Na, most már nagyon pöpec végjáték elé nézünk. De még mindig amondó vagyok, hogy senki nem fog nyerni. Szerintem am Todd is meg fog halni a lövöldözésben, főzni senki nem fog innentől. Valahogy így érzem. De hogy Walt mi elől fog menekülni a jövőben, azt nem tudom, már pedig csak a nácik jöhetnek számításba, akik ellen lesz a nagy csúzli. Hmhmhm... Francba, de messze van a hétfő...
Azt a kacifántos rézangyalát neki
Ismét bebizonyították, hogy mennyire profi ez a sorozat
A kocsis rész nagyon király volt, ahogy Walt 200-al hajt ki a sivatagba, és Bryan alakítása is szokás szerint tökéletes, nagyon átjött az adrenalin.
Azt viszont nehezen hiszem el, hogy egy profi bérgyilkos brigád és 2 főrendőr közül 1 se tud célozni Simán vége lehetett volna csak úgy a résznek, hogy egy ravaszt meghúznak és csak az ujjat mutatják, nem lehet tudni ki lőtt.
A Dexterhez egyenlőre nem találtam feliratot, és egész nap hulla voltam, szóval abba se voltam biztos, hogy a Breaking Bad feliratot megvárom, de totál megérte. De sajnos ahogy olvasom ismét semmi extra nincs benne :S
Jobban várom már a Breaking Bad-et, mint a Dextert, pedig azt jóval korábban kezdtem, de hát az eddigieknél én is jobb utolsó évadot írok -.-
kudu írta:Van a sulikezdésig néhány szabad napom még, így olyan sorozatokra várnék ötleteket, amit viszonylag hamar le tudnék darálni.
Akár minisorozatról is lehet szó.
A Band of Brotherst én is ajánlom.
Ha vígjátékot keresel: Blue Mountain State csak 3 évad, az évadok se hosszúak, nagyon rá lehet kattanni
Illetve még sokan mondják, hogy a Sherlock nagyon odaver
"A Futball nyer, ha a Barca nyer" "Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Dexter
Én ilyen ideges sorozatepizód kapcsán régen voltam. Nincs is értelme több szót vesztegetni az egészre, tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy ezt a sorozatot minőségi írás jellemzi.
kudu írta:Van a sulikezdésig néhány szabad napom még, így olyan sorozatokra várnék ötleteket, amit viszonylag hamar le tudnék darálni.
Pár hónapja volt friss infó, de mindig elfelejetettem beírni:
Új részekkel folyatódik a 24!
A Fox produkciós stúdió 12 új epizódot forgat a népszerű szériából. A sorozat a 24: Live Another Day címet kapta - közölte hétfőn a The Daily Telegraph online kiadása.
Az egyórás epizódok a szokás szerint valós időben játszódnak. Ezúttal azonban néhány órát átugranak majd, hogy a teljes sorozat végül 24 óra történéseit fedje le. (mti)
Aki nem követi a Naruto Shippuuden történéseit (Kár...Megmondom őszintén) az nézze meg ezt az epizódot. Sokaknak nem jön be, mert "Minek nézzek RAJZFILMET 25 éves létemre"...Elég rossz hozzáállás, ugyanis a Naruto Shippuuden mangát nem egy 15 éves kissrác rajzolja.
Az is nézze meg, aki nem birja kifejezetten Narutot...Ezt érdemes, garantált a libabőr.
Szerk...:
Linket eltávolitottam mert valamiért meghibásodott.
A videót megtaláljátok az oldal legalján jobb oldalt, a 13. évadnál (Utolsó feltöltött videó) http://naruto.atw.hu/" target="_blank
Ez gagyi volt... Már nem azért, de ha Walt felbérelt volna valakit, hogy iktassa ki Jesse-t, akkor az nem fog 35méterről egyenesen a szemébe nézni, úgy hogy mindketten 30méterre vannak Walttól. Tudom hogy az a csávó senki nem volt, de épp ezaz, hogy Jesse azt hitte... elég amtőr
Ez elég gyengére sikerült...
Az viszont végig poén volt, hogy Jesse Hank vendége lett
Todd nagybátyja sztem az, hogy ki kell iktatni Jesse-t, nem?
Én mondjuk úgy értelmeztem, hogy ezzel akarják megmutatni, hogy Jesse milyen paranoiás lett. Egyből rájössz, hogy a feketeruhás nem azért van ott, de Jesse annyira ki van borulva, hogy már ettől is retteg.
Igen, Todd nagybátyja az, aki már két vérengzést is csinált - a börtönben lévő kilenc tanú, meg a múltkori konkurencia Toddnak és Lydiának. Biztosra azért ne vegyük, hogy Jesset akarja megöletni Walt, bár kétségkívül ezt sugallják a készítők, de hát nem az első/utolsó csavar lenne a sorozatban.
Nagyon tetszik a sorozat, csak annyit jegyeznék meg, h sajna ebben az évadban sokkal kevesebb Tiget kaptunk... kb alig vt szerepe, csak a vége fele.
De izgalmasan alakulnak a dolgok, ledarálom az 5. évadot és utol is érem magam.
