Nah, tegnap megnéztem a
Felhőatlaszt.
Nem is igazán tudom mit írhatnék róla, mert elég meredek egy alkotás. Elég komplikált vonalvezetés, kissé csapongónak tűnnek a síkok és a történések, nem könnyű lekövetni a dolgokat. Mindez igen bő terjedelemben, uh a srácok biztosították is, h többször nézős legyen a film

Ez megint olyasmi, mint az Inception volt, h fáradtan ne nézze senki.
Maga a film nagyon tetszett, bár ahhoz, h még tisztább legyen az egész, rá kell futni még egyszer legalább. Gyönyörű helyszíneken játszódik, lélegzetelállító sminkek, maszkok, hatalmas színészi játékok jellemzik, utóbbit ráadásul felturbózza, h mennyi szerepben tűnnek fel.
A sztori, mint írtam elég nehezen emészthető sztem, de ettől még remek. Mint ahogy a nyelvezete is óriási. A völgylakók szövegeitől fetrengtem

Azért ezt nem lehetett egyszerű felfordítani ilyen formára, verte a víz a magyarítókat, az tuti
Röviden:
Mindenkinek csak ajánlani tudom, viszont tényleg javasolt pihenten nézni, mert ez nem az az agykikapcs popcornmozi.
Biztos bennem is felmerül majd még néhány dolog, de ami így most bennem van:
Annak mi volt a lényege, ami a végén volt, h ugye az a törzs megtámadta a völgylakókat és amikor Hanks meglátta az alvó törzsfőnököt, hallotta a jósnőt, h ne ölje meg. Ő meg mégis elvágta a torkát, pedig egész addig hallgatott a jóslatára. A lényeg, h így sem jött ki rosszul belőle, mert ugye happy end a vége, tehát kb mindegy volt, h megöli e. Vagy mi változott volna, ha nem tolja bele a kést és szimplán lelép a kislánnyal? Miért akarta a jóslat, h ne bántsa? Mert tulajdonképpen a végeredmény ugyanaz, leszámítva a Berry lábon lövését meg h Tom lett a Scarface
P.U.Y.O.L. írta:A remake téma érdekes, tényleg ritkán jobb, mint az eredeti.
Conan a barbár
Na hát nekem annyira nem jött be a tavalyi újrázás, h az hihetetlen. Az eredetit rengetegszer láttam, de ezt a remaket nem hiszem, h túl sűrűn koptatnám.
Persze ettől neked még tetszhet jobban, csak ezen megakadt a szemem, mert nekem az egyik nagy csalódásom volt az a film.