Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.24. 15:03:19

dexter

How Original Showrunner Clyde Phillips would have ended the show

http://www.spoilertv.com/2013/09/dexter ... clyde.html" target="_blank

zsíros befejezés lett volna. mondjuk sztem amerikában nem lehetne ilyet csinálni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.23. 23:34:50

bb

jó kis vihar előtti csend volt az egész...

ez a todd gyerek nekem nagyon nem illik ebbe az egészbe, sztem az övé nagyon félresikerült karakter, még akkor is ha vki írta lentebb, hogy ilyen kis csendes, illedelmes gyereknek tűnik, amugy meg egy érzelemmentes droid :lol: nah de a finálé. walter mindenkit szétaprít. kezdi a nácikkal, aztán jön lydia, majd egykori partnere stb stb a végén pedig MARIE :lol: istenem mit nem adnék érte ha kinyírná :lol: amugy 1000%-ig biztos vagyok benne h nem lesz happy end, ilyen apa-fia telefonos felvezetés után kizártnak tartom, hogy szép család idillel búcsuzzunk. jessiet sem fogják kinyírni, abban is biztos vagyok, ő most már régóta "jó" karakter. amit viszont igazán sajnálok, az az első része előtti pillantok, mikor megmutatták h mi lesz a történet vége. sokkal jobban örültem volna, ha teljesen tudatlanul ülök le jövő hét hétfőn a gép elé...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.23. 23:17:08

Breaking Bad

Na ez valamivel lazább rész volt, nagyon várom a finálét, szerintem hatalmas leszámolások lesznek, aztán

Walt feladja magát vagy elkapják, de szerintem sitten végzi. Bár az évad elején az 52. szülinapját ünnepelte, és most rohadtul nem tudjuk mennyi idő telt el.
Jesse meg szerencsétlen szerintem talál valami módot, hogy végre kinyírhassa magát, az egész sorozatban ő szívott a legjobban...
mindenesetre jobban bízom ebben a fináléban, mint a Dexterében
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.09.23. 22:03:57

soadroli írta:
Sanama írta:
Skylert alakító színész kapott Emmy díjat, mint legjobb drámai mellékszereplő? neeee :D
Meg is érdemelte. Szerintem baromi jó színésznő, attól függetlenül hogy idegesítő :D
Jim Persons is kapott, és a BB lett a legjobb dráma, megelőzve többek közt a Trónok harcát 8)
Pont ez az. :D Neki ezt a karaktert kellett eljátszania, és baromi jól csinálta , mert valóban rettentően idegesítő volt. De éppen ez jelenti azt, hogy fantasztikus színészi alakításokat nyomott. Én egyébként a főbb szereplőgárdának egytől-egyig adnék valami díjat, mert zseniális amit 5 évadon keresztül csináltak.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.09.23. 21:23:54

Sanama írta:
Skylert alakító színész kapott Emmy díjat, mint legjobb drámai mellékszereplő? neeee :D
Meg is érdemelte. Szerintem baromi jó színésznő, attól függetlenül hogy idegesítő :D
Jim Persons is kapott, és a BB lett a legjobb dráma, megelőzve többek közt a Trónok harcát 8)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.23. 20:19:19

sjd írta:
Varatrix írta: Én még a Harry Potter storyt sem látom lezártnak. :lol:
Nem is sejted mennyire igazad van.
http://variety.com/2013/film/news/j-k-r" target="_blank ... 200609603/
"Hoolywood és az alkotói válság" címet is adhatnánk a következő években megjelenő filmeknek és sorozatoknak.

Várható spinoff:
-Walking Dead
-Supernatural
-Breaking Bad
-Harry Potter

Alapvetően szkeptikusan állok ezekhez, hiszen egy sorozatban fontos a kontextus amiben játszódik, de nem hinném, hogy ez a húzóerejük. Engem a karakterek jobban megfognak, és tartanak ülve.

legobb példa nekem a Misfits, gyakorlatilag csak Nathan Young karaktere miatt néztem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.23. 20:06:36

Sanama írta: Jézusom!
Az hagyján, de ahogy látom Bryan viszont nem (bár neki már van annyi, hogy kitapétázhatja a házát:D )

