2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hagyd a nokia szervízt a búsba, www.speedshop.huRumig írta:Nokia E52 telóm megadta magát, nem lehet bekapcsolni. (Csak rezeg egyet, ill néha fehéren világít a képernyő, néha az sem, de a bejelentkező képernyőig nem jutok el)
Kicsit utána olvasgattam fórumokon, másnál is előfordult már ilyen, és jellemzően csak alaplap-csere oldotta meg a problémát. Mivel már nem garis, érdeklődnék, h tudja-e valaki esetleg, mekkora összegre számíthatok, ha elviszem egy Nokia szervízbe.
Előre is köszi.
Barca96 írta:Igen, xboxnál összetudod scarttal kötni, nekem is pont olyanom van, amit te linkeltél, csak 250-es, és nekem nagyon tetszik. Otthon hd tévénk van, ott nagyon szép a kép, de mikor mentem a barátomhoz, vagy mamáhmoz, akkor elvittem oda is, nekik sima tévéjük volt, de ott is szép a kép. Tehát én csak ajánlani tudom. Hogy a ps3-at lehet-e scarttal csatlakoztatni, azt nemtudom, de én az xboxot ajánlom:)Sipi24 írta:Köszönöm a segítséget, amúgy csak fifához, peshez, meg max need for speed-hez vennémmég olyan kérdésem lenne, hogy nem lcd tv-m van, hanem régebbi ami scart meg a piros sárga fehér csatlakozós, xbox-nál úgy láttam van scart csatlakozás, (ps3-nál nem tudom lehet-e scartal) tehát gondolom összetudnám vele kötni. És még egy kérdés egy sima tv-n mennyivel lenne másabb a kép, mint egy full hd-s tv-n?
Figyelj, hogy 2-nél többet ne idézz egyszerre!Drigo
Igen, xboxnál összetudod scarttal kötni, nekem is pont olyanom van, amit te linkeltél, csak 250-es, és nekem nagyon tetszik. Otthon hd tévénk van, ott nagyon szép a kép, de mikor mentem a barátomhoz, vagy mamáhmoz, akkor elvittem oda is, nekik sima tévéjük volt, de ott is szép a kép. Tehát én csak ajánlani tudom. Hogy a ps3-at lehet-e scarttal csatlakoztatni, azt nemtudom, de én az xboxot ajánlom:)Sipi24 írta:Köszönöm a segítséget, amúgy csak fifához, peshez, meg max need for speed-hez vennémmég olyan kérdésem lenne, hogy nem lcd tv-m van, hanem régebbi ami scart meg a piros sárga fehér csatlakozós, xbox-nál úgy láttam van scart csatlakozás, (ps3-nál nem tudom lehet-e scartal) tehát gondolom összetudnám vele kötni. És még egy kérdés egy sima tv-n mennyivel lenne másabb a kép, mint egy full hd-s tv-n?
Köszönöm a segítséget, amúgy csak fifához, peshez, meg max need for speed-hez vennémkrosz31 írta:szia, xbox one-t nem érdemes venni,amit linkeltél pedig nem rossz de a 4gb-os tárhely nem túl nagy...ha több játékkal is szeretnél játszani kell egy nagyobb pl ez:Sipi24 írta:Helló mindenkinek
A segítségeteket szeretném kérni, a közeljövőben szeretnék egy xbox 360-at vásárolni, és abban szeretném a segítségetek kérni, hogy milyet érdemes venni. Vagy egyáltalán érdemes-e még venni xbox 360-at ? Vagy inkább gyűjtsek egy xbox one-re ?
Én ezt néztem ki http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox- ... undle/9477
[/url]
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox- ... b-fifa-13-
bundle/9188
vagy ha nem ragaszkodsz az xbox-hoz akkor ez:http://www.konzolvilag.hu/playstation3/ ... 00-gb/9419
az ,hogy ehez nem adnak fifat nem nagy dolog mert úgyis jön majd a 14
szia, xbox one-t nem érdemes venni,amit linkeltél pedig nem rossz de a 4gb-os tárhely nem túl nagy...ha több játékkal is szeretnél játszani kell egy nagyobb pl ez:Sipi24 írta:Helló mindenkinek
A segítségeteket szeretném kérni, a közeljövőben szeretnék egy xbox 360-at vásárolni, és abban szeretném a segítségetek kérni, hogy milyet érdemes venni. Vagy egyáltalán érdemes-e még venni xbox 360-at ? Vagy inkább gyűjtsek egy xbox one-re ?
Én ezt néztem ki http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox- ... undle/9477
[/url]
Nem igazán szeretnék beszállni a párkapcsolati tanácsadásba, csak erre az egy mondatra reagálnék: ez miért fogna vissza?Barca96 írta: Én ilyen állapotba nem akartam neki megmondani, hogy mit gondolok, nehogy azt higyje, hogy csak a részegség miatt mondom.
Kedves vagycsabooo írta: De ha hívott táncolni meg egyebek, szerintem nyert ügyed van, vagy csak a csaj volt beállva![]()
Ha érzed h a csaj szeret( ezt mindenki érzi, hogyha egy lánynak bejön..) akkor én nem feltétlenűl ott mondanám meg, bár ez személyfüggő. Inkább egy csendes nyugis helyen, ahol nem zavar senki( ittas rajongók, vagy a döngő zene, ahol épp ordítani kell hogy meghallja a másik stb..), szerintem ott romantikusabb is, főleg ha te is olyan alkat vagy, de mondom ezt szerintem mindenki másképp csinálja, amikor akkora voltam mint te, én is volt hogy ott mondtam meg, hát nem volt nagy durranás, főleg ha benned is van egy löket. De mondom ezt te döntsd el hogy szeretnéd, meg az alkalom is hogy milyen, meg a csajra is figyelj hogy benne lenne-e ( a témában) szal vane hangulatja most egy kis szerelmi vallomásraBarca96 írta:Sziasztok,
nemtudom, hogy jóhelyre írok, vagy nem, de amit kérdezni szeretnék, talán ide illik a legjobban.
Szerintetek jó hely buliba megmondani egy lánynak, hogy tetszik?
Úgy érzem, hogy ilyenkor sokkal felszabadultabb vagyok, és ő is, és ilyenkor talán nagyobb az esélye, hogy összejöjjön.
Legutóbb mikor voltunk szórakozni, néhány barátommal kicsit beálltunk.
Ő vigyázott, hogy ne legyen baj. Behivott táncolni, meg ilyenek történtek.
Én ilyen állapotba nem akartam neki megmondani, hogy mit gondolok, nehogy azt higyje, hogy csak a részegség miatt mondom. 16-F
Előre is köszönöm a segítséget:)
Igazából nem én akarok, hanem az öcsém, asszem a Red Dead Redemptionnel akar valamit csinálni a neten. Nekem meg a FIFA-hoz jönne jól.Tim írta:Nem lehet hogy bannolva van a gép? Vagy lehet hogy csak routerrel akar működni. Egyáltalán miért akarsz a netre felmenni?