Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Rendben, akkor szoritok a barátodnak és egyben embertásamnak.@@Laguna@@ írta:Igazából nem tudtam, hogy milyen topicba írjam, de talán itt jó lesz
Kb. egy hónapja ismertem meg egy nigériai srácot, aki hatalmas culé, mint mi. Egy testvér a Barca nagy családjábólMa lesz koncertje Grúziában, kb. 30 perc múlva kezdenek. Hálás lennék, én is meg ő is, ha szorítanátok neki
A jövője múlhat rajta, ha jól megy neki.
Itt van egy ízelítő videó a stúdiófelvétel előttről:
http://www.youtube.com/watch?v=p3Xn9FCNLMM
További szép napot mindenkinek!

Értem. hát én is nagyot ugrottam,konkrétan előtte nem volt telóm,7.es koromban évvégén kaptam a 3510i-t,színes kijelzős teló,kicsit menő voltam az iskolábanozsimiki írta:Nekem a 3310csababarca írta:
Neked nem a 3510i-d ázott el?:D mert nekem az....kosaraztunk, elkezdett esni, kosaraztunk tovább, végeztünk, táska felkap, (fel se tűnt,h nehezebb mint volt
), hazaérek, ott úszkált 2liter vízben a teló
utána ugrottam hihetetlen nagyot technikailag,és vettem a 3510i-t:D:D
bezzeg a snake nem pont olyan volt már :S
Nekem a 3310csababarca írta:
Neked nem a 3510i-d ázott el?:D mert nekem az....

Mi szmötyi-nek hívtuk,jó kis név.ozsimiki írta:
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtuk
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtukLG írta:Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.
Meg a kinder tojásos figurákból gyűjtöttünk össze csomót tesómmal.
Meg a mekkdonáldcos hepimíles figurákból is volt pár.
Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc?Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.
Amim még szintén nagyon sok volt, az az autós kártya, amellyel játszani is lehetett, mert rajta voltak a kocsik különböző adatai: végsebesség, gyorsulás, a motor térfogat, teljesítménye, stb..
Magyar kártyával is sokat játszottunk, nagy fáraó, zsír, és kakukk partik voltak.
Francia kártyával pedig zsoliztunk, rablóztunk, buszoztunk, majd később jött a póker.
Dragon Ball-os kártyáim is voltak.
A ragacsra is emlékszem, csak ha sokat volt fogdosva tönkrement.
Még kisebb koromban óriási dinó gyűjteményem volt.

Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.
Meg a kinder tojásos figurákból gyűjtöttünk össze csomót tesómmal.
Meg a mekkdonáldcos hepimíles figurákból is volt pár.
Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc?Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.

Az én első telefonom egy 3110-es volt, igazi féltégla. A mai fiatalok el sem bírnák.lui1698 írta:Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant.
3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg.

Ha ez vigasztal,én félmillió forintot dobtam a kukábaBob_Marley írta:..soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt párEzen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá
![]()