Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Mihu
Director del Fútbol

2015.03.21. 15:02:19

Véletlenül nem nézte valaki 10 órakkor a Barca-Real jegyeket a hivatalos honlapon? Kíváncsi lettem volna, hogy amikor megnyitják az eladást, akkor mennyi szabad hely van, de hála az égnek nem tudtam gépközelben lenni :evil: :evil: :evil: :evil:
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2015.03.04. 20:15:48

Mihu írta:Meglepő, hogy bár fent ültünk a legtetején (3 sor volt még mögöttünk), tökéletesen lehetett látni mindent. A telefon kamerája persze úgy adja vissza, mintha hangyák lettek volna a játékosok, de egyáltalán nem. Ültem már közvetlenül a tető mellett, a 4. szint utolsó sorában is, onnan is teljesen tökéletesen lehetett látni mindent, és én azt hittem, hogy itt sokkal nagyobb lesz a különbség, mint amit tapasztaltam. Most már nem fogok félni a legfelső szintre venni a jegyet, ha megyünk legközelebb.
Legközelebb most már biztos, hogy ha megyünk, akkor az egy El Clasico lesz. Valószínűleg Szuperkupa meccs, mert ahogy hallottam Záborszky Ivántól, arra lehet a "legkönnyebben" jegyet venni. De hát ugye ehhez elég sok mindennek kell összejönni :) Mondjuk most megint nem tervezzük a menetelt vagy 2-3 évig :D
Igen, tényleg teljesen jól lehet látni fentről is. Idén nekem sem lesz meccs a Nou Campban vagyis nem hinném, majd jövőre. Egy clasico, na igen, az igazi egy bajnoki meccs lenne, lehetőleg egy utolsó fordulós, bajnoki címről döntő:-)
Utóljára az Atletico elleni 1-1-en voltam múlt szezon utolsó fordulóban ami tökéletes volt feeling szempontjából, sajnos végeredmény szempontjából nem, de hát ez van.
Ezt a Neymar-Messi-Suárez triót elől azért szeretném látni élőben majd valamikor.
Mihu
Director del Fútbol

2015.02.11. 17:36:42

Hát igen, azért lehet én is el tudtam volna viselni egy Guardiola-csúcson lévő Barca-csúcson lévő Messi-utolsó perces győztes SZK Clasico kombót az első sorból :D :D

Meglepő, hogy bár fent ültünk a legtetején (3 sor volt még mögöttünk), tökéletesen lehetett látni mindent. A telefon kamerája persze úgy adja vissza, mintha hangyák lettek volna a játékosok, de egyáltalán nem. Ültem már közvetlenül a tető mellett, a 4. szint utolsó sorában is, onnan is teljesen tökéletesen lehetett látni mindent, és én azt hittem, hogy itt sokkal nagyobb lesz a különbség, mint amit tapasztaltam. Most már nem fogok félni a legfelső szintre venni a jegyet, ha megyünk legközelebb.

Ezt a meccset is úgy rendeztük, hogy a Sport Global Toursnál, olyan ajánlattal, hogy a meccs fix, csak az ellenfél volt kérdéses. 132 ezerért egy El Clasico szerintem több, mint korrekt ár lett volna, de így, hogy kiesett a Real, maradt az Atlético. Sajnos már a meccs előtt egy nappal tudtam, hogy kevesen lesznek kint, mert már akkor 25 ezer jegy volt szabadon, és ez a szám gondoltam, hogy másnapra kb 35ezerre fog nőni. Úgy is lett, 37 ezer lett a vége. Sajnos az eszméletlenül borzalmas időjárás, a hétköznap este 10-es kezdés nem egy nézőbarát időpont.
Csak nekünk nagy szám egy Barca meccs :D Az ottaniak ha rossz az idő, fogják, beülnek a TV elé és megnézik a meleg szobából...majd kimennek jövőhéten... :D

Legközelebb most már biztos, hogy ha megyünk, akkor az egy El Clasico lesz. Valószínűleg Szuperkupa meccs, mert ahogy hallottam Záborszky Ivántól, arra lehet a "legkönnyebben" jegyet venni. De hát ugye ehhez elég sok mindennek kell összejönni :) Mondjuk most megint nem tervezzük a menetelt vagy 2-3 évig :D
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2015.02.09. 01:14:30

