2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én ugy vélem kihozták a maximumot az évadzáróból, jó rész volt, ez most kifejezetten tetszett.soadroli írta:Dexter
Istenem, de imádom![]()
Rohadt jó volt. A végén tudtam, hogy nem Dextet fogja lelőni, fura lett volna. Megörültem, mint egy barca gólnak. Hannah-val meg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, csak nem fog lelépni, ott lesz a következő évadban is, valószínűleg mint egyik főellenség. Debra meg egy funkin' killer lett, az ő karaktere is érdekes lesz.
Én a helyükben az 5. évaddal lezártam volna. Szerintem annyira is készült eredetileg, egyre komolyabbak voltak az évadok, és minden passzolt, összefüggött.. Az évadzáró meg fergetegesen jóra sikeredett - a legutolsó utáni jelenetig, amikor is Sam megjelenik. Ott minden passzolt volna egy lezáráshoz véleményem szerint. Csak hát gondolom a jónép követelte tovább aztán a bevétel mindenek előtt. A 6-7. évad nekem se jött át nagyon, a 8. eddig egész jónak tűnik - az előző kettőhöz képest -, volt már 1-2 tényleg jó rész. De akármennyire is fáj kimondani, lassan be kéne fejezni, mert már tényleg kezd nagyon erőlködés szagú lenni sajnos..Zaen írta:
Más:
Aki esetleg nézi ezeket a sorozatokat: Fringe, Odaát
Csak szerintem esett le mindkettőnek elég durván a színvonala?
Odaátot konkrétan ha nem nézném már vagy 5-6 éve, elkaszáltam volna. A rendezőváltás óta (5. évad vége talán, amikor leesett a ketrecbe Sam) nagyon gyenge, sablonos (bár mindig az volt egy kicsit), és egyre inkább úgy érzem, hogy nem tudnak mit kitalálni. Már a 8. évadnál tartunk, évadonként 22-23 résszel, és amit ki lehet találni, mint "supernatural", az már benne volt a sorozatban, a testvéreken kívül lényegében mindenki meg is halt. Ideje lenne már lezárni az egészet...
Viszont Dexterrel ellentétben ez a sorozat évadról évadra jobb!davi10 írta:Na végeztem a Breaking Bad 1. évadjával.
Nem rossz, de ahogy alattam írták én sem ájultam el egyenlőre. Folytatni fogom, legalább a 2.évadot még ledarálom, aztán meglátjuk.
Viszont: A főszereplő csávó nekem nagyon "kétarcúnak" tűnik. Az egyik pillanatban teljesen töketlennek néz ki, a másikban meg rárobbantja a drogdílerre a házat, leveri a fiával b*szakodó csávókat. Annyit hiányolok, hogy lehetne kicsit pörgősebb , pl. pont nem érdekel, hogy a sógornő lopta-e azt az ékszert
A Dexterrel valóban nem ér fel, de jó lesz ez egy időre
Úgy emlékszem - és most direkt utána is néztem - hogy valóban mini-sorozat lehetett, mert a 13 rész alatt "készen van" a sorozat. Néztük a Tv2-ön és teljesen rendben vége volt, lezárták a story-t...Deus írta: Thx, utánanéztem! Threshold az eredeti címe, és egyetlen egy évadot élt meg. Lehet hogy bevállalom. csak kell találnom hozzá feliratot.
Helyes. Egyszer már elkezdtem, de aztán végül úgy döntöttem, hogy elég egynek a Dexter ami fut, viszont ha befejezik majd nekiesek valamikor lehet.kanty írta:Utolsó évad jön, nyolc részes lesz.
Utolsó évad jön, nyolc részes lesz.lui1698 írta:És azt lehet tudni, hogy a BB-ből mennyi van még vissza?
+1 a BB mellet. igy visszaemlékezve kicsit komolytalanul indul a sorozat, de aztán ahogy haladunk az időben, egyre drámaibb lesz az egész.kanty írta:Breaking Bad a legkirályabb sorozat. Hatalmas kedvencem. Ha az elején rákattansz, akkor nem lesz megállás.davi10 írta:Breaking Bad-et nézi valaki? / valakinek van róla BÁRMILYEN véleménye (jó, nem jó, unalmas lesz stb.)
