Téma számomra igen ígéretesnek hangzik, már most várom!

Ezt adom! Baráti körrel szoktam nézni és mindannyian fetrengünk a nevetéstől.davi10 írta: Blue Mountain State. A legférfiasabb sorozat![]()
Valamelyik héten olvastam, hogy az első évad után kaszálni akartad, de csak kitartottál, szerintem jó döntés volt. Egyik kedvenc sorozatom, még ha néha a színvonal kicsit hullámzó is.visca el barca írta: én is most végeztem vele, félszemmel már végignéztem a 3. évad első részét is.
Üdv a klubban!krosz31 írta:Amióta nézem(több mint 2 éve) valamiért minden más sorozat csak másodlagos lett...egy kicsit az élet értelmét is keresi a sorozat(szerintem)danianevem írta: Na alakul ez. Már hárman vagyunk.Még három és átvesszük az uralmat a fórumon.
![]()
Az első 4 évadnál még többször hezitált a BBC, végül is joggal, hiszen egy sci-fi sorozat (főleg amiben időutazás és űrlények vannak) elég költséges. Az 5.-től már tényleg kiegyensúlyozottabb technikai szempontból.
Azért az első pár évadban is voltak kimagasló részek. Meg úgy általában az imdb jó kiindulópont, a 7.5- fölötti részek már kifejezetten korrektek. A legjobb, hogy tényleg csak egy minimális szál köti össze a részeket, így a bénábbakat akár ki is lehet hagyni. A próbababás is elég gyenge lett, inkább egy utalás volt a régi sorozatra.
A kedvenc részeim az első négy évadból, ez véletlenül sem ajánlás a többi fórumozónak:
The Girl in the Fireplace
The Impossible Planet és The Satan's Pit (ez a kettő együtt egy történet)
Human Nature és The Family of Blood (szintén)
Blink (ez meg az egyik legjobban megírt időutazós történet/gondolatmenet amit valaha láttam)
Ha esetleg megjött a kedvetek hozzá, akkor csakis angolul nézzétek. A sorozat egyik nagy erénye ugyanis az angol/brit szubkultúra önirónikus ábrázolása, s például egy skót akcentust egyszerűen nem lehet jól leszinkronizálni.
ezt pedig csak whovianok érthetik
Amióta nézem(több mint 2 éve) valamiért minden más sorozat csak másodlagos lett...egy kicsit az élet értelmét is keresi a sorozat(szerintem)danianevem írta:Na alakul ez. Már hárman vagyunk.krosz31 írta:nem vagytok egyedül ...nekem is nagy kedvencem
de én sem merem mindenkinek ajánlani...egyik ismerősöm megnézte az első részt,amiben a próbabák vannak és azt mondta,hogy nagyon gagyi...mondtam neki,hogy vizuálisan kb az 5.évadtól lesz jó de a sztori és a mondanivaló mindennél többet érMég három és átvesszük az uralmat a fórumon.
![]()
Az első 4 évadnál még többször hezitált a BBC, végül is joggal, hiszen egy sci-fi sorozat (főleg amiben időutazás és űrlények vannak) elég költséges. Az 5.-től már tényleg kiegyensúlyozottabb technikai szempontból.
Azért az első pár évadban is voltak kimagasló részek. Meg úgy általában az imdb jó kiindulópont, a 7.5- fölötti részek már kifejezetten korrektek. A legjobb, hogy tényleg csak egy minimális szál köti össze a részeket, így a bénábbakat akár ki is lehet hagyni. A próbababás is elég gyenge lett, inkább egy utalás volt a régi sorozatra.
A kedvenc részeim az első négy évadból, ez véletlenül sem ajánlás a többi fórumozónak:
The Girl in the Fireplace
The Impossible Planet és The Satan's Pit (ez a kettő együtt egy történet)
Human Nature és The Family of Blood (szintén)
Blink (ez meg az egyik legjobban megírt időutazós történet/gondolatmenet amit valaha láttam)
Ha esetleg megjött a kedvetek hozzá, akkor csakis angolul nézzétek. A sorozat egyik nagy erénye ugyanis az angol/brit szubkultúra önirónikus ábrázolása, s például egy skót akcentust egyszerűen nem lehet jól leszinkronizálni.
én is most végeztem vele, félszemmel már végignéztem a 3. évad első részét is. sztem nyilvánvaló volt h lezárják a szálat, szép lassan fogytak az emberek...MQuC írta:Gengszterkorzó 2. évad végeSzerintem hétvégére le is pörgetem a 3. évadot is. A 4-et nem merem megígérni, de bármi meglehet.
