2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is csak néztem, h most ez a telós téma meg mi voltsjd írta:TWD
Ez a telefon kicsit "Are you fucking kidding me?" érzésű volt, alapvetően semmi bajom az ilyen fordulatokkal, de itt majdhogynem semmi értelme nem volt, főleg amilyen felvezetést kapott. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Hershel rá fog-e kérdezni, hogy mi a fene van a másik túlélőcsoporttal.
Carol, ahogy mondtam, él, remélem most már elhiszitek.![]()
Michonne meg továbbra is nagyon kemény, főleg ahogy beállított a kosárral. Mondjuk azt nem értem, hogy évekig két zombival mászkált mindenhova, és mégis meglepetésként éri, hogy a szagukkal be lehet olvadni közéjük.
Deus írta: Walking Dead
Andrea + Governor = Sex. Tuti. Gondok lesznek ebből még.
hershel rutinosabb annál mintsem h rákérdezzem a másik csoportra. volt egy rész mikor felvette a telefont és belehallgatott, de még csak vonalat sem adott, ergo tudja ő jól h rickyboy kezd megzizzenni.sjd írta:TWD
Ez a telefon kicsit "Are you fucking kidding me?" érzésű volt, alapvetően semmi bajom az ilyen fordulatokkal, de itt majdhogynem semmi értelme nem volt, főleg amilyen felvezetést kapott. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Hershel rá fog-e kérdezni, hogy mi a fene van a másik túlélőcsoporttal.
Carol, ahogy mondtam, él, remélem most már elhiszitek.![]()
Michonne meg továbbra is nagyon kemény, főleg ahogy beállított a kosárral. Mondjuk azt nem értem, hogy évekig két zombival mászkált mindenhova, és mégis meglepetésként éri, hogy a szagukkal be lehet olvadni közéjük.
Nekem is az egyik kedvencem, Sutter mindig tud húzni nagyokat, ebben az évadban a halálokkal se spórolnak, ami feldobja a sorozatot, de nekem Opie volt a kedvencem (mintha tavaly olyasmit láttam volna, hogy Sutter azt mondta, hogy kap majd egy spinoffot, de aztán lehet ezt csak álmodtam, mert azóta nem hallottam ilyesmirőlvisca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?
atom durván kezd beindulni a sorozat, nagyon jol kavarjak a kartyakat.
Szerintem csak a múltheti volt 60 perces, szoktak kapni +30 percet (mert ugye reklámokkal 90 perc így a runtime) évadonként párszor, ha szükségük van rá és megkérik a csatornát.visca el barca írta: raadasul már 60 percesek a részek
nagy váltás lesz, sorozatgyilkosból, homo funeral home ownerlui1698 írta:Inkább estére most már tényleg neki állok a Sírhantnak...
miihii írta:Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.soadroli írta:Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várokmiihii írta:... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........."
LaGuerta meg az évad végére tényleg felgöngyölíti a szálakat és ahogy korábban írtam, tuti a következő season fő szála lesz a vele való konfliktus.![]()
Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.soadroli írta:Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várokmiihii írta:... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........."
LaGuerta meg az évad végére tényleg felgöngyölíti a szálakat és ahogy korábban írtam, tuti a következő season fő szála lesz a vele való konfliktus.![]()
Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várokmiihii írta:... "Te vagy a sorozatgyilkos, de én még jobban el vagyok b........."
LaGuerta meg az évad végére tényleg felgöngyölíti a szálakat és ahogy korábban írtam, tuti a következő season fő szála lesz a vele való konfliktus.
Én megvárom amíg befejeződik az évad. Nem szeretek részenként sorozatot nézni. Ha kijön az összes rész, akkor letudom két leüléssel.visca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?
raadasul már 60 percesek a részek
chibbs valóban hatalmas, nagyon jol tolja ezt a skót angoltRinku írta:Én.visca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?
raadasul már 60 percesek a részekNekem a kedvenc sorozatom, és mellette a leges legjobb sorozat, amit valaha láttam. Egyszerűen valami kib*SÍP*tt jó, de szó szerint, komolyan.
Alig várom minden héten, hogy jöjjön az újabb rész.
Ki a kedvenced?Nekem Chibbs, de Bobby és Piney is visz mindent!
Chibbs stílusa lehengerlő, főleg a skót akcentusát bírom nagyon, Bobby az önmagában hatalmas, lassú&dagi, de mégis szétrúgja az ember hátfelét, Piney meg tipikus a drunkard old man figura, alig bír járni, de utolér, mint a Kaszás.
Fear the Reaper!
Minden szempontból egy 10-es sorozat, soha sem láttam jobbat nála, egy élmény nézni.
sztem ha elkezded nézni a 4. évadtól szép lassan előjönnek az emlékeklui1698 írta:El kéne kezdenem folytatni, de rohadtul nincs időm, pedig a 3. évadig néztem. Sőt talán az elsők között voltam a fórumról aki írogatott anno róla, csak abbamaradt, pedig nagyon bírom.visca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?
raadasul már 60 percesek a részek
Nincs szerintetek ilyen 1-3. évadig összefoglaló videó valahol neten? Lehet nekiállnék, csak félek, hogy mennyit felejtettem belőle.