este melyik csatorna adja a meccset?

Pontosan. Kérdezzen az ember ha kereste de nem talált semmit, és hátha a másik tudja, hogy legalább hol lehet megtalálni az infót. De a 2. csoport tagjai kiakasztóak.miihii írta:Valóban azért külön kell választani a kérdést és kérdést.
Ugyanis vannak olyanok,amikhez valóban utánajárás szükséges és nem adja magát kapásból a válasz. Mint pl asszem VEB kérdéseként,h megtalálható e vhol,h ki mennyit kap a filmjeiért (v vmi hasonló). Ez is kérdés és tök érthető,h felteszi,mert sanszos,h kereste,de nem könnyű megtalálni,így kérdez,hátha vki találkozott ezzel.
Viszont gyakran előfordulnak ilyenek is,h adja e vmi a meccsünket. Na,ezek tényleg olyanok,h vhol érthető,ha lekezelő választ vált ki. Mivel a Sport TV nyomja a La Ligát,elég megnézni az oldalukat,vagy a port-ot v a másik ezer lehetőséget és meg is van a válasz. Három kattintás és kb időben is annyit tesz ki,amennyit a kérdés beírása.
Tehát az első kérdéscsoportban bizony nem szégyen kérdezni és gondolom szívesen segít az ember,ha tud. Ellenben a második már elég arcpirító,mivel annyira piti,h ez inkább már a ciki kategória.Még ha segít is az ember gyereke,de azért odapakol egy kis szurkát,h azért nem egy nagy ördöngősség lenne utánajárni önállóan.Mert valóban nem.
én úgy gondolom,hogy több topikban szoktam segíteni különféle dolgokban. a 80%-ukról fogalmam sincs,én is úgy nézek utána. annyi előnyöm van,hogy pl: a testépítésnél tudom,hogy mit hol keressek. de nekem is egy üres firefox indul,ha rákattintok a net gombra. aki az eurobarcát megtalálja,az a google-t is és -ha nem sértem meg az eb-t- ott sokkal több infot megkap.segít az ember ahol tud,de ha a másik mindig kérdez,ahelyett hogy utánanézne,akkor sohasem fogja megtanulni,hogy mit hol talál és hogy kell megválaszolni a kérdéseit. így egész életében segítségre,ellátásra szorul. erre magának kell(ene) rájönnie és nem a másik(esetenként bunkó) válaszából kell ráébredniBob_Marley írta:Amit írtok abban is van igazság, hogy próbáljunk önállók lenni, fejleszteni magunkat, de a kulcsszó szerintem a visszaböfög kulturálatlan stílusban kifejezésen van.A fellengzős, lekezelő hangnem, hogy én tudom, te miért nem???
nem szégyen kérdezni,de ha megtalálja az ember a kérdezésre használható topikot,akkor a másikat miért nem? akkor szokás kérdezni,ha magamon nem tudok segíteni,de hogy meg sem próbálom,szerintem az szégyen. ezt nem a tisztelt forumozóra értem feltétlen,akitől linkeltél,mert elképzelhető,hogy valami csoda folytán ő keresett,de nem talált. ugyanakkor nagyon gyakran veszem én is észre,hogy a google-ba való bepötyögés helyett azonnal itt kérdeznek olyan dolgokat,mint pl mikor kezdődik a meccs. kapásból 4-5 oldalt tudok ezen kívül is. ezektől én is agybajt kapok és ha gyengébb napja van az embernek,akkor biza visszaböfög kulturálatlan stílusbanBob_Marley írta: Egyszerűen ezt a tendenciát régóta látom, s eléggé elszomorító.
Manapság szégyen kérdezni????De ami még furább szégyen segíteni?????
Nem teljesen bizonyítottan első ember a Holdon (szerintem is politikai dolog volt ez) de természetesen Nyugodjék békében, az általa mondott mondatok örökké fognak élni, még ha lehet azt a Földön mondta.De ezt soha nem tudjuk meg, ahogy azt sem ki ölte meg Kennedyt.Deus írta:Ma hunyt el egy történelmi személy: Neil Armstrong
http://index.hu/kulfold/2012/08/25/megh ... armstrong/
Nyugodjék békében, Első ember a Holdon!
[/img]
Amúgy frankón meg is lehet ám nézni, nem olyan bonyolult...Van Tito topic?
Egyszerűen ezt a tendenciát régóta látom, s eléggé elszomorító.Mielőtt az új google-nek néznéd az oldalt szólok, hogy nem az. Amennyi idő alatt leírsz ide egy hsz-t, fele annyi idő alatt magad is utánanézhetnél.Manchester United-Everton meccs mikor kezdődik és adja-e a Digi?
KATT
Én csak ezt a cikket olvastam róla:daffy írta:pestiek figyelem!
mától látogatható az első magyar hooters hááát nevezzük étteremnek
aki már betért,szeretettel várjuk a tapasztalatait.
Lionsport-ban csak XL-es van 15ezerért VAGY a sportmania.hu-n van L-es méret 12 ezerért - az ideiből a gagyi szurkolói mez ennyi, de mivel a 10/11es idénybeli már erősen kifutó termék, így akciós.Sanama írta:foci mezeket hol szoktatok neten venni?
konkrétan a 10/11es hazai mez érdekelne.
köszi
lionsport.hu, shopmania.hu, shopsport.hu, footballfactor.huSanama írta:foci mezeket hol szoktatok neten venni?
konkrétan a 10/11es hazai mez érdekelne.
köszi
Csongrád.gergo9 írta:Borsod vagy Szabolcs? Mr. Green
Szoboszlón strandot kívülről sem láttam hiába a 40fokIgazából az éjszakai élet ami nagyon megmaradt, mert nem volt napközben túl jó idő míg ott voltunk (nem esett, de kifejezett nyári idő se volt).
4napot tervezünk és nem vagyok az az italos típusDe mondom, ha a buli a lényeg és bírjátok májjal meg szusszal akkor hibátlan. (mi a 3. napra kb. úgy néztünk ki mint egy aszott szivacs )
Borsod vagy Szabolcs?Viszont hozzáteszem, hogy a legcsövesebb megye, legcsövesebb helyén sikerült megszületnem, úgyhogy nekem még a jégkása is csodaszámba ment.
Hát azért egy normál emberi arcot nem nagyon tudok lerajzolni. Oda már más technika kell. Ha embert rajzolok akkor max oldalról vagy ilyen "könnyített" verziósakat. Ezeket megtudom csinálni. Viszont ha normálisan akkor ahhoz már művészetibe kéne járnom. Ez otthoni szórakozásnak jó.visca el barca írta:bazzeg én igy tudnék rajzolni, siofokon pattintanám a buta turistákrol nonstop a sok pénztegydzer beszéltem egy fősulis csajjal, még csak tul tehersegesnek sem mondanam, de ő simán megkeresett lenn napi 200 e forintot...
bazzeg én igy tudnék rajzolni, siofokon pattintanám a buta turistákrol nonstop a sok pénzt