Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.22. 09:43:45

[quote="Xavi001"][/quote]

Hát akármekkora poén is, azért sztem íratlan szabály a forgatókönyvírók körében, hogy ilyet nem csinálunk.
Meg a történettel kapcsolatban is lennének problémák.
A Te elméleted szerint csak azt kéne látnunk, ami Rick-kel történik, pedig rengeteg szereplőnek megvan a saját történetszála, amelyekről Rick nem is tud. Pl. Michonne-Andrea-Governor
Azt azért nem feltételezem, hogy olyan dolgokat haluzik, amelyek teljesen máshol történnek más valakivel.
Zaen
Jugador del Barça

2012.11.22. 01:25:52

Boardwalk Empire-t nem nézi senki? Számomra jelenleg ez a sorozat odaver a Dexternek, Arrownak, de még a SoA-nak és TWD-nek is. Iszonyat milyen minőségű az egész, mind a színészek, a történet, a látvány eszméletlen jól meg van csinálva, nagyon ajánlós mindenkinek!

Legújabb rész spoilere: RIP Owen, nem hittem volna, hogy meglépik.

Kép
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.11.20. 23:56:07

Ncore-n kicsit folytattam az agymenésem.

Kicsit a kómára térek ki benne.
TWD!

Nos, ugye Ricket meglőtték az 1. részben , és kómába esett.
A kómában pedig nem ritka a valósághű álom, és mi van, ha a vége az lesz, hogy az egész, csak 1 rossz álom volt ? És amikor felébred minden happy ? Ebben a részben, erről kaphattunk, akár célzásokat. Vélemény ?

Kaptam választ, de ezt nem másolom be.

Újabb fantáziám.

Nos, biztonságos hely ? Nincs veszély ? Ott a családja? A barátai ?

Miért gondolok a kóma álomra ?
Nos tudjuk, hogy minden nap, a nap nagy részében bent voltak Ricknél a kórházban és beszéltek hozzá, amit érzékelsz, ha kómában vagy, de álomnak éled meg, ez megtőrténhet kóma nélkül is, biztos tapasztalta már néhány ember.
Nos beszélnek hozzá, hogy ébredjen fel, ahol a családja várja, akiknek szükségük van rá, tehát ez lenne az a biztonságos hely.

Én ezért gondoltam erre a csattanóra.
Nem lehetetlen, de engem ez a befejezés lelomboz De van rá 2 doboz cigim, hogy ez lesz :(
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.20. 23:35:46

Arrow s01e05
Csak kezd ez alakulni.
A kínai Arrow vs. Harvey Dent fight a rész csúcspontja volt, eszméletlenül meg volt koreografálva, mint mindegyik. Waltert meg kezdem egyre inkább megkedvelni.
Azon meg nagyot röhögtem, hogy a szigeten a főgonosznak természetesen angol akcentusa volt.
:D
miihii
KHAL

2012.11.20. 17:48:32

sjd írta:TWD
Ez a telefon kicsit "Are you fucking kidding me?" érzésű volt, alapvetően semmi bajom az ilyen fordulatokkal, de itt majdhogynem semmi értelme nem volt, főleg amilyen felvezetést kapott. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Hershel rá fog-e kérdezni, hogy mi a fene van a másik túlélőcsoporttal.
Carol, ahogy mondtam, él, remélem most már elhiszitek.:D
Michonne meg továbbra is nagyon kemény, főleg ahogy beállított a kosárral. Mondjuk azt nem értem, hogy évekig két zombival mászkált mindenhova, és mégis meglepetésként éri, hogy a szagukkal be lehet olvadni közéjük.
Én is csak néztem, h most ez a telós téma meg mi volt :shock: Tényleg semmi értelmét nem látom én sem, azon felül, h maximum jelzésértékű, h Rick kicsit kezd besokallni. De ezt így letolni...

Azt meg megint csak nagyon adom, h Michonne így meglepődött, miután tudta jól, h ha velük mászkál, akkor nem érzik meg...

Fura volt ez a rész, de az utolsó képsor legalább király volt, ahogy feltűnt a kerítésnél a csaje 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.11.20. 16:41:54

Walking Dead

Vazze, gondolhattam volna hogy befleshelte a telefont Rick... >.> :lol:

Carol meg végül is csak előkerült... Bár korábban leírtam, hogy miért nem keresték meg őt? Legalább a holttestét vagy valami bizonyítékot, hogy meghalt (véres kendő elég gyenge "bizonyíték" volt, én tovább kerestem volna). Erre nem foglalkoztak vele, csak ástak egy gödröt neki. WTF? Tehát egyszóval, nem ért meglepetést, hogy életben van Carol. Sejtettem hogy ezzel akartak csattanót csinálni az írók, nem jött be.

Az már tetszik nagyon, hogy Michonne csatlakozik Rick csoporthoz. Meglássuk mi sül ki ebből 8) Szval összefoglalva a karakterek "helyet cseréltek" a történetben: Michonne átmegy a Rick -ékhez, Glenn és Maggie pedig a Kormányzóhoz.