Rinku írta:twd
Na alakul ez. Már hárman vagyunk.krosz31 írta:nem vagytok egyedül ...nekem is nagy kedvencem
de én sem merem mindenkinek ajánlani...egyik ismerősöm megnézte az első részt,amiben a próbabák vannak és azt mondta,hogy nagyon gagyi...mondtam neki,hogy vizuálisan kb az 5.évadtól lesz jó de a sztori és a mondanivaló mindennél többet ér
A SHIELD ügynökeit ajánlom mert ott úgymond lezárják a részt de azért vannak szálak ahogyan te fogalmaztál de kb az összes krimi sorozatban van egy fő szál .Bob_Marley írta:Köszönöm szépen gyűlt azért pár. Gyilkos számokat egyszer láttam a TV2-n talán és az nagyon jó volt de nem tudtam a címét. Most hogy írtátok megnéztem a google-n és beugrott a göndör csávó, már megérte hogy kérdeztem, különben val. soha nem tudtam volna meg melyik sorozat volt. Azt hiszem arra majd ránézünk.
Sőt összességében jó sokat írtatok, nagyon köszönöm.
Nekem a dialógusok, a karakterek, meg a poénok ülnek nagyon, és ezek kb minden részre jellemzők. Ráadásul vannak tényleg zseniálisan megírt részei is, én sok ismerősömet bombázom veledanianevem írta:Szerintem is az egyik legjobb, csak hát nem sokan követik, ezért nem is nagyon merem ajánlani.Johnny írta:Viccelsz? Legjobb sorozatdanianevem írta:Még egy Doctor Who fan? Ez az!Már többen vagyunk, mint az MTK szurkolók.
Megnéznek egy bénább részt, ahol nem jók az effektek és/vagy a maszkok sikerültek művire, aztán el is könyvelik, hogy ez milyen gyenge sorozat...
Hogy lehet nem imádni egy olyan sorozatot, ahol egy térben és időben utazó űrlény a főhős?
MacGyver? Kicsit régi az is, de tök jóBob_Marley írta:Oké, hogy régi de pl Knight Rider tök ilyen. Semmi szál nincsen minden rész elindul egy üggyel, véget ér a rész, lezáródik az ügy. Vagy írhattam volna gyerekkorom kedvenc sorozatát a Columbot. Semmi összefüggés nem volt a részek között.
Vagy akár Gyilkos Elmék, nekem az nagy kedvencem volt. Van a háttérben futó fő szál is, de arról csak nagy ritkán van szó, és tökéletesen élvezhető a sorozat, ha a 6. évadtól is kapcsolódsz be..csababarca írta:Bob!
Akármelyik Helyszínelők, Castle,Mentalista, Gyilkos számok, dr. House.
Szerintem is az egyik legjobb, csak hát nem sokan követik, ezért nem is nagyon merem ajánlani.Johnny írta:Viccelsz? Legjobb sorozatdanianevem írta:Még egy Doctor Who fan? Ez az!Már többen vagyunk, mint az MTK szurkolók.
Oké, hogy régi de pl Knight Rider tök ilyen. Semmi szál nincsen minden rész elindul egy üggyel, véget ér a rész, lezáródik az ügy. Vagy írhattam volna gyerekkorom kedvenc sorozatát a Columbot. Semmi összefüggés nem volt a részek között.MQuC írta:Azért kemény ilyen sorozatot találni, feladtad magadnak is a leckét ezzel .Pont ez a lényege a sorozatnak, mondjuk a hátulütője is, amit nem szeretnél átélni benne. Néha nekem is bajos, hogy nem derülnek ki dolgok egyből, vagy olyan a szitu, hogy máshogy reagálnék, vagy olyan, hogy rövidre lehetne zárni, csak, mivel sorozat, így húzniuk kell.
Borzalom.
Viccelsz? Legjobb sorozatdanianevem írta:Még egy Doctor Who fan? Ez az!Johnny írta:Doctor WhoMár többen vagyunk, mint az MTK szurkolók.
Feltesznek egy kérdést és nézheted a végtelenségig és soha nem tudod meg. Én ha leülök akkor szeretem az elejét végét átélni. The end-del vége van a résznek nem az hogy a következőben meg haladunk tovább. Pár részt néztem mindenki-mindenkivel volt már.MQuC írta:A Dokikat én is tudom ajánlani, az Így jártam anyátokkal-val mi a problémád?Csak az, hogy nagyjából egy szál fut végig?
Nem, az AHS-nél minden évad egy különálló sztori. A részek viszont az évadokon belül elég szorosan összefüggenek, ráadásul ott hullanak a fejek. Azt pont nem szeretné.palesz77 írta:American Horror Story amúgy nem olyan, hogy részenként új sztorik új szereplőkkel? Aki látta az erősítsen meg, nekem csak úgy rémlik, hogy ezt mesélték..
Még egy Doctor Who fan? Ez az!Johnny írta:Doctor Who