Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
10,30pm.Xzibit25 írta:Vki legyen szíves és mondja meg h itteni idő szerint hánykor kezdődik az Orlando-Lakers meccs.
Előre is ezer köszi.
két verses könyv?Danka00792 írta:Lassan egy egész könyvet kiadhatsz versekröl, amennyit leirtak itt már neked.MichaaBee írta:...![]()
![]()
![]()
Lassan egy egész könyvet kiadhatsz versekröl, amennyit leirtak itt már neked.MichaaBee írta:...
Akkor passz!Hát, ha bírod a villanyszámlát,ne kapcsold kimiihii írta: Ezt én is így gondolom,de ennek ellenére mégsem menti el.Pont ez a gondom...Akárhányszor újraindítom a gépet,mindig visszaáll a 20 perces határ.
Ne kapcsoljam ki a gépet,mi?Akkor nem fog visszaállni
Na látod ezt passzolom,annyira én sem vágom ...kudu írta:Most lehet hülyeséget kérdezek, mert laptop témában nem nagyon vagyok otthon.
De a BIOS-ban nincs erre való beállítás?
Ezt én is így gondolom,de ennek ellenére mégsem menti el.Pont ez a gondom...Akárhányszor újraindítom a gépet,mindig visszaáll a 20 perces határ.Etooka írta:Alkalmazmiihii írta: Ez oké,itt is ugyanígy be tudom állítani manuálisan,mint az általam leírtak szerint.
De engem az érdekelne,h mit csináljak,h úgy is maradjon?Mert mindig visszaáll erre a 20 perces dologra és nem mindig jut eszembe átállítani.És h vajon mitől változott ez meg.Mert fél évig működött a dolog,h nem állt ki standbyba,aztán egyszercsak elkezdett kikapcsolgatni...majd Ok!Elvileg ezek után mentenie kéne a beállításaidat
Alkalmazmiihii írta: Ez oké,itt is ugyanígy be tudom állítani manuálisan,mint az általam leírtak szerint.
De engem az érdekelne,h mit csináljak,h úgy is maradjon?Mert mindig visszaáll erre a 20 perces dologra és nem mindig jut eszembe átállítani.És h vajon mitől változott ez meg.Mert fél évig működött a dolog,h nem állt ki standbyba,aztán egyszercsak elkezdett kikapcsolgatni...
Ez oké,itt is ugyanígy be tudom állítani manuálisan,mint az általam leírtak szerint.Perrero írta:vezérlőpultEnergiagazdálkodás vagy ilyesmi
Nekem is 1 órát bír ki a notim akksiról...oregem21 írta:A laptop "használóktól" kérdezném hogy a zsír új akksikat hogyan kell tölteni az első időszakban??ki szabad őket "sütni"??:)
van egy acer aspire one mini netbookom és 3 órás tőltés nélküli üzemidőhöz képest kb 1 órát bír!!!:(:P mi lehet a baj?van a töltésre vmi általános szabály??
aki tud lécci segítsen!!!
Oh, köszönöm szépen, ezt eddig nem találtam, pedig néztem az SE portálon is...kudu írta: Létezik hivatalos frissítés, amivel a garancia nem száll el.
SEUS a program neve, ez a sony ericsson hivatalos szoftverfrissítője..
Sony Ericsson Update System, magyar nyelvű, szal nem csinálhat galibát, én is ezt használtam
A garancia csak akkor ugrik, ha olyan programokkal piszkálsz bele a szoftverbe, mint Far Manager, XS++
Ha többet szeretnél ezekről megtudni, akkor http://www.se-portal.hu
Létezik hivatalos frissítés, amivel a garancia nem száll el.torrestoni írta:Hello!
-amint belepiszkálok a szoftverbe, melynek telepítésével különösebb gond nem lehet, de onnantól kezdve úszik a garancia?
-másrészt a T-Mobilenál vettem, s ugye brandelt ami nem meglepő. Szóval az új szoftverrel a brandelést is kiiktatom?
Szerk.: megnéztem a Sony Ericsson honlapját is, gondoltam ott nyilván vannak szoftverek. Azonban nem találtam. Szóval nem létezik olyan hivatalos, ingyenes frissítés, mint pl. az OSX-nél, vagy a Windowsnál...?
Fernando írta:torrestoni! Miért nem viszed vissza, hogy te ezért a pénzért olyan kamerás mobilt vettél ami nem olyan amilyet szerettél volna, ergo becsaptak, vagy vmi hasonló