A következő epizód tartalmát nem lesz nehéz kitalálni: Megpróbálják kiszabadítani Glennéket.

Ja és már megmondtam előre (Mondjuk nem volt nehéz kitalálni xD ):
Deus írta: Walking Dead
Andrea + Governor = Sex. Tuti. Gondok lesznek ebből még.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.20. 12:44:56

tegnap mekkora volt a showder klub :lol: imádom mikor mogácsra rájön az 5 perc és elkezd üvöltözni :lol: agresszív nyulat h előadta :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.11.20. 08:59:19

EZ ON SZERINTED?
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.20. 08:56:55

sjd írta:TWD
Ez a telefon kicsit "Are you fucking kidding me?" érzésű volt, alapvetően semmi bajom az ilyen fordulatokkal, de itt majdhogynem semmi értelme nem volt, főleg amilyen felvezetést kapott. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Hershel rá fog-e kérdezni, hogy mi a fene van a másik túlélőcsoporttal.
Michonne meg továbbra is nagyon kemény, főleg ahogy beállított a kosárral. Mondjuk azt nem értem, hogy évekig két zombival mászkált mindenhova, és mégis meglepetésként éri, hogy a szagukkal be lehet olvadni közéjük.
hershel rutinosabb annál mintsem h rákérdezzem a másik csoportra. volt egy rész mikor felvette a telefont és belehallgatott, de még csak vonalat sem adott, ergo tudja ő jól h rickyboy kezd megzizzenni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.20. 08:19:06

TWD
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.19. 22:12:25

amilyen rossz hétről-hétre a dester, annál ütősebb a walking dead :D életbe nem gondoltam volna hogy igy találnak egymásra a régi "cimborák" :D rick meg h behalluzta a telefont :D mondjuk nekem már akkor gyanus volt, mikor hersh felvette de semmi tarcsa hang nem volt
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.11.19. 21:18:01

visca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?

atom durván kezd beindulni a sorozat, nagyon jol kavarjak a kartyakat.
Nekem is az egyik kedvencem, Sutter mindig tud húzni nagyokat, ebben az évadban a halálokkal se spórolnak, ami feldobja a sorozatot, de nekem Opie volt a kedvencem (mintha tavaly olyasmit láttam volna, hogy Sutter azt mondta, hogy kap majd egy spinoffot, de aztán lehet ezt csak álmodtam, mert azóta nem hallottam ilyesmiről :D )Chibs mellett, szóval őt sajnálom.
Ami még mindig megfog a sorozatban az az, hogy a zenés részekhez iszonyat jól nyúlnak hozzá. Na meg például a 3. évad zárórésze, annak is az utolsó fél órája pedig a legjobb évadzáró volt amit láttam. (Bőven veri a Dexter 4. évadot számomra.) Legalább 10-szer láttam már azt a részt és nem túlzok :)
Vannak benne kevésbé eseménydús részek is ami egyeseknek lehet kevésbé jön be, de azok is elég erősek általában a kapcsolati szálakon.
Na egyszóval ha valaki nem nézné akkor én is csak ajánlani tudom :wink:
visca el barca írta: raadasul már 60 percesek a részek
Szerintem csak a múltheti volt 60 perces, szoktak kapni +30 percet (mert ugye reklámokkal 90 perc így a runtime) évadonként párszor, ha szükségük van rá és megkérik a csatornát.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.19. 20:08:01

lui1698 írta:Inkább estére most már tényleg neki állok a Sírhantnak...
nagy váltás lesz, sorozatgyilkosból, homo funeral home owner :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.19. 19:59:36

Én meg most szépen úgy döntöttem, hogy parkoló pályára pattintom a Dexter-t. Rohadtul nincs se kedvem, se felesleges időm, hogy ezt a szenvedést nézzem amit ez a sorozat nyújt.
Olvasgatom a hsz-eket majd, de ha nem javul akkor megkapja a végleges halálos ítéletet.

Inkább estére most már tényleg neki állok a Sírhantnak...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.19. 19:48:46

dex

uncsi, uncsi, uncsi.

most komolyan visszaozták ezt a szerelmes hulyeseget? nem jöttek rá h nagy bakloves volt? gyerekeket is tök fölöslgesene ráncigálták ide, nyilvánvaló h időkitoltésen kivul semmi szerepuk nincs.

a következő rész viszont várós, jol sejtettem én a báros dialog után h izsák hannaht fogja levadászni
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.11.19. 19:38:41

miihii írta:
soadroli írta:
miihii írta:... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........." :D
LaGuerta meg az évad végére tényleg felgöngyölíti a szálakat és ahogy korábban írtam, tuti a következő season fő szála lesz a vele való konfliktus.
Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várok :D
Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.

