Mozi & Filmek
- Chino
- Llegenda del Barça
Hatalmas film, számomra magasan a legnagyobb klasszikus a maga műfajában.

Emlékszem én még faterommal láttam kis pisisként anno moziban és még úgyis halálra röhögtem magam, hogy alig ismertem utalást a korábbi filmekre.
Aki szereti a paródiákat vagy egyszerűen a jó vígjátékokat annak kötelező darab.
Forca Barca!!!!
Blog - Supernatural Movies
Köszi! Ha újra működni fog a mag, le is kapom holnap estére!sjd írta:Asszem talán a 3-ra vannak benne utalgatások, amit én pont nem láttam, de ahogy emlékszem túl lehet élni a dolgot. Mindenesetre ha valamelyiket újranézed, akkor az a 3. legyen.Cali írta:A Mission Impossible - Ghost protocolt szeretném ma megnézni, de nem tudom, hogy szükséges-e hozzá az előző részek tartalma. Van összefüggés, jobban fogom élvezni, ha felelevenítem a régebbi részeket?
Így, hogy a meglévő filmek közül kellett választanom, újra le fogom pörgetni (kb 10. alkalommal) a Nolan féle Batman trilógiát. Bele is kezdtem az elsőbe, és most vettem észre, hogy kapott néhány másodperc szerepet a Trónok harcából Jack Gleeson (Joffrey Baratheon) is. Itt jóval szimpatikusabb karakter, mint a kedvenc sorozatomban.

Asszem talán a 3-ra vannak benne utalgatások, amit én pont nem láttam, de ahogy emlékszem túl lehet élni a dolgot. Mindenesetre ha valamelyiket újranézed, akkor az a 3. legyen.Cali írta:A Mission Impossible - Ghost protocolt szeretném ma megnézni, de nem tudom, hogy szükséges-e hozzá az előző részek tartalma. Van összefüggés, jobban fogom élvezni, ha felelevenítem a régebbi részeket?
Szerintem viszont nincs...REMY írta:Van. Az eredeti trilógia az első másodperctől az utolsóig.krosz31 írta:sziasztok,
biztos volt már téma a star wars ,de az igazi fanoktól kérdem,hogy szerintük van-e ennél jobb jelenet az egész star wars hexalógiában![]()
Tán már pontosan erről is volt szó itt régebben.
Amúgymeg láttam az új Superman-filmet és nem tetszett...

Your village called. Their idiot is missing.
A Mission Impossible - Ghost protocolt szeretném ma megnézni, de nem tudom, hogy szükséges-e hozzá az előző részek tartalma. Van összefüggés, jobban fogom élvezni, ha felelevenítem a régebbi részeket?
- sörvirsli
- Capitá del Barça
A legfrissebb hírek a tragédiával kapcsolatban:
http://velvet.hu/sztori/2013/12/02/az_e ... r_halalat/" target="_blank
Amúgy a Halálos Iramban 7 ettől független elkészül mivel már jórészt csak utómunkálatok vannak vele, de természetesen később fog megjelenni.

http://velvet.hu/sztori/2013/12/02/az_e ... r_halalat/" target="_blank
Amúgy a Halálos Iramban 7 ettől független elkészül mivel már jórészt csak utómunkálatok vannak vele, de természetesen később fog megjelenni.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- neobarca
- Director del Fútbol
Ahogy az autóról látszik, gyorshajtás volt az oka. Nem ő vezetett, hanem egy barátja. 40 mérföld volt ott a megengedett legnagyobb sebesség. Legalább 3x gyorsabban mentek...bence-barca írta:Azt lehet tudni, h mi okozta a balesetet? Értem ezalatt hibás vt a sofőr (pl gyorshajtás, ittas vezetés) vagy szimplán csak elvesztette a kontrollt a volán mögött?

Szerk: Az autót Roger Rodas tapasztalt versenyző vezette. Elvileg menet közben agyvérzést kapott és ezért csapódtak villanyoszlopnak...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Nyugodjon békében.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Llegenda del Barça
Azt lehet tudni, h mi okozta a balesetet? Értem ezalatt hibás vt a sofőr (pl gyorshajtás, ittas vezetés) vagy szimplán csak elvesztette a kontrollt a volán mögött?
- neobarca
- Director del Fútbol
B+messideco írta:Meghal Paul Walker, a Halálos iramban filmek sztárja. Autóbalesetben.