Most kezdtem el, 2 részt néztem meg, nem rossz
Eközött meg a Kaliforgia között vacilláltam, de erre esett a választás.
Nem egy Dexter, csak ugye annak is hétfőn vége egy időre, úgyhogy kerestem vmi izgalmasat.
A Californication is jó, de az tényleg más. Ha lepörgeted a BB-t és egy kis lazulásra vágysz, akkor vedd elé nyugodtan, mert arra tökéletes.
Breaking Bad a legkirályabb sorozat. Hatalmas kedvencem. Ha az elején rákattansz, akkor nem lesz megállás.davi10 írta:Breaking Bad-et nézi valaki? / valakinek van róla BÁRMILYEN véleménye (jó, nem jó, unalmas lesz stb.)
Nem egy Dexter, csak ugye annak is hétfőn vége egy időre, úgyhogy kerestem vmi izgalmasat.
Isten sorozat. Ajánlásra kezdtem bele, első évad után nem voltam elájulva, de tetszett. Folytattam és nem bántam meg, nagyon jó. Alig várom a folytatást.davi10 írta:Breaking Bad-et nézi valaki? / valakinek van róla BÁRMILYEN véleménye (jó, nem jó, unalmas lesz stb.)
Thx, utánanéztem! Threshold az eredeti címe, és egyetlen egy évadot élt meg. Lehet hogy bevállalom. csak kell találnom hozzá feliratot.El fanático írta:Ezt a sorozatot a TV2 adta úgy 5-6 éve, illetve talán 5-6 részt belőle, mert nem hozta a nézettséget, mondjuk ahhoz talán nem 23 órai kezdés kellett volna. Utána adták le a " Küszöb" című mini-sorozatot, az viszont lehet, tetszene Neked
Kicsit sem vagy pesszimistaDeeperintodark írta:Homeland.CsacsMate írta: Olyan érdekelne, amiből már csak maximum 1 vagy 2 évad van hátra,
nem kérlek alásan, ezt odaát reklámozzák. én a masters of horrot reklámoztammessideco írta:A Horror Storyt v.e.b. már egy ideje reklámozza, de nem vonz igazábólAmúgy van pár sorozat, amit idővel megnéznék majd: Shield, Wire, Sopranos, Unit, Boardwalk Empire, Breaking Bad, Rome stb.
Homeland. EMbertelen nagy sorozat , ha láttad a band of brotherst (Elit alakulat) akkor a főszereplő Winters hadnagy azaz (Demian Lewis) a másik főhős a terminátor 3. csajszi úgy hiszem.CsacsMate írta:Valaki tudna nekem segíteni egy kicsit?
Én is keresnék egy új sorozatot, mert lassan vége az idei Dexter, és Odaát dömpingnek.
Olyan érdekelne, amiből már csak maximum 1 vagy 2 évad van hátra, esetleg mostanában fejezték be. Utóbbi lenne a legjobb.
Vígjáték semmiképp sem érdekel, a magyar szinkron pedig előny, de nem gond, ha még angol egy pár része/évada.
Sci-fi, krimi, akció, thriller, horror jöhet a leginkább, de bármit ajánlhattok, amit jónak gondoltok.
Előre is köszi az ajánlásokat!
Ezt a sorozatot a TV2 adta úgy 5-6 éve, illetve talán 5-6 részt belőle, mert nem hozta a nézettséget, mondjuk ahhoz talán nem 23 órai kezdés kellett volna. Utána adták le a " Küszöb" című mini-sorozatot, az viszont lehet, tetszene NekedDeus írta:
találtam jó kis oldalt, ahol bal oldalt van a lista a sorozatokról, és külön-külön leírják h miről szól röviden:
http://nezzsorozatokat.info/?s=75
Kapásból találtam is egyet:
4400
A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.