ezt is túlélte! Viszont lassan elérkezettnek láttam (anyumék) az idejét, hogy váltsunk színes képernyőre.

Következő áldozatom egy Nokia 3510i volt, ami talán még a mai napig is működik, semmi probléma nem volt vele, és még a baleseteket is elkerültem ilyenkor.

Ezután visszaváltottam a "jól bevált" Siemensre, egy C75-re. Ez egy joistickos modell, ami szintén már színes képernyő, és el volt látva egy beépített VGA kamerával! Valamint ha jól emlékszem még infra is volt rajta! :D :D
Annyira vigyáztam rá, hogy focizás közben a zsebemben felejtettem... de nem sokáig maradt ott. Első felugrás után kiesett, és szétkarcolódott az oldala. Más baja nem lett, viszont a garancia lejárta után egy héttel kb. elromlott a joistickja, szóval más megoldás után kellett néznem,

Megkaptam az első "komoly" telefonom, egy Sony Ericsson W595 walkman mobilt. Nagyon imádtam, ilyen szétcsúsztathatós téma volt. Két éves részletfizetésre vették meg szüleim, és egy év után el is lopták tőlem. Végül is egy évig fizettük valakinek a telefont. :D

Mivel igazából az én hibám volt, így nem pattogtam új telefonért, hanem vészmegoldásként egy Nokia 3310-re esett a választásom, ami volt itthon, anyumé volt jó pár évig. Semmi gond nem volt vele, működött, pedig lehet idősebb volt, mint amit le mernék ide írni.
Ez nyár végén történt, és Karácsonyra kaptam még egy Sony Ericsson W595-öt, aminek nagyon örültem, meglepetésként ért.

Megfogadtam, ezt nem lopják el tőlem, addig éljek! Na már most... Rá másfél évre elmentem a középiskolai gólyatáborunkba, mint diákönkormányzati elnök, osztálysegítő és szervező. Van olyan nevű sport, hogy vízirögbi (tul.képp a vízben rögbizünk..), és én miért ne úgy szaladtam volna be a vízbe, hogy a telefon a zsebemben marad? Na de nem sokáig maradt ott, legalábbis mikor kijöttem már nem volt. A Tisza iszapos alja jól elnyelte, szóval lemerült a telefonom. Jó mélyre.

Ekkor hívtam anyát, hogy lehet, hogy van egy kis gond. Nem volt túl boldog, úgy vettem ki a szavaiból. Na semmi gond, már felelősségteljes felnőttként (mert ugye ezekből is látszik, hogy az vagyok) saját pénzemből beruháztam a mostani telefonomra, egy Samsung Galaxy Ace-re, de erre már ezer szemem, ha elhagyom, vezetékes telefont fogok magammal vinni mindenhova.

Off (?): Amúgy van Facebookon Eurobarca csoport? Bevállalok pár dolgot, ha bevesztek. Telefonra nem vigyázok.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.15. 18:45:12

@@Laguna@@ írta:Igazából nem tudtam, hogy milyen topicba írjam, de talán itt jó lesz :D

Kb. egy hónapja ismertem meg egy nigériai srácot, aki hatalmas culé, mint mi. Egy testvér a Barca nagy családjából :D Ma lesz koncertje Grúziában, kb. 30 perc múlva kezdenek. Hálás lennék, én is meg ő is, ha szorítanátok neki :) A jövője múlhat rajta, ha jól megy neki.

Itt van egy ízelítő videó a stúdiófelvétel előttről:
http://www.youtube.com/watch?v=p3Xn9FCNLMM

További szép napot mindenkinek! :)
Rendben, akkor szoritok a barátodnak és egyben embertásamnak. :D
Kép
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2012.06.15. 14:41:22

Igazából nem tudtam, hogy milyen topicba írjam, de talán itt jó lesz :D

Kb. egy hónapja ismertem meg egy nigériai srácot, aki hatalmas culé, mint mi. Egy testvér a Barca nagy családjából :D Ma lesz koncertje Grúziában, kb. 30 perc múlva kezdenek. Hálás lennék, én is meg ő is, ha szorítanátok neki :) A jövője múlhat rajta, ha jól megy neki.