Más: Ha van valakinek egy Breaking Bad felirata az "a türelmetlenebbeknek" kategóriából, nyugodtan bepasszinthatja ide :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.23. 20:01:04

sztem is kihozták a dex végéből amit lehetett, jó volt ez így. örülök h vége, nem kellett volna már ezt eddig huzni.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.23. 19:48:33

Dexter
Tulajdonképpen jó évadzáró volt ez, csak ugye pont az alapozás hiányzott mögüle, amit ebben az évadban kellett volna megtenni.
Így egy kicsit összecsapott lett ez az egész, nem csoda, hogy sokan nem értenek egyet a végével. (Egyébként tiszta Lost-szindróma van, már az évad elején is kiderült itt sokak részéről, hogy gyakorlatilag bármi is történjék, az hülyeség lesz :lol: :roll: )

Szóval nekem egy kicsit hirtelen jött, hogy végre ráeszmélt, hogy ő a hibás rengeteg dologért (nem bántam volna, ha visszatérünk Trinityre stb. legalább említés szintjén), az előző rész vége is kicsit erőltetett ebből a szempontból (mármint, hogy így az sem megoldás, hogy nem öl), úgyhogy azért nem volt teljesen jól előadva, miért is akar nekimenni a viharnak. (Btw, amikor a busznál búcsúzott Harrisontól, már akkor meg lehetett mondani, hogy nem tér vissza, annyira nyilvánvaló volt.)
Innentől kezdve a legvége még valamit mentett is a helyzeten, benne van az utolsó percekben az egész vívódás, hogy ez lett az életéből, és minden bizonnyal visszavágyik, de talán egyszersmind az is, hogy végre visszatérhet a régi énjéhez, legalábbis a tekintete végül ezt vetítette előre. Utáltam volna, ha az egész sorozat azzal ér véget, hogy Hanna sétál egy borzalmasan gagyi poszt-produkción átesett városban.
Varatrix írta: Én még a Harry Potter storyt sem látom lezártnak. :lol:
Nem is sejted mennyire igazad van.
http://variety.com/2013/film/news/j-k-r ... 200609603/" target="_blank
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.23. 19:43:25

Sanama írta:dexter

Harrison egy szép napon majd fel tesz pár igen kellemetlen kérdést Hannahnak. Már utána szép dolgoka derülnének ki, hátha csekkolja a családfát az interneten.
-Öngyilkos nagyapa
-Anyuka ütőerét elmetszette egy sorozatgyilkos a fürdőkádba, és ezt prepier plánból nézhette.
-Meghalt apuka (szerencsés esetben nem tudja meg hogy sorozatgyilkos volt az örege)
-Nagynénét szolgálatban lelőtte, a családi jó barát, de immár halott Dr. Vogel fia, aki egy elmegyógyintézetből szökött meg, de ne aggódj fiam a halott apád azért elintézte.
- Pót Anyuci születési nevén körözött bűnöző, és több ember halálával is szóba hozható.
- te fiam eltűnt személyként vagy nyilvántartva.

Valóban Dexter nem hagyta cserben a családot.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.23. 19:19:33

dexter Breaking

Picit tényleg langyos rész volt, de a nácik nagyon durvák voltak már megint. Azt nem értem, hogy Jesse elszalad a kamera előtt, és 2mp múlva már ott is vannak... Kicsit hihetetlen számomra.

Na és akkor most Walt odagyűjt a házasárnak is, akik most lényegében lefikázták ,hogy csak a nevet adta a céghez?
Kiváncsi leszek... Jessenek az élet már elég pokol, szerintem ő meg fog halni, ezt már nagyon nem lehet elviselni, hogy mindenki meghal a szeme előtt.
Jézusom!
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.09.23. 18:26:39

davi10 írta:Dex

Hát az évad színvonalát elnézve gagyibb lezárásra számítottam.