Barcaforever írta: Diagonal! Amire Te gondolsz az ez, egyszer próbáltam, de a kapuk előtti dolgokat nem nagyon látod, a gólok is nehezen vehetők észre.
Kép
Azért elviselném 8) Főleg ezen a meccsen amiről a képet betetted :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2015.02.09. 00:56:50

diagonal írta:
Mihu írta:Megjártuk az Atlético meccset, hoztam 4 videót :)

A szabadrúgás és a 11-es befújása:

https://www.youtube.com/watch?v=bZBVV-VSBMI" target="_blank

A 11-es és egy kis messizés :D

https://www.youtube.com/watch?v=Lwi5O0eyMOM" target="_blank

A legvégén a szabadrúgás

https://www.youtube.com/watch?v=icgF2wK_pgw" target="_blank

Játékoskijáró, és a pálya

https://www.youtube.com/watch?v=SvDVcb6-5Pg" target="_blank
Jó videók, mindig egy ünnep ha az ember eljut a szentélybe :) A kakasüllőn voltatok ha jól látom, legfelső gyűrűben. Korrekt az is. Én eggyel lentebb "szoktam" ülni. Legközelebb ha megyek le akarok ülni majd egészen az alsó gyűrűbe, ott is valami 4-5-6. sorba, hogy megéljem a testközeli feelinget 8)
A stadiontúrát én még soha nem csináltam meg, lehet ideje lenne már, teljesen más jellegű élménynek tűnik videón mint maga egy meccs.

Nagyon jók a videók Misi! :wink:

Diagonal! Amire Te gondolsz az ez, egyszer próbáltam, de a kapuk előtti dolgokat nem nagyon látod, a gólok is nehezen vehetők észre.
Kép
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2015.02.09. 00:42:03

Mihu írta:Megjártuk az Atlético meccset, hoztam 4 videót :)

A legvégén a szabadrúgás

Jó videók, mindig egy ünnep ha az ember eljut a szentélybe :) A kakasüllőn voltatok ha jól látom, legfelső gyűrűben. Korrekt az is. Én eggyel lentebb "szoktam" ülni. Legközelebb ha megyek le akarok ülni majd egészen az alsó gyűrűbe, ott is valami 4-5-6. sorba, hogy megéljem a testközeli feelinget 8)
A stadiontúrát én még soha nem csináltam meg, lehet ideje lenne már, teljesen más jellegű élménynek tűnik videón mint maga egy meccs.
Mihu
Director del Fútbol

2015.01.26. 10:43:39

Megjártuk az Atlético meccset, hoztam 4 videót :)

A legvégén a szabadrúgás

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.01.19. 23:01:52

Barcaforever írta:
Sanama írta:aki vett már ticketmaster.es -en jegyet segítsen légyszi.
4 jegyet akartam venni, azt természetesen nem engedte, hiába lehet elvileg 6ot venni.
Na akkor 3-1 arányban akartam 2 tranzakció során.

Az első teljesen jól ment, már a pdf is megvan a jegyekről.
Aztán mentem volna a második körre, ugyanazzal a kártyával, és azt írja, hogy nem sikerült hitelesíteni a kártyát.
megpróbáltam másik kártyával is, elsőre engedte, de időtúllépés miatt visszadobott, a következő próbálkozásra meg itt is a hitelesítési hibát írta.

Ilyenkor mi van?
Köszi
Dettó, ugyanez volt velem nyáron, pont ma voltam a bankban, h vajon mi volt a baj. Akkor megkértem egy barátomat, h vegyem a tagságiával jegyet, máskor meg egy magyar barátom vett a saját bankkártyájával.