Itt van egy ízelítő videó a stúdiófelvétel előttről:
http://www.youtube.com/watch?v=p3Xn9FCNLMM

További szép napot mindenkinek! :)
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.14. 23:44:21

Conmmodore-t elcseréltük egy 486ra- s azon emlékszem volt pár régi mai napig emlékezetes játék.
Civilization mekkora játék volt te atyaúristen -:shock: Nővérem volt barátja volt óriási fan, s állandóan azzal küldtük együtt :D Meg Gangsters nevezetű játék, imádtam.Meg prehistorik meg volt valami forma 1es játék meg NFS de szigorúan az 1 :D S persze a csúcs GOLDEN AXE amit soha nem tudtam végig vinni :lol:

telefon:
Mint írtam az első egy 3310es volt, majd jött a 3410es és aztán 3510i nekem is volt, azzal nagyon sokáig futottam még egyetemen is az volt sokáig, aztán összespóroltam egy fehér LG volt talán kinyithatós, az landolt a Dunában egy Drönk este után :lol: Úgyhogy akkor vissza az alapokhoz és 3310 :D Aztán volt sűrű cserélgetés elhagyásokból ellopások miatt, most egy IPhone-all járkálok egy 3 éve kb, imádom tudom lehetne gyorsabb szoftverű meg ár/érték meg minden, de iszonyat Apple párti vagyok :D
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.06.14. 23:28:21

Ahogy már korábban írtam,én egy Vodás Motorola 2288-cal kezdtem.
Tetszett nagyon a színes gumibugyi miatt,amivel lehetett a külsejét változtatni,meg h vagánykodhattam a rádióval (amit ugyan elég nehezen lehetett eltalálni,h recsegésmentesen szóljon legalább néhány percig). Viszont a legnagyobb gondja az volt,h nem volt rajta óra :lol:
Kiírta az idejét,ha pölö üzit kaptam,de sehol sem lehetett beállítani,h mutassa is az időt (pedig elvileg benne kellett volna lennie).

Aztán úgy döntöttem,h lecserélem,mert nagyon megtetszett a 3310-es néptelefon.Meghirdettem a Bazárban,h csere érdekel áregyeztetéssel. Reálisan kábé 7-8 ezret kellett volna ráfizetnem még pluszba.
Hívott is egy pali,h érdekelné a dolog,menjek el hozzá.Így is lett,megnézte,nagyon tetszett neki.Mondta,h függetleníteni akarja,mert Westeles és mennyire király ez a rádió meg stb... a 3310 meg nagyon rendben volt,uh mondtam,akkor egyeztessük a lóvé részt. Erre ő: hát ő úgy gondolta,h 5000-et adna még mellé :shock: Rá is csaptam,mint gyöngytyúk a takonyra :D
Életem biznisze volt,nagyon büszke vagyok rá azóta is 8)
Arra már kevésbé,ami még hozzátartozik: már kifele jövet mondja elgondolkodva,h miért nem mutatja az időt? (Oooops,csak nem sikerült elsunnyognom időben.) Erre én gondolkodás nélkül: azért,mert Vodás hálózaton nem mutatja,de Westelen már jó lesz :oops: :twisted: Akkor jó,mondja,így leléptem sietve. És lehet,h tényleg így volt,mert nem hívott utána,h mi a pálya :lol:

Ez a 3310 telefonok Beer Grylls-e :lol: Kapott az annyit,h három másiknak is elég lett volna,de mégis túlélte a megrázkódtatásokat,pedig hullott le állványzat második szintjéről is meg ilyenek :P

A 3310-et meg később elbizniszeltem egy 3510-re egy osztálytársammal,adtam mellé két db ősrégi papír 20-ast :lol: (Gyűjtöttem ezeket is egy időben,a régi pénzeket) Ez azóta is megvan tarcsinak és műxik.

Aztán egy újságban láttam reklámozva a SE W570-et és szerelmes lettem bele.Kellett várnom egy fél évet,mire kapható lett,de érdemes volt kivárnom.Nagyon szerettem azt a telcsit,jól is szólt és nagyon formás darab. Ilyen csúszkás a készülék,ami rendesen leharcolta a gombokat,uh két év alatt erősen nyugdíjas korúnak nézett már ki :D Szegényem egyszer nagyon elázott.Melóban vmit meg akartam nézni és amikor kipattintottam,szép ívben kiugrott a kezemből és röptében láttam,h egy húsosládába fog esni,ami félig volt vízzel. Első gondolatom az volt,h jól van,legalább nem a földre ,de aztán mire idáig értem,máris szólt a vészcsengő,h jááájj,vízzzzzz :? Kikaptam belőle,szegényem máris leadta a vészjelet,villogott a kijelző,mint a stroboszkóp.Szétkaptam,kiszárítottam a napon és jobb lett,mint új korában. Egészen a garancia lejárta utáni második napig :roll: :D Akkor gondolt egyet a kijelzőm és elsötétült,örökre. Mondták,h olyan 10-15 ropi lenne az új,annyit meg már csak egy 10-15 ezresbe csavarva ért a cucc,uh új után néztem.

És így jutottam el egy SE Aino-ig,amim most van.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.14. 23:26:44

Autós kártya nekem is volt egy csomó (egy ideig a suliban bajnokságszerűen ment ezeknek a használata), viszont én az ilyen pokémon/beyblade/yugioh dolgokat elvből utáltam.