Szerintem teljesen jól volt összerakva a rész. Valóban "EPIC"-ebb lett volna, ha Dex tényleg meghal, de azért így se olyan rossz. Nagyon zsír volt, ahogy Dex felvette a gyilkolós ruhát, amikor Debhez ment a kórházba. Az is tetszett, amikor telefonált Hannah-val, ott mindenki boldog, napsütés stb., nála meg vihar, belül is idegbeteg, nem egy nagy cucc, de mégis okos megoldás volt.
Azt viszont még megértem, hogy bemegy és leállítja a gépet mindenféle következmény nélkül, de tök civilbe hogy viszi ki a hullát és pakolja a tömegen keresztül? :D
Összességében az egyik kedvenc sorozatom volt, hiányozni fog, de nekem csak ez az évad volt, ami kiütötte a biztosítékot, még a 7. is egész tűrhető volt. A 6. szerintem pedig a legbrutálisabb és szerintem a legjobb évad volt.
Valahogy így jön a sorrend: 6,4/2,1,5,7,8,3.

A sorozat összességében az uccsó évad lapossága miatt 9/10, ugyanúgy ajánlanám bárkinek.

óriási kavalkád és káosz volt, nem vették észre ...nem volt minden emberre egy orvos/ápoló
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.23. 18:13:19

Dex

Hát az évad színvonalát elnézve gagyibb lezárásra számítottam.

Szerintem teljesen jól volt összerakva a rész. Valóban "EPIC"-ebb lett volna, ha Dex tényleg meghal, de azért így se olyan rossz. Nagyon zsír volt, ahogy Dex felvette a gyilkolós ruhát, amikor Debhez ment a kórházba. Az is tetszett, amikor telefonált Hannah-val, ott mindenki boldog, napsütés stb., nála meg vihar, belül is idegbeteg, nem egy nagy cucc, de mégis okos megoldás volt.
Azt viszont még megértem, hogy bemegy és leállítja a gépet mindenféle következmény nélkül, de tök civilbe hogy viszi ki a hullát és pakolja a tömegen keresztül? :D
Összességében az egyik kedvenc sorozatom volt, hiányozni fog, de nekem csak ez az évad volt, ami kiütötte a biztosítékot, még a 7. is egész tűrhető volt. A 6. szerintem pedig a legbrutálisabb és szerintem a legjobb évad volt.
Valahogy így jön a sorrend: 6,4/2,1,5,7,8,3.

A sorozat összességében az uccsó évad lapossága miatt 9/10, ugyanúgy ajánlanám bárkinek.
Kép
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.09.23. 17:27:05

Dexter

Szerintem nagyon is jól fejezték be a sorozatot...

ez nem happy end, egy igen is drámai és elgondolkodtató befejezés...debrát "megölte" mert nem akarta ,hogy szenvedjen ,mondta is deb ,hogy mindig segített neki ha kellett az meg ,hogy nem ment hannah-val teljesen érthető...nem akarta ,hogy még egy feleséget elveszítsen és a fiát is meg akarta óvni saját magától
összességében nézve a sorozatot egy nagyon jó történetet kaptunk az első résztől az utolsóig,nem pedig egy tucatsorozatot
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.23. 17:12:12

Dexter

Kiábrándító volt az utolsó két évad, semmi túlzást nem érzek abba, ha azt mondom, hogy ezt a két évadot végig szenvedtem már csak azért is. A zárás jó lett volna, ha Dex meghal. Igazából mondanám, hogy örülök hogy vége, de ilyen befejezéssel? Csak bevágták a végén, hogy Surprise Muthafucka! Amerikában egyszerűen nem lehet megölni a "főhőst", még ha sorozatgyilkos is az illető. Egyszóval azért nem esne földig az állam, ha bejelentenék igénytől függően mégiscsak lesz még évad. Én még a Harry Potter storyt sem látom lezártnak. :lol: Az egész sorozat egyben való értékelése jócskán megzuhant a végén. Nálam 8-9/10 sorozatból egy 5-6/10. Sajnálom azt ami lett belőle.

Hello Dexter Morgan!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.09.23. 16:37:41

Én csak ennyit tudok hozzáfűzni:

http://9gag.com/gag/aNezNbb?ref=noti

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsacsMate 2013.09.23. 17:14:10-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.09.23. 16:23:57

Akkor lehet egyedül vagyok, de nekem ez az utolsó rész nagyon bejött. Szem nem maradt szárazon :mrgreen: Úristen de fog hiányozni :( :(
Kép
jenooo
Madridista

2013.09.23. 16:00:11

Sanama
Szerintem teljesen logikus a Dexter évadzárója.