Tetszett a vége !! Bár ,mikor LaGuerta leleplezte Debrát is,valahogy éreztem,ő is a halál sorsára jut.De persze azt gondoltam őt is Dex öli meg.Azzal ,hogy rávette magát Maria megölésére,egy közönséges sorozatgyilkossá vált. 8. évadban,gondolom Deb teljesen összezuhan és a középpontja a történetszálnak az lesz,hogy fel adja e bátják (s magát) vagy megöli őt. Esetleg Dex lesz öngyilkos . Sok variációt el tudok képzelni.Hannah is eltűnt,ő is kaphat még nagyobb szerepet a következő évadban. Valamint így már Angel sem biztos,hogy nyugdíjba megy...megpróbálja kideríteni , ki ölte meg volt feleségét... nekem tetszett,de volt jobb is. A többihez képest 10/7
Az Amerikai Horror Story-t nem nézi senki a Viasat 6-on illetve nem töltötte le senki és nézte meg? A 2. évad megy és bár annyira nem horror, inkább ilyen pszicho-thriller, de tetszetős
Én folyamatosan követem és baromi jó. Az első évadra adtam 10/7et a 2.-ra 10/9et. 3. évadot is nagyon várom, remélem hozza az eddigi színvonalat és akkor egy szavam nem lesz. Felüdülés egy ilyen sorozatot is nézni a sok többi mellett, főleg hogy nem is ZS kategóriás vérfröcsögős-bohóckodás.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ez gagyi volt... Már nem azért, de ha Walt felbérelt volna valakit, hogy iktassa ki Jesse-t, akkor az nem fog 35méterről egyenesen a szemébe nézni, úgy hogy mindketten 30méterre vannak Walttól. Tudom hogy az a csávó senki nem volt, de épp ezaz, hogy Jesse azt hitte... elég amtőr
Ez elég gyengére sikerült...
Az viszont végig poén volt, hogy Jesse Hank vendége lett
Todd nagybátyja sztem az, hogy ki kell iktatni Jesse-t, nem?
Ma ledaráltam az új Showtime sorozat, a Ray Donovan eddigi 9 részét és eléggé rendben van, bár még többet is ki lehetne hozni belőle. Egy "fixer"-ről szól aki hírességek gondjait tünteti el és a családja is elég elcseszett, de nem spoilerezek abba bele. Egy próbát szerintem megér, egy 7/10-re adnám eddig, van aki nézi még?
Deus írta:Nah, most olvastam, hogy csúszik Sherlock sorozat Eddig úgy tudtam, hogy Szeptember végén indul. Most átrakták december végére vagy január elejére... Áh, cant wait
Nem csúszik, mert a 3.évad 3.epizódjának a felvételei indulnak szeptemberben. Ez így is volt, csak félreérthetted. Legelőbb decemberben mehet le az új évad - Angliában. Miihiivel pár hónapja már kitárgyaltuk a dolgot
Más:
Az Amerikai Horror Story-t nem nézi senki a Viasat 6-on illetve nem töltötte le senki és nézte meg? A 2. évad megy és bár annyira nem horror, inkább ilyen pszicho-thriller, de tetszetős
Steve Love is so good that he could dub over the dialogue from Game of Thrones and you wouldn't be able to tell the difference. Watch him impersonate Ned Stark, Robert Baratheon, Jon Snow, Varys, Littlefinger, Pycelle, Davos and Jorah Mormont. http://9gag.tv/v/640" target="_blank
hú, hát gyülekeznek a felhők WW felett, de rendesen. elég lassú rész volt, de azért fokozódik a dráma.
remélem a csúzlik lassan előkerülnek, és láthatunk vmiféle szemtől szemben féle 40 perce tűzharcot
amugy most jutott eszembe
simán benne van a végén, hogy walt felhívja a "porszívó ügynököt" és lelép családostul. én amondó vagyok h senki nem fog meghalni. jesse vall, megussza 2-3 évvel, hank megőrül és vége
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Nah, most olvastam, hogy csúszik Sherlock sorozat Eddig úgy tudtam, hogy Szeptember végén indul. Most átrakták december végére vagy január elejére... Áh, cant wait
épp délután olvastam egy cikket, hogy mennyire aprólékos is ez a sorozat, és hogy egy-egy pillanatnak mennyi jelentősége van, amikre ha felfigyel az ember már sejthet valamit a következő részekből.
az más kérdés ki veszi észre, kinek mit mond, és ez a jó benne
Látom valamelyik moderátornak nem tetszett az előző kommentem, oké, igaza volt, de akkor, abban a pillanatban (és még most is), azon a véleményen vagyok, mint tegnap, azzal a jelzővel együtt kellett leírni, hogy mennyire súlyos, mert ez egy baromi nagy ötlet volt, akárki is csinálta.
Innen gondolom az lesz a vége, hogy a nácikat ráküldi Jesse-re Walter, de gondolom azért rejteget ekkora kaliberű csúzlikat a csomagtartóban, mert előlük kell majd valami védelem. Jesse feltehetőleg hajlandó lesz főzni Toddéknak, ezért Waltot fogják eltenni az útól, legalábbis megpróbálják. De ki tudja, lehet, hogy tök más lesz a vége, fogalmam sincs, mindenesetre, ha belegondolok, hogy csak 4 rész van hátra, hát nem lesz derűs a kedvem, mert nagyon bírom a sorozatot. Viszont jó lesz végre megtudni, hogy akkor hogy is végződik ez az egész, egyik szemem sír, a másik nevet.
davi10 írta:Sziasztok!
Kinéztem 2 sorozatot, érdekelne a véleményetek:
1. Skins
2. A liga
Kösz!
Ahogy Slither is mondta, Skins első generáció nagyon adja, de szerintem Effyvel (zseniális csajszika) a második generáció is nagyon jó, a harmadik már annyira nem, de bőven jó az is. Még én sem néztem meg a most nemrég indult 7. évadot, de újra a régiek vannak benne, szóval megéri.
A liga a jelenleg futó egyik legjobb haver szitkom. Annyi már a párkapcsolatos komédia, hogy kellenek az ilyenek is, amikor csak pure szivatés megy végig. Én szakadok rajtuk mindig. Rafi a legnagyobb karakter Egyébként egy idő után a fantasy rész már tényleg csak mutatóban van, szóval nem kell félni attól sem.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025