domi1991 írta:Phobia és Diagonal,ti egyedül mentetek meccsre vagy volt társatok?Én tervezek egy bajnokira kimenni de a szüleim nem nagyon engednek mert nagy a bünözés meg sok a zsebtolvaj Barcelónában és stb..Volt ilyen téren valami gondotok?
Én sajnos egyedül voltam, a barátnőm nem tudott eljönni pedig nagyon szeretett volna, de annyi vizsgája és teendője volt + szakdolgozat leadás hogy nem tudott egyszerűen jönni pedig ő is szereti a Barcát, igaz egyáltalán nem ért a focihoz, de mindig azt mondja "ők valahogy máshogy játszanak mint a többiek"

) És tényleg:-))
Mást meg barátok közül esélytelen volt rábeszélni, pedig ketten is nagy Barca drukkerek, nagyobbak nálam is. Az a helyzet ez valahol magyar embernek az őrültség kategóriáját súrolja, legalábbis átlagembernél ennyit áldozni egy meccsre ( idő, pénz, szabadság, család, nem is folytatom ). Sokan akiket kérdeztem csak értetlenül néztek hogy "te meg vagy bolondulva??" stb. Az emberek a hétköznapi gondjaikkal vannak sajnos elfoglalva, se idejük, se pénzük, se bátorságuk meglépni egy ilyet hogy egy Barca meccs a Nou Campban, ez van.
Na jó, szerencsére van aki meglépi, ebben a topikban jópáran ugye:-)
Nekem semmi gondom nem volt zsebtolvajokkal vagy bűnözőkkel, állítólag tényleg vannak sokan de nem sikerült ezek szerint velük találkozni. Igaz a Rambla környékére koncentrálódik ez állítólag, ott meg én nem sok időt töltöttem. 2 egész napom + 1 estém volt, de a Rambla annyira nem jött be, annál inkább a Montjuic vagy a gótikus negyed.