Nem megtörtént tranzakciót nem tudnak visszaellenőrizni és nem tudják, h miért, engedélyezve van a net-es vásárlás, max kérdezd meg a limited mennyi netes vásárlásra, ők is ezt fogják mondani.
Köszi!
Először írtam egy mailt a Ticketmaster-nek, már válaszoltak is, hogy utána fognak nézni. Kiváncsi leszek.
De egyébként a hivatalos oldal sem teljesen jó. Először ott próbálkoztam a 4 jegyet egyszerre, de ott is folyamatosan visszadobott az előző oldalra, szóval nem sikerült. Igaz, ott a 3-1 osztást nem próbáltam.
Eléggé spanyolos minőség :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2015.01.19. 22:18:22

Sanama írta:aki vett már ticketmaster.es -en jegyet segítsen légyszi.
4 jegyet akartam venni, azt természetesen nem engedte, hiába lehet elvileg 6ot venni.

Aztán mentem volna a második körre, ugyanazzal a kártyával, és azt írja, hogy nem sikerült hitelesíteni a kártyát.
megpróbáltam másik kártyával is, elsőre engedte, de időtúllépés miatt visszadobott, a következő próbálkozásra meg itt is a hitelesítési hibát írta.

Ilyenkor mi van?
Köszi
Dettó, ugyanez volt velem nyáron, pont ma voltam a bankban, h vajon mi volt a baj. Akkor megkértem egy barátomat, h vegyem a tagságiával jegyet, máskor meg egy magyar barátom vett a saját bankkártyájával.

Nem megtörtént tranzakciót nem tudnak visszaellenőrizni és nem tudják, h miért, engedélyezve van a net-es vásárlás, max kérdezd meg a limited mennyi netes vásárlásra, ők is ezt fogják mondani.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.01.19. 20:42:08

aki vett már ticketmaster.es -en jegyet segítsen légyszi.

Ilyenkor mi van?
Köszi
Mihu
Director del Fútbol

2015.01.13. 01:14:32

Castaway írta:Mihu, Koeman köszönöm a segítséget. :)
Biztos nagy élmény lehetett, hogy kilépsz és már ott van a Camp Nou. Már alig várom.
Remélem a fõnökeim is elengednek, mert már beírtam a szabit, de még személyesen is meg akarom velük beszélni (biztos, ami biztos).
Manocsak te hol és hova vetted a jegyed?
Nincs mit, nagyon szívesen. Arra még elfelejtettem válaszolni, hogy Barcelona Cardot hol lehet venni. Mivel mi nem ezt vettük így nem tudok 100% biztosat mondani. De a reptéren tuti, hogy van rá lehetőség, illetve szerintem a metróban az automatáknál. Mi a metróban vettük a 2 napos bérletet, ami minden tömegközlekedési eszközre szólt.

Jah egy nagyon fontos tanács:

Ha stadiontúrára akartok menni, akkor azt érdemes itthon megvenni a ticketmaster.es-en és kinyomtatni a jegyet, vagy pedig a barcelonai városnéző buszon ugyan úgy 27 euróért. A Camp Nou jegypénztárai előtt brutál sor van. Mi is csak annak köszönhetjük, hogy nem kellett 2 órát sorba állni, hogy meghallottuk a magyar szót, odamentünk érdeklődni valamit, majd mikor visszaálltunk a helyünkre a sor végén, akkor szóltak, hogy gyertek ide, álljatok be mellénk.

Ja és vigyázat, ebből a buszból két fajta van és mindkettő 90%-ban ugyan úgy néz ki, viszont két külön cég, ebből adódóan egyikre nem érvényes a másikon váltott jegy. Mint ahogy azt hiszem a tömegközlekedési jegy sem. A Barcelona Cardot nem tudom, felszálláskor meg kell kérdezni.
Kép
Castaway
Barça C

2015.01.12. 15:28:17

Mihu, Koeman köszönöm a segítséget. :)
Biztos nagy élmény lehetett, hogy kilépsz és már ott van a Camp Nou. Már alig várom.
Remélem a fõnökeim is elengednek, mert már beírtam a szabit, de még személyesen is meg akarom velük beszélni (biztos, ami biztos).
Manocsak te hol és hova vetted a jegyed?
Mihu
Director del Fútbol

