az nem számít ha a fórum nem vagy aktív, a játékban legyél az.
1. visca el barca
2. kanty
3. Matyi
4. Messias
5. Alcantara
6. andris871120
7. karpizzz
8. balinteer
- bár sok nevezettet nem ismerek, bízom bennük, hogy nem 3 napig tart a lelkesedésük
akkor még 1x
-
PÉNTEK 18.00-ig mindenki hoz egy meccset. általában meg tudom oldani, hogy net közelben legyek, így 6 körül leírom a teljes szelvényt. ha ne adj isten nem leszek itt, majd megbízom matyikát/kantyt/alcantarat, ők többnyire uis itt vannak
- az odds 1.8 - 5.0 közötti kell hogy legyen. H, D, V whatever. ha a végén lesz 8 db D, akkor annyi lesz és kész
- barca/real tiltott, és legyetek oly kedvesek, a titkon imádott/utált csapatotokat mellőzzétek
- valami indoklás legyen. annyi nem elég, hogy "érzem"
- a kiválasztott meccs legkorábban szombat 13:00-kor kezdődjön, hogy addig mindenki fel tudja adni (asszem' pl-ben van a legkorábbi, 13:45-ös meccs minden szombaton)
- aki kétszer kimarad, attól elbúcsúzunk, össze-vissza nem fog működni a rendszer. értelemszerűen ha valakinek egyéb problémája van, privátban jelezze (kórház stb.)
- próbáljunk csak focit, de még egyszer mondom, ha valaki mondjuk világ életében bjorkloven fanatikus volt, akkor tolhat svéd hokit is.
- elfogadjuk a másik döntését, nincs hőbörgés meg fikázás.
az egyetlen nyitott kérdés, hogy ha mind a 8 ember hoz 1 meccset, hogy redukáljuk le 5-re. javaslom, hogy sorsoljunk (én megcsinálom egy programmal). eredetileg, úgy terveztem volna, hogy minden héten egy ember választja ki az 5 meccset, de ez megint macerás, ha ne adj isten, az az ember pont nincs gépnél/nem ér rá/szexel a barátnőjével stb, akkor bukjuk az egészet, mert rá kell várni
hajrá, előre az 1200x oddsokért, meg főleg a mókáért!