Első telefon egy Sony Ericsson T100-as, aztán jött egy hasonlóan téglafon jellegű Siemens (talán A50 v A150)

Viszont annak ellenére, hogy én már nem a Commodore-os korszakba születtem, bátyám régi gépén még megvolt egy rakás DOS-os játék.
Civilization (azt még azóta is tolom néha, annyira király), Lemmings, valami vikinges játék (arra emlékszem, h az vt a sztorija, h 3 vikinget elrabol egy űrhajó :D Lehetett váltani a karakterek között meg minden), Stunts (ez egy autós játék volt), a 92-es olimpiáról készült játék, volt egy focis játék is ahol válogatottakkal lehetett nyomni...
barcadome
Jugador del Barça

2012.06.14. 23:08:35

jaaj ez a ragacs takony izé ez volt nekem is :D meg yu-gi-oh! kártyák :D sőt, voltak tazo-im is, meg az összes bionicle figura, meg voltak master crok-os kártyáim is, ja igen meg azok az autósok is, végsebességgel, teljesítménnyel meg ilyenekkel :D meg egy darts tábla, a végén a nyilakra celluxal volt rákötözve az a kis 4 oldalra néző papír :D
aztán lett egy számítógépem (kezdetben volt egy Commondore-om is, de aztán az egyik floppys játékom vírusos lett és tökrevágta az egészet.. :D), és jött a hihetetlenül idegesítő Super Bubbsy, meg a Moorhuhn 2 :D
távirányítós kisautó, meg imádtam az ilyen páncél+kard kombókat, volt vagy 6-7 különböző szettem :D (ja, tudjátok, hogy lány vagyok ugye? :D nem kell ((annyira)) furán nézni. :D)

nem tudom, hogyan jött, de már egészen kicsi korom óta gyűjtöm a kis zacskós cukrokat, tudjátok, amit a kávé mellé adnak. elég sokat utaztunk/utazunk, és akárhol jártunk, mindig hoztunk onnan helyi cukrot, hogy legyen a készletbe :D barna- és sima cukor vegyesen van benne. és mivel az ismrőseink is tudják, hogy a cukor az kell, azóta ők is hoznak mindenfelől :D 1 éve kezdtem rendberakni az egészet; van a szobám közepén egy bazinagy térelválasztó polc izé, annak a tetején vannak üvegvázákban, sorban, szépen simulnak kifelé (belülről papírral és vattával van kitömve, elvégre mindegyiknek látszódnia kell :D) most van azthiszem 6 nagy váza, meg 1 kicsi, de még mindig van min. 2 vázára való cukor, aminek még nincs helye. :D

telefon? bbaaah :D elöször egy LG-m volt, aminek tükör volt az elején! :D bírtam :D utána meg kikönyörögtem egy sony ericsson v630i-t, best telefon ever <3 :D 5 évig használtam, dobáltam, leesett, stb., de még most is működik, és jelenleg épp használatban van - az új telefonom mellett.
sjay <3
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 23:05:50

ozsimiki írta:
csababarca írta:
Neked nem a 3510i-d ázott el?:D mert nekem az.... :D
Nekem a 3310 :D kosaraztunk, elkezdett esni, kosaraztunk tovább, végeztünk, táska felkap, (fel se tűnt,h nehezebb mint volt :D), hazaérek, ott úszkált 2liter vízben a teló :D

utána ugrottam hihetetlen nagyot technikailag,és vettem a 3510i-t :D:D:D

bezzeg a snake nem pont olyan volt már :S
Értem. hát én is nagyot ugrottam,konkrétan előtte nem volt telóm,7.es koromban évvégén kaptam a 3510i-t,színes kijelzős teló,kicsit menő voltam az iskolában 8) :D
Én meg pecázás közben véletlen beleestem a tóba. de nagy baja nem lett,megszáradt,utána használtam még 4 évig :D a végén már nem volt rajta hátlap, az akksiról meg lejött már a műanyag borítás,és szikszalaggal volt a telóhoz erősítve,vagy fél évig használtam így :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 22:58:09

csababarca írta:
Nekem a 3310 :D kosaraztunk, elkezdett esni, kosaraztunk tovább, végeztünk, táska felkap, (fel se tűnt,h nehezebb mint volt :D), hazaérek, ott úszkált 2liter vízben a teló :D

utána ugrottam hihetetlen nagyot technikailag,és vettem a 3510i-t :D:D:D

bezzeg a snake nem pont olyan volt már :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 22:52:24

ozsimiki írta:
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtuk :D
Mi szmötyi-nek hívtuk,jó kis név. :D

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 22:46:32

LG írta:
lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.
Meg a kinder tojásos figurákból gyűjtöttünk össze csomót tesómmal.
Meg a mekkdonáldcos hepimíles figurákból is volt pár.

Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc? :D Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.
Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.
Amim még szintén nagyon sok volt, az az autós kártya, amellyel játszani is lehetett, mert rajta voltak a kocsik különböző adatai: végsebesség, gyorsulás, a motor térfogat, teljesítménye, stb..
Magyar kártyával is sokat játszottunk, nagy fáraó, zsír, és kakukk partik voltak.
Francia kártyával pedig zsoliztunk, rablóztunk, buszoztunk, majd később jött a póker.
Dragon Ball-os kártyáim is voltak.

A ragacsra is emlékszem, csak ha sokat volt fogdosva tönkrement.
Még kisebb koromban óriási dinó gyűjteményem volt. 8)
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtuk :D

Amúgy Kindertojás gyűjteményem mai napig megvan, vhol a padláson :S

Turbó autós kártya? Volt belőle nekem vagy 400-500 db.

Teló: Alcatellel kezdtem :D ,majd 3310, 3510i, de egyiket se cseréltem, csak kicsit tönkrementek 4-4 év után. Egyik egy hátizsáknyi vízbe találta magát :D másik meg nem bírta a menetszelet miután 110nél kiesett az autóból D:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:41:27

A szó szerint halál komoly témáról elég szépen átmentetek, de jobb is. Szerintem felesleges azon gondolkodni mi lenne ha gazdag lennél de ninsc családod vagy szegény de egészséges családdal.

Bár 96-os vagyok, nekem is megvannak ezek az emlékek, hogy gyűjtöttem a létező összes hülyeséget és néztem a meséket.
És érdekes, hogy gondolom nem 5 hónappal vagytok idősebbek nálam, de szinte ugyan azokkal játszottam, gyűjtögettem és néztem meséket mint ti.
De komolyan, kicsit megdöbbentett mikor olvastam a nosztalgiázásokat és magamra ismertem.
Nekem sokáig nem volt semmilyen gép, csak tv de azt töménytelen mennyiségben néztem amikor otthon voltam. Amikor meg lent voltam az udvaron akkor vagy a homokozóban szórakoztunk vagy fociztunk, illetve csak ők, én a kapuban álltam. Amikor elkezdtem fociedzésekre járni akkor is kapus voltam, és most a tesiken is a kapuban állok. Így jár az aki béna :D
Most jut eszembe mégis volt gép. Volt egy gameboyom, ami mai napig működik.
Amikkel otthon sokat játszottam az a műanyag játékkatonák amiket csak szépen sorba rendeztem és úgy hagytam, legó, de valami irdatlan mennyiségben, kisautók, eksömen :lol: , bionicle, kártyák, meg kis játékfigurák amiket a kindertojásból szereztem :D
Amikor meglett az első gép, akkor egy motoros játékkal játszottam sokat, nem tudom a nevét de itt egy kép:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 23:12:46

mihii

tényleg, a bobo meg a góliát :lol: góliátból semmire nem emléxem, a bobobl is csak annyira h volt vmi varázs távcsöve, meg h állandóan savanyu uburkát zabált :lol:

na meg persze az oldschool rajzfilmek tömkeleg. kockásfülű nyúl (amit utáltam), lolka és bolka, és világtörténelem legnagyobbja a NU PAGAGYÍ! emléxem a farkas halomra szívta benne a munkást :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 22:58:33

lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.

Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc? :D Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.
Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.
Amim még szintén nagyon sok volt, az az autós kártya, amellyel játszani is lehetett, mert rajta voltak a kocsik különböző adatai: végsebesség, gyorsulás, a motor térfogat, teljesítménye, stb..
Magyar kártyával is sokat játszottunk, nagy fáraó, zsír, és kakukk partik voltak.
Francia kártyával pedig zsoliztunk, rablóztunk, buszoztunk, majd később jött a póker.
Dragon Ball-os kártyáim is voltak.

A ragacsra is emlékszem, csak ha sokat volt fogdosva tönkrement.
Még kisebb koromban óriási dinó gyűjteményem volt. 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:42:32

Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.13. 22:36:20

Jézusom mikről beszéltek :D
Ezek mind nekem is megvoltak,tazok,matricák,matchboxok...régi szép idők :)

Kosaras kártyáim mai napig megvannak,csomó Jordanes kártyám van(30-40körül),de azon felül is 4-500 darab. lehet valaki sokat adna érte,meg kéne hirdetni,de fájna értük a szívem.

Valóban egyébként, a régi játékok sokkal tovább voltak kihasználva,mint a mostaniak. nekem még egy csomó játékom megvan az ágy alatt,irdatlan mennyiségű lego,transformersek,autók...még téli szünetben egyszer kipakoltam,és leporolgattam őket :)

Jobb világ volt ilyen szempontból az biztos. jobban elütötték a gyerekek az időt,nem szenvedtek az unalomtól,nem lógtak a számítógépen.
Válasz küldése