2015.01.10. 22:57:32

Castaway írta: Nagyon szépen köszönöm a választ. :) Lehetne még olyan kérdésem, hogy mi a neve a szállásnak, ahol ti megszálltatok, és hol lehet beszerezni ezt a Barcelona Cardot?
A mi hotelünk neve a Senator Barcelona Spa volt. 500 méterre a stadiontól. Mikor kimész a szállodából, ki az utcára, elfordulsz balra, és meglátod a már kivilágított Camp Nou-t, és a lelátón a kék székeket....ahogy szokták mondani: minden másra ott a MasterCard...Ez egy 4 csillagos szálloda, de néha egész tűrhető árakon működik. Mi például két éjszakát megúsztunk 20ezerből, mert valami brutál akció volt és 10ezer volt egy szoba. De sokszor van hogy 10 és 20 között, értelemszerűen inkább a 20-hoz közelebbi árakon adják a szobát. Nem tudom,hogy arra a meccsre amire Ti mennétek, mennyi egy szoba, nem néztem utána.
manocsak írta:Sziasztok!

Márciusban megyek Barca- Rayo meccsre. A jegyet már megvettem, de nem tudom van e még bármire szükség a jegyen kívül ( pl. szurkolói kártya ), mert az angoloknál állítólag ilyen is van.

Köszi a válaszokat
Szia. Hol vetted meg a jegyet? Mert ha a hivatalos honlapon vagy a Ticketmasteren, akkor mindenképpen szükség van arra a bankkártyára, amivel a vásárlás történt, és egy útlevélre, vagy személyire. Most azt nem tudom megmondani pontosan, hogy a bankkártyán és a személyin lévő névnek egyezni kell-e. Ezzel nálunk nem volt probléma, mert az is jött akinek a kártyájával fizettünk.

Egyébként ezen kívül semmi sem kell.
Kép
manocsak
Barça C

2015.01.10. 18:29:22

Sziasztok!

Márciusban megyek Barca- Rayo meccsre. A jegyet már megvettem, de nem tudom van e még bármire szükség a jegyen kívül ( pl. szurkolói kártya ), mert az angoloknál állítólag ilyen is van.

Köszi a válaszokat
Koeman
Jugador del Barça

2015.01.10. 16:44:45

Szia Castaway!

Szállás a Nou Camp közelében van 10 ezer/éjszaka körül.
Ajánlom a booking.com oldalt.

Üdv!
Castaway
Barça C

2015.01.10. 15:47:58

Mihu írta:
Castaway írta:Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Most tavasszal szeretnék kimenni a Barca- Rayo Vallecano meccsre. Még nem voltam kinn, és érdeklődnék, hogy hogyan érdemes kiutazni. Egyénileg foglaljak le mindent vagy egy utazási céghez fizessek be?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Szia!

Mivel időmilliomos vagyok, így gyorsan utánanéztem neked a dolgoknak és ezek jöttek ki:

Saját szervezésben:

Jegy: a legolcsóbb, kanyar, legfelső szint, 23 euró, azaz 7200 ft.
Repjegy: Ryanair, péntek-hétfő, közvetlen járat 42.400 ft
Szállás: 3 éjszaka szállás, kétágyas szobában, reggeli nélkül 3 csillagos szállodában, 10 percnyi sétára a stadiontól, 46.500 ft és ez a szobára vonatkozik, nem főre.

Ez így összesen 96.100. Ehhez jön még a transzfer a reptérről retúr jeggyel 2.600 ft, de csak ha van Barcelona Cardod, ami 3 napra 14 ezer forint, és igénybe vehető vele a barcelonai tömegközlekedés, ingyenes 15 múzeum, valamint számos nevezetesség, és múzeum 5-40 %-os kedvezménnyel látogatható. A kaja abban a hotelben 4.500 ft, tehát így összesen a 3 nap költőpénz nélkül 126.200 ft.

