2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én anno (2010) nem láttam retro mezeket a Botigában.diagonal írta: Másik kérdés, ezt lehet senki nem fogja tudni, de nekem igazából a retro mezek tetszenek, a régi hosszanti csíkozású blaugrana mezek, ezek kaphatóak a Botigában vagy csak az online store-ban ( ott van 1992-es, 82-es, 70-es és 60-as retro mez is ) ?
köszönöm! mostanában nem leszek gépközelben,de majd írom,hogy sikerült eL.Messi 10 írta:
Ahhoz sajnos nem értek :/
Valahol a vírusirtó beállításai közt kell lenni egy tiltólista szerűségnek. Ott elvileg lehet hozzáadni kivételeket, oda kellene berakni azt a dll fájlt is.
Szerk.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitast ... -egy-fajlt
Ezt most találtam, talán ezzel menni fog.
köszönömdiagonal írta:Feliç Aniversarifcgigi írta:Valaki nem tudja véletlenül, hogy mondják katalánul, hogy boldog szülinapot ? neten hármat is találtam, de nem tudom melyik lenne a legideálisabb, viszont nagyon fontos lenne és sürgős is... Előre is köszike
Feliç Aniversarifcgigi írta:Valaki nem tudja véletlenül, hogy mondják katalánul, hogy boldog szülinapot ? neten hármat is találtam, de nem tudom melyik lenne a legideálisabb, viszont nagyon fontos lenne és sürgős is... Előre is köszike
az erre kijelölt topicban az internetes meccsnézés, - távkapcsolóval a kézbenBarcelonakappa írta:Egy ideig sajnos csak neten tudok majd mérkőzéseket nézni, de a kérdés, hol a legideálisabb. A legtöbb stream, amit találtam, nem biztonságos, szaggat, hol működik, hol nem. Például a Bwin, Bet365 és hasonló oldalak a regisztrált felhasználóiknak nyújtanak elő közvetítéseket?
Tudnátok ajánlani oldalakat?
Ahhoz sajnos nem értek :/Initom írta:AVGL.Messi 10 írta:Milyen vírusirtó van a gépen?Initom írta:és ezt hogy csináljam?
AVGL.Messi 10 írta:Milyen vírusirtó van a gépen?Initom írta:és ezt hogy csináljam?
Milyen vírusirtó van a gépen?Initom írta:és ezt hogy csináljam?
és ezt hogy csináljam?L.Messi 10 írta:Az elvileg a crackhez tartozó dll fájl. Be kell állítani a vírusirtón belül, hogy ne nyúljon ahhoz a fájlhoz, mivel vírusnak észleli és automatikusan törli.Initom írta:fontos HELP !
Számítógép témában jártas embereket kérdeznék.
Játékkal kapcsolatos. Konkrétan FIFA,mely indítások egy rdlea.dll fájlt kér,azt írja hiányzik. Angol nyelvű oldalakon találtam gondolatmeneteket a megoldásra,de annyit tudtam leszűrni belőle hogy a víruskeresőm birizgálhatott bele. Nos...a kérdés egyértelmű. Mia megoldás?
u.i.: újratettem már 4-5 ször.
Az elvileg a crackhez tartozó dll fájl. Be kell állítani a vírusirtón belül, hogy ne nyúljon ahhoz a fájlhoz, mivel vírusnak észleli és automatikusan törli.Initom írta:fontos HELP !
Számítógép témában jártas embereket kérdeznék.
Játékkal kapcsolatos. Konkrétan FIFA,mely indítások egy rdlea.dll fájlt kér,azt írja hiányzik. Angol nyelvű oldalakon találtam gondolatmeneteket a megoldásra,de annyit tudtam leszűrni belőle hogy a víruskeresőm birizgálhatott bele. Nos...a kérdés egyértelmű. Mia megoldás?
u.i.: újratettem már 4-5 ször.
Amikor irod a levelet, akkor van egy olyan link, hogy "Add bcc". Ha rakattintasz feljon egy mezo, ahova vesszovel elvalasztva kell beirni a cimeket. Azert teszteld le, mert nem vagyok benne biztos (alap esetben ezt ugy szoktak hasznalni, hogy akinek irod a levelet("To" mezo) az nem latja azokat akiket a bcc-ben adsz meg, viszont nem tudom, hogy "To" mezo megadasa nelkul lehet-e kuldeni egyaltalan illetve, hogy a bcc-ben megadottak latjak-e egymast).recrea írta:Még egy kérdésem volna gmail-ügyben: hogyan tudom azt megcsinálni, h több embernek küldöm el az emailt, de ne lássák egymás címét, tehát, h kinek küldtem még el rajta kívül?! Thanks.
átirányítani lehet.recrea írta:Lehet gmail-es email fiókot végleg törölni?
Vagy legalább átirányítani? Esetleg minkettőt?
Igen, igen, nem valószínű. (Nem létező email-ről hogy irányítod át a leveleidet?)recrea írta:Lehet gmail-es email fiókot végleg törölni?
Vagy legalább átirányítani? Esetleg minkettőt?