Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Erre gondoltamkurdt írta:Ha ezt egy kicsit bővebben kifejted, akkor marha színes, hosszú körmondatokban fogok válaszolni...sjd írta:Egyébként a korábbi strukturális változás javaslatokból lesz valami?
kurdt írta:Jó, akkor erről majd mondjuk a két kör között (vagy akár a most futó kör alatt) egyeztessünk érdemben, hogy ki mit akar/javasol.
Nekem egyelőre nem jut eszembe semmi, amivel szabályozni lehetne azt, hogy mennyire populáris/könnyen emészthető az adott ajánlás. Lui A-menüs/B-menüs ötlete nem rossz, de nekem mégsem tetszik annyira; pont azért, amit bence-barca is írt.
szerk.: az újak meg küldjék nekem az emaileket itt PÜ-ben (ez fontos, mert gmail-es requets-re nem adok senkinek). Sztem nincs értelme új doc-nak, már ez van kint mindenhol, meg könyvjelzőben is mindenkinek, majd nyitok egy új munkalapot.visca el barca írta:ezt a madridistán írtam, az ottani gorénak, faustnak.
gondoljátok meg, persze mivel itt kevesebben vagyunk alakítgatni kell az itteni viszonyokhoz, de kiindulásnak jó lenne
idézet:
szoval a kövi körben ugy beszéltétek meg hogy heti egy film lesz. lesz gondolom vagy 30 jelentkező, meg vagy 12-13 kör. lehetne kategoriákat csinálni
ázsiai
skandináv
francia
angol
spanyol
egyéb európai (vagy akár magyar)
2 thriller/horror
2 vígjáték
2 dráma
doksi film
ez 13 kör lenne
mindenki aki jelentkezik a klubra, felírná magát kettő tetszőlegeshez, amelyik neki teszik és mindegyik kategorianal sorsolnád az ajánlót. aztán lehet valaki mondjuk a skandinávhoz is vígjátékot ajánl, de az akkor is skandi kategoriaba menne
és akkor lenne mindenféle film, sokkal színesebb lenne az egész. sztem sokaknak tetszene az ötlet
...
Óóómessideco írta:Nm hallgat, csak időhiány miatt nem jelentkezik
Szerintem ennyien leszünk, úgy is egy-két ember majd beszáll időközben
kurdt, merre eprészel, kezdhetünk ma?
Kód: Egész kijelölése
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjd
10. Huni
11. ForrestHa ezt egy kicsit bővebben kifejted, akkor marha színes, hosszú körmondatokban fogok válaszolni...sjd írta:Egyébként a korábbi strukturális változás javaslatokból lesz valami?

1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjd
10. HuniIgen, tökéletesbreywol írta:Így gondoltad? Elnézést, nem nagyon értek hozzá.
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjdKód: Egész kijelölése
1. messideco 2. VEB 3. bence-barca 4. soadroli 5. carlos636 6. lui 7. kanty 8. breywol
Toljuk!messideco írta:Akkor hétfőig rátoljuk túltoljuk?

Imádom, hogy a privát üzeneteket is cenzúrázzák...messideco írta:Bréking:
Igazából nagyon el vagyok havazva ezen a héten, de ma elvileg jut rá időm.(sorsolás,stb) by kurdt

Pár hsz-szel lejjebb találsz egy kódot, oda csak be kell írnod a nevedet és folytatni a sorszámozást.breywol írta: Szeretnék jelentkezni. Most mi a teendőm? Az "élménybeszámolót" itt kell majd publikálnom?
Köszönöm a gyors választ!bence-barca írta:
http://eurobarcafilm.blogspot.hu/
Itt ha leprögetsz ott lesznek a filmek, merg a szabályok is vhol alul.
Várunk téged, reméljük csatlakozol!
http://eurobarcafilm.blogspot.hu/breywol írta:Sziasztok! Jelentkeznék a FK-ba, ha még lehetséges. Amennyiben az, akkor kérnék egy linket a honlapotokra és egy szabályzatot.
Szeretném visszanézni az eddigi ajánlásokat, amiket már ledaráltatok, hogy véletlenül se ajánljak majd olyat, ami már esetlegesen terítékre került.
Köszönettel.