Ezzel szemben a Sport Global Tours-szal 120.000 ft, és ebben benne van egy csoportos városnézés busszal (nem tudom hogy a múzeum belépők benne vannak-e), plusz minden transzfer (reptér-szálloda, meccsre ki, meccsről haza).
Itt le van írva minden részletesen, hogy mit tartalmaz a csomag.
http://www.sportglobaltours.hu/cikk/foc ... celonaba/1" target="_blank

Ezek után már a Te döntésed, hogy melyiket választod :) Én azt tudom mondani, már egy meccs tapasztalatával a hátam mögött, hogy nem kell megijedni a saját szervezéstől. Mi azt a két napot mindenféle probléma nélkül megoldottuk. Annyi, hogy mi akkor 50ezerrel rövidebben jöttünk ki, mert akciós volt a hotel és olcsóbb a repjegy :)
Nagyon szépen köszönöm a választ. :) Lehetne még olyan kérdésem, hogy mi a neve a szállásnak, ahol ti megszálltatok, és hol lehet beszerezni ezt a Barcelona Cardot?
Mihu
Director del Fútbol

2015.01.10. 15:43:05

Dandaj24 írta:Sziasztok! Nagyon új vagyok itt és segítségeteket szeretném kérni. Barcelona - Valencia [2015.04.19.] meccsre szeretnék elmenni édesapámmal és szeretnék tőletek segítsétek kérni, hogy hogy jönnék ki a legjobban: repülőjegy+szállás+jegy+(transzfer), ha tudtok ajánlani oldalt ahol lehet így egybe jegyet venni. Köszönöm szépen :)
Szia!

Ha magad intézel mindent, akkor sokkal olcsóbban is ki LEHET jönni.

Repülőjegy:

http://www.wizzair.hu" target="_blank
http://www.ryanair.hu" target="_blank

Két lehetőség van, vagy mész közvetlen járattal, vagy elrepülsz először Londonba (Stanstead) vagy Milánóba és onnan Barcelonába. Az utóbbi sokkal olcsóbban szokott kijönni, de nem minden esetben. Ezt meg kell nézni.

Szállás:

http://www.booking.com" target="_blank

Meccsjegy:

http://www.ticketmaster.es/nav/en/depor ... index.html" target="_blank

de érdemesebb a meccs előtti nap, vagy aznap megvenni a jegyet ott a stadionnál. Akkor 100% hogy kapsz több jegyet is egymás mellé.

Utazásszervező oldal pedig a http://www.sportglobaltours.hu/cikk/foc ... celonaba/1" target="_blank
Ők 480 euróért árulják a meccset transzferekkel együtt, de ők csak a legfelső szektorba tudnak jegyet, persze felárért lejjebb is lehet ülni.
Kép
Dandaj24
Barça C

2015.01.10. 13:59:57

Sziasztok! Nagyon új vagyok itt és segítségeteket szeretném kérni. Barcelona - Valencia [2015.04.19.] meccsre szeretnék elmenni édesapámmal és szeretnék tőletek segítsétek kérni, hogy hogy jönnék ki a legjobban: repülőjegy+szállás+jegy+(transzfer), ha tudtok ajánlani oldalt ahol lehet így egybe jegyet venni. Köszönöm szépen :)
Mihu
Director del Fútbol

2015.01.10. 00:19:22

Castaway írta:Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Most tavasszal szeretnék kimenni a Barca- Rayo Vallecano meccsre. Még nem voltam kinn, és érdeklődnék, hogy hogyan érdemes kiutazni. Egyénileg foglaljak le mindent vagy egy utazási céghez fizessek be?
Szia!

Mivel időmilliomos vagyok, így gyorsan utánanéztem neked a dolgoknak és ezek jöttek ki:

Saját szervezésben:

Jegy: a legolcsóbb, kanyar, legfelső szint, 23 euró, azaz 7200 ft.
Repjegy: Ryanair, péntek-hétfő, közvetlen járat 42.400 ft
Szállás: 3 éjszaka szállás, kétágyas szobában, reggeli nélkül 3 csillagos szállodában, 10 percnyi sétára a stadiontól, 46.500 ft és ez a szobára vonatkozik, nem főre.

Ez így összesen 96.100. Ehhez jön még a transzfer a reptérről retúr jeggyel 2.600 ft, de csak ha van Barcelona Cardod, ami 3 napra 14 ezer forint, és igénybe vehető vele a barcelonai tömegközlekedés, ingyenes 15 múzeum, valamint számos nevezetesség, és múzeum 5-40 %-os kedvezménnyel látogatható. A kaja abban a hotelben 4.500 ft, tehát így összesen a 3 nap költőpénz nélkül 126.200 ft.