Miért van olyan érzésem, hogy az évad legnagyobb csattanója az lesz, hogy Deb fogja megmurdálni LaGuertát (mert ő rájön erre az egészre, erre Deb beijed vagy valami ilyesmi, azt kinyírja (előző hsz -ban leírtam, hogy ő kezd bekattanni rendesen)), ezután Dex fogja eltakarítani Deb szennyesét... köszipuszicsá, LaGueta szál megoldva.
KépKép
miihii
KHAL

2012.11.19. 19:35:26

soadroli írta:
miihii írta:... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........." :D
LaGuerta meg az évad végére tényleg felgöngyölíti a szálakat és ahogy korábban írtam, tuti a következő season fő szála lesz a vele való konfliktus.
Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várok :D
Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.
Deus
Boixos Nois

2012.11.19. 19:33:00

Dex

Aztabüdösmindenit :shock: Huh, ez kemény volt, mármint Deb vallomása Dex felé. Jah, meg ugye Isaakról kiderült hogy géj. Először azt hittem hogy Victor az nem más mint Isaak eltitkolt fia.... Tévedtem.

Visszatérve Deb -hez, ő egyre lejjebb süllyed... Kezd már bekattanni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.11.19. 19:37:44-kor.
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.11.19. 19:25:13

Kép
miihii
KHAL

2012.11.19. 19:18:25

Dex

Nah, csak kibújt a szög a zsákból, a globális felmelegedés a maffiózókat is érinti :P Nem gondoltam, h tényleg ebbe az irányba kanyarintják, h miért ilyen égetően fontos a leszámolás, de legalább poénosan oldották meg. Legalábbis bejött, amikor bemegy a bárba, Dex utána és "csak jól akartam érezni magam", erre Dex körbenéz és... :D
Nem voltak komoly cselekmények ebben a részben, de a verbális dolgok nagyon ott voltak. Az a jelenet, amikor Isaaknál helyszínelnek, ő meg a zsaruk között ülve oltja a népet 8) "Remélem szavahihetőek" :D
És Deb eddigi talán legnagyobb jelenete, a vallomása Dex felé, sztem nagy alakítás volt. Nekem átjött belőle az a vívódás, h még ő is a sírás közben felnevet kínjában a szitun... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........." :D
soadroli
Llegenda del Barça

2012.11.19. 17:47:45

Dexter
Áá csak visszahozták azt a szerelmi szálat :evil: Isaak meg homár, jól gondoltátok, bár én múltkor még nem hittem el. LaGuerta meg forró nyomon...ez az utolsó 4 rész komoly lesz, úgy érzem :)

WD felirat 8-9 körül lesz elvileg.
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.11.19. 17:33:37

Brékin' nyúúz!

Dexter felirat

UTF-8 változat:
http://www.opensubtitles.org/en/subtitl ... gentina-hu

ASCII Változat:
http://www.opensubtitles.org/en/subtitl ... gentina-hu

Walking Deadról még semmi.
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.19. 13:44:43

raadasul már 60 percesek a részek :wink:
Én megvárom amíg befejeződik az évad. Nem szeretek részenként sorozatot nézni. Ha kijön az összes rész, akkor letudom két leüléssel.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.19. 13:12:35

Rinku írta:

Én. :) Nekem a kedvenc sorozatom, és mellette a leges legjobb sorozat, amit valaha láttam. Egyszerűen valami kib*SÍP*tt jó, de szó szerint, komolyan. :) Alig várom minden héten, hogy jöjjön az újabb rész. :wink:

Ki a kedvenced? :) Nekem Chibbs, de Bobby és Piney is visz mindent! :wink: Chibbs stílusa lehengerlő, főleg a skót akcentusát bírom nagyon, Bobby az önmagában hatalmas, lassú&dagi, de mégis szétrúgja az ember hátfelét, Piney meg tipikus a drunkard old man figura, alig bír járni, de utolér, mint a Kaszás. :D Fear the Reaper! :wink:

Minden szempontból egy 10-es sorozat, soha sem láttam jobbat nála, egy élmény nézni.
chibbs valóban hatalmas, nagyon jol tolja ezt a skót angolt :D kajak nem érteni mit magyaráz. én ahogy írtam, nekem amugy a forgatokonyv jon be leginkább, iszonyatosan jol kevereik a kártyákat. jah meg unser a nagy kedvenc még :D

clay egy klasszikus hardcore dögevő, de lassan már mindenki rá vadászik, elobb utobb csak kiirják valahogy :D juicy is szimpatikus, bár neki minden bizonnyal már csak egy ár epizod van hátra...régebben amugy mrs bundyt utáltam nagyon, de vhogy most kezd egyre szimpatikusabb lenni. nem ugy mint jax neje, az a nő valami marha idegesito. remelem most lesittelik vagy fél évre :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.19. 11:37:52

lui1698 írta:

El kéne kezdenem folytatni, de rohadtul nincs időm, pedig a 3. évadig néztem. Sőt talán az elsők között voltam a fórumról aki írogatott anno róla, csak abbamaradt, pedig nagyon bírom.

Nincs szerintetek ilyen 1-3. évadig összefoglaló videó valahol neten? Lehet nekiállnék, csak félek, hogy mennyit felejtettem belőle.
sztem ha elkezded nézni a 4. évadtól szép lassan előjönnek az emlékek :D fogd fel ugy, hogy tv-be nézted, és egy évet kellett várni az uj évadra :lol:
Kép
Válasz küldése