Azt hittem ez valami rossz vicc. Hihetetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=gL3lL5kay4g#t=19" target="_blank
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
- Deus
- Boixos Nois
Nyugodjék békében, Paul.messideco írta:Meghal Paul Walker, a Halálos iramban filmek sztárja. Autóbalesetben.

http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/01/m ... ul-walker/" target="_blank
http://index.hu/kultur/2013/12/01/megha ... s_iramban/" target="_blank
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.12.01. 10:09:43-kor.

Van. Az eredeti trilógia az első másodperctől az utolsóig.krosz31 írta:sziasztok,
biztos volt már téma a star wars ,de az igazi fanoktól kérdem,hogy szerintük van-e ennél jobb jelenet az egész star wars hexalógiában

- davi10
- Llegenda del Barça
Az éhezők viadala
Igen, csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem a filmet. Alapból óvatosan közelítek a mai filmekhez meg nem vagyok egy türelmes típus, szóval a 2óra+-os filmekhez is, de ez hihetetlen jó lett!
Az Eredet óta az egyetlen film, amire tényleg azt mondom, hogy megéri az árát.
9,5/10
Így 3 év után lehet betévedek a moziba a 2. részre, főleg hogyha jól tudom a Blue Mountain State-es Thad Castle (Alan Ritchson) is benne van a folytatásban
Igen, csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem a filmet. Alapból óvatosan közelítek a mai filmekhez meg nem vagyok egy türelmes típus, szóval a 2óra+-os filmekhez is, de ez hihetetlen jó lett!
Az Eredet óta az egyetlen film, amire tényleg azt mondom, hogy megéri az árát.
Így 3 év után lehet betévedek a moziba a 2. részre, főleg hogyha jól tudom a Blue Mountain State-es Thad Castle (Alan Ritchson) is benne van a folytatásban

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tenacious D, avagy a kerek rockerek
Jack Black... rockzene, Belzebub, és a többiek. Valaki vevő rá, valaki nem. Nálam 8/10 Bővebben itt.
Jack Black... rockzene, Belzebub, és a többiek. Valaki vevő rá, valaki nem. Nálam 8/10 Bővebben itt.
Félelem és reszketés Las Vegasban
TorrenTéka nevű Hollywood news agency rovatban szerepelt, mint ajánlás, és úgy döntöttem, hogy pótolom ezt az elmaradt klasszikust.
Szóval:
-A tálalás az remek. Érdekes téma, egyéni kivitelezés, remek hangulat.
-Életem során szerencsére nem folytam bele jobban, és kevésbé sem, a tiltott gyönyörök használatába, így nem tudott teljesen átjönni a film üzenete, eszmerendszre stb. Biztosan volt pár olyan célzás, amit a narkós egyének jobban vagy teljesen megértenek, de ez nem sikerült nekem.
-A két színész amit lehoz
Depp tényleg a legnagyobb színész, del Toro barátunk meg egészen felismerhetetlen. Pókember is megjelenik, mint egy tünde
-A végén a monológ remek, mindig bírom a hasonló üzeneteket a filmek végén. :agree: A félemnek és reszketésnek vége.
Terri Gilliam

TorrenTéka nevű Hollywood news agency rovatban szerepelt, mint ajánlás, és úgy döntöttem, hogy pótolom ezt az elmaradt klasszikust.
Szóval:
-A tálalás az remek. Érdekes téma, egyéni kivitelezés, remek hangulat.
-Életem során szerencsére nem folytam bele jobban, és kevésbé sem, a tiltott gyönyörök használatába, így nem tudott teljesen átjönni a film üzenete, eszmerendszre stb. Biztosan volt pár olyan célzás, amit a narkós egyének jobban vagy teljesen megértenek, de ez nem sikerült nekem.
-A két színész amit lehoz

-A végén a monológ remek, mindig bírom a hasonló üzeneteket a filmek végén. :agree: A félemnek és reszketésnek vége.
Terri Gilliam

- Deus
- Boixos Nois
Son of God
https://www.youtube.com/watch?v=uUja5WJFAXA" target="_blank
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... lm_id=8229" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=uUja5WJFAXA" target="_blank
Erről az 1973 -as filmről beszélsz?messideco írta:Az ördögűző
8/10
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... lm_id=8229" target="_blank