Ezzel szemben a Sport Global Tours-szal 120.000 ft, és ebben benne van egy csoportos városnézés busszal (nem tudom hogy a múzeum belépők benne vannak-e), plusz minden transzfer (reptér-szálloda, meccsre ki, meccsről haza).
Itt le van írva minden részletesen, hogy mit tartalmaz a csomag.
http://www.sportglobaltours.hu/cikk/foc ... celonaba/1" target="_blank

Ezek után már a Te döntésed, hogy melyiket választod :) Én azt tudom mondani, már egy meccs tapasztalatával a hátam mögött, hogy nem kell megijedni a saját szervezéstől. Mi azt a két napot mindenféle probléma nélkül megoldottuk. Annyi, hogy mi akkor 50ezerrel rövidebben jöttünk ki, mert akciós volt a hotel és olcsóbb a repjegy :)
Castaway
Barça C

2015.01.09. 23:15:53

Sziasztok!

Titinho
Director del Fútbol

2015.01.08. 08:19:44

Petr írta:...
Köszi az infókat! :wink:

Végül letettünk a kocsiról, mert nemzetközi jogsi kell hozzá, az meg egyikünknek sincs. :)
Marad a tömegközlekedés...igazából a reptérről a szállodáig kell eljutnunk (ami a Nou Camp mellett kb. 500 méterre van), meg a La Sagrada Familia-hoz akarunk még eljutni, de ahogy néztem metróval az sem nagyon bonyolult.

Annyi kérdésem lenne még, hogy hol tudnék pl. útvonaltervet nyomtatni, vagy hogy hogyan lehet eljutni A-ból B pontba? Simán Google térképet nyomtassak vagy van valami más is erre?

Amúgy nem kell bemutatni a nagyváros fogalmát, 2 évig éltem Londonban, tudom mi az hogy tömegközlekedés meg "suicid" járókelők. Na ott azért van "ember"... :)
De azért köszi a választ! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.06. 15:35:39

Titinho írta:
Bár nem autóval jártam a városban, de szerintem teljesen felesleges. Metróval is eljutsz bárhova, szerintem olcsó is - nem ismerem az autó árát, de szerintem olcsóbb, ha ez szempont :D -, ezenfelül tényleg kedvező helyen vannak a megállók. Kocsival is el lehet jutni szinte bárhova, de a gyalogosok eléggé "szuicid hajlamúak", nekik a piros lámpa is zöldet jelent. Dúgókat nem láttam, de egy őrült gyalogos bármikor megnehezítheti az életed, ott több van, mint itthon.
Ezenfelül a helyi közlekedés ott rettentő egyszerű, az emberek nagyszerűek, közvetlenek - nekünk zenéltek a vonaton - és nem agresszívek. Szerintem sok élményből kimaradtok, ha a kocsit választjátok.
Titinho
Director del Fútbol

2015.01.06. 15:24:39

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy most végre tényleg eljutunk Barcelonába egy jó barátommal amit kb. már 10 éve tervezgetünk. :) Most hétvégén vasárnap leszünk ott a Barca-Atleticon... :)
Megvettük már a repjegyet, meccsjegyet, szálloda ilyenek, már csak egy dolgon gondolkozunk.
A Wizzair-en lehet ugye autót bérelni és azt ott a reptéren felvenni. 24 órára bérelnénk egy kis autót, mert szerintünk jobb lenne kocsival mászkálni egész nap, meg éjszaka. :D

A kérdésem a következő: Ki bérelt már így kocsit, pl. Barcelonában vagy máshol? Mire figyeljünk meg légyszí valaki aki már járt így az ossza meg a tapasztalatait velünk.

Előre is köszönjük!
Titinho & Gomez :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MateLona
Barça B

2015.01.03. 11:20:09

barka írta:Szia!