Debet azért "ölte meg", mert nem hagyhatta úgy ott, hogy gyakorlatilag csak lélegezni tudott volna egész hátralévő életben. Az egy másik dolog, hogy a "Can't leave you here like this." mondatból először arra gondolna az ember, hogy a "leave" alatt Argentínára gondol de mint utólag kiderült, erről szó sem volt. Deb halálával nála is betelt az a bizonyos pohár és rájött, hogy bármennyire is akarja, nem tud változtatni a dolgokon (legalábbis a nővére nélkül nem), éppen ezért a közvetlen szerettei mindig is veszélyben lesznek mellette. Mondjuk az igaz, hogy úgy is befejezhették volna, hogy Dexter végül meghal a viharban és Hannah-ék bandukolnak a téren, viszont ez így a főszereplő karakterét elég könnyedén elintézte volna. Az utolsó 1 perc szerintem simán beleillett a képbe, és számomra megrendítő volt látni, ahogy a volt vérnyomelemző a "tökéletes" családi közegből végül egy faviskóban végzi valahol a világ végén, elszigetelve mindentől és mindenkitől. Ezzel a zárójelenettel szerintem még jobban ki tudták hangsúlyozni a történet mondanivalóját: "I've never seen a miracle." Az évad valóban nem volt a legjobb, viszont ez az évadzáró szerintem teljesen korrektre, megrendítőre, drámaira sikeredett. Nem hiszem, hogy ennél jobb befejezést ki lehetett volna találni.
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.23. 15:43:40

Köszi mindenkinek, megnéztem angollal.

Nem kommentálnám inkább...vége, és ez a legfontosabb. Sikerült elérniük, hogy senki se hullajtson könnyeket a sorozat után.
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.09.23. 15:16:06

Mihu írta:Első kérdésem: Honnan szedtétek le? :D

OpenSubtitles
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.23. 15:00:02

Mihu írta:Első kérdésem: Honnan szedtétek le? :D Az ismert oldalon nincs fent.
Második kérdésem: Honnan van hozzá felirat? :D
http://www.wrzko.eu/dexter-s08e12-720p- ... 64-evolve/
katt a multiupload linkre, felirat angol van
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.23. 14:23:31

Dexter

Kép

Nincs ez még lefutva, higgyétek el... Hogy lehet így lezárni? Kihajózik a 'csába, aztán ül az asztalnál elvetemült tekintettel. Nem ért véget, csak nem, ennyi pofátlan gyökeret, mint az íróstáb...
BrBa

Az előző rész túl magasra tette a lécet, ez egy kicsit langyos volt.
Mondjuk, ahogy Mr. Érzelem tarkónlőtte a nőt, az besz.rás volt... Nemhiába tartják teljesen Jesse ellentétének. Rendszerető, tisztelettudó, nyugodt természetű, de semmilyen érzelem nincs benne, nincs egyszerűen lelkiismerete, egy üres gép. Kb. mint egy GoT-s unsullied katona.
Na majd jövőhéten lesz pokol... :wink: Walt beindul, kőkemény reakció lesz. Szerintem Új-Mexikó lángokban fog állni, a náciktól kezdve, Todd, Lydia, mindenki k.o., aztán gondolom Jesse-vel is összefut. Na az jó kis hepaj lesz! :) Alig várom már a jövőhét hétfőt! :D
Football, bloody hell. /SAF/
TT
Capitá del Barça

2013.09.23. 12:59:52

fent van az ismert oldalon is, csak pakkban (mondjuk a mai napig nem vágom minek kell minden sorozat évadzárójánál így eljárni), kiválasztod az utolsót aztán csá.

mellesleg nagyon előrelátóan dex után most nézem a breaking badet, nálam már az első lightos 3 perc veri sajnos a fent említettet
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.23. 12:54:09

Első kérdésem: Honnan szedtétek le? :D Az ismert oldalon nincs fent.
Második kérdésem: Honnan van hozzá felirat? :D
Kép
TT
Capitá del Barça

2013.09.23. 12:51:25

én nem vagyok csalódott, és nem fogom megérteni azokat, akik rossz szájízűek az utolsó rész láttán. ugyanis egy alapjában retek évadból (ahol ilyen senki Vogeleket kellett néznem) kihoztak egy viszonylag jó zárást. erre lehetett számítani, ebben már nem volt több erő, tudva tudni lehetett a 8-9. rész magasságában.
Válasz küldése