Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, de a közép-hosszútáv futás azért másMihu írta: Atlétikáztam én is, bár csak távolugrottam, az meg nem az a tipikus face to face stílus, meg nem is tart tovább 5-6 mp-nél az effektív mozgás, de na
Atlétikáztam én is, bár csak távolugrottam, az meg nem az a tipikus face to face stílus, meg nem is tart tovább 5-6 mp-nél az effektív mozgás, de naREMY írta:
Ó dehogynem tapasztaltam a rajt előtti feszültséget anno... rengetegszer. Amikor még atletizáltam.
Egyszerű a válaszom. Nem adok egyből 10 pontot semmire. Először megy rá a 9,5, aztán ha eltelik néhány hét, és még mindig érzem azt a varázst, amit adott a film, akkor megy rá a 10/10.
Ó dehogynem tapasztaltam a rajt előtti feszültséget anno... rengetegszer. Amikor még atletizáltam.Mihu írta: REMY hsz-ét olvastam itt délután, láttam, hogy 9.5 pontot adott a filmre. Gondolkoztam, hogy vajon mi lehet az a fél pont, ami benne maradt. Miután megnéztem ezt a jelenetet, rájöttem:
Aki nem versenyző (típus), aki még életében nem versenyzett, aki még nem tapasztalta meg a rajt előtti feszültséget,
Hát ha az "első" része nem tetszett, akkor ez sem fog valószínűleg.visca el barca írta:hát nem tudom. sztem rettentoen gagyi volt. mind a történet mind kivitelezés. olyan nagyon sterilnek, műnek hatott az egész.
Valamivel jobb, de ha az első ilyen élmény volt, akkor nem fogsz lemaradni semmiről, ha kihagyod.visca el barca írta:az uj star trek film jobb mint a 2009-es? az annyira buta és igénytelen volt hogy 10 részletben kellett végignéznem. (félek is a star warstól..)
Ettől még a film továbbra is szenvedne attól, hogy a közepén gyakorlatilag főszereplőt vált a történet. Ld. The Place Beyond The Pines, amely tulajdonképpen eljátszott valami hasonlót, de pont azért lett feledhető, mert tulajdonképpen így teljesen szétdarabolódott a cselekmény.REMY írta: Amúgy a filmet valahogy úgy kéne felépíteni, mint egy normális szuperhős filmet, ahol a jó legyőzi a gonoszt stb, ám itt a végső küzdelemből nem a jó jönne ki jól, hanem a gonosz, aztán elkezdődne az ő kalandja.
Moziban megnézhetedszilard10 írta:És ezt honnan tölthetném le/nézhetném meg?REMY írta:Hajsza a győzelemért
egyszerűen zseniális. Ezt mindenkinek látnia kell. Bővebben itt. 9,5/10
És ezt honnan tölthetném le/nézhetném meg?REMY írta:Hajsza a győzelemért
egyszerűen zseniális. Ezt mindenkinek látnia kell. Bővebben itt. 9,5/10