Nem érdemes megvenned előre a jegyet, kint simán kapsz oda ahova akarsz. Mi négyen voltunk kint a Barca - Sevilla meccsen és a meccs előtti napon vettük meg a jegyet. Pedig az akkori második és a harmadik játszott egymás ellen, úgyhogy én is izgultam, hogy nem lesz jegyünk, de természetesen egymás mellé kaptunk négyet. Ha ilyen árban gondolkozol, akkor mindenképpen ajánlom a kapu mögötti részt, ahol a "Nike" pipa van. Lényegében ez a hazai kapu és a második félidőre végig idetámadnak, de ami talán még jobb, hogy itt van a B" közép akik végig énekelik és ugrálják a meccset, ja és iszonyatosan jó fejek. Na magyar viszonylatba képzeld el a "B" közepet. :) Ahogy elkezdesz énekelni és ugrálni már át is hidaltad a nemzetközi nyelv okozta nehézségeket. :D Jó szórakozást! Remélem segítettem! ;)

MateLona írta:Sziasztok!

Új felhasználó vagyok, de már elég régóta figyelemmel követem az oldalt, a megjelenő híreket, valamint a fórumon zajló események szövevényes hálózatát egyaránt. :)
Úgy alakult, hogy február 21-én eljuthatok Barcelonába és az alkalmat megragadva szeretném a 22-i Barcelona-Malaga meccset is megtekinteni.
Amiben a segítségetekre lenne szükségem, az egy kérdés. 2 jegyet szeretnék venni egy "viszonylag jó" helyre (70-90 euro ármagasságban/jegy) és az is egy szempont lenne, hogy ez a 2 jegy azért egymás mellé is szóljon. Fcbarcelona.com-on már néztem a lehetőségeket, de már sehol nem találok 2 egymás mellé szóló jegyet az említett szekotorokban. Ezen problémát megoldandó szeretnék tőletek ötleteket, tanácsokat kérni!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Máté
Szia!
Eléggé sokat segítettél és köszönöm! :D Ez lesz az első.... o.O Kicsit "kétségbe" estem, hogy basszus nem lesz jegy stb. (ami elég valószínűtlen, mert mindig látom, hogy mennyire van/nincs tele a stadion, de mégis... :D), de megnyugtattatok mindketten! :D Köszönöm! A "B" közepet megfontolom, lehet, hogy meggyőztél! :D
(egyébként én a pálya közepére gondoltam, a tribünnel szembeni részre. Szerinted/szerintetek melyik a jobb?) - Mondjuk ez szempont kérdése is..

Köszönöm még egyszer a segítségeteket! :)
Máté
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
barka
Jugador del Barça

2015.01.02. 18:29:30

Szia!

Nem érdemes megvenned előre a jegyet, kint simán kapsz oda ahova akarsz. Mi négyen voltunk kint a Barca - Sevilla meccsen és a meccs előtti napon vettük meg a jegyet. Pedig az akkori második és a harmadik játszott egymás ellen, úgyhogy én is izgultam, hogy nem lesz jegyünk, de természetesen egymás mellé kaptunk négyet. Ha ilyen árban gondolkozol, akkor mindenképpen ajánlom a kapu mögötti részt, ahol a "Nike" pipa van. Lényegében ez a hazai kapu és a második félidőre végig idetámadnak, de ami talán még jobb, hogy itt van a B" közép akik végig énekelik és ugrálják a meccset, ja és iszonyatosan jó fejek. Na magyar viszonylatba képzeld el a "B" közepet. :) Ahogy elkezdesz énekelni és ugrálni már át is hidaltad a nemzetközi nyelv okozta nehézségeket. :D Jó szórakozást! Remélem segítettem! ;)

MateLona írta:Sziasztok!

Új felhasználó vagyok, de már elég régóta figyelemmel követem az oldalt, a megjelenő híreket, valamint a fórumon zajló események szövevényes hálózatát egyaránt. :)
Úgy alakult, hogy február 21-én eljuthatok Barcelonába és az alkalmat megragadva szeretném a 22-i Barcelona-Malaga meccset is megtekinteni.
Amiben a segítségetekre lenne szükségem, az egy kérdés. 2 jegyet szeretnék venni egy "viszonylag jó" helyre (70-90 euro ármagasságban/jegy) és az is egy szempont lenne, hogy ez a 2 jegy azért egymás mellé is szóljon. Fcbarcelona.com-on már néztem a lehetőségeket, de már sehol nem találok 2 egymás mellé szóló jegyet az említett szekotorokban. Ezen problémát megoldandó szeretnék tőletek ötleteket, tanácsokat kérni!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Máté
Válasz küldése