2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak mert legutóbb egy NHL meccsre nem engedtek bevinni tükörreflexes gépet.Sanama írta:Miért ne lehetne, mármint mi olyan különleges benne?tri_campeones írta:Mennyire van igazság alapja annak hogy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni a stadionban? JElen esetben egy Canon D550-ről lenne szó...
Mikor mi bementünk meccsre, motozás???semmi nem volt. még azt se kérték,hogy mutasd meg mi van nálad. tereltek befelé és kész .
sosem értem,mikor mondják,hogy szigoru ellenorzesek, a lezerek miatt, egy ember nem kerdezte meg hogy van e nalad valami
Miért ne lehetne, mármint mi olyan különleges benne?tri_campeones írta:Mennyire van igazság alapja annak hogy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni a stadionban? JElen esetben egy Canon D550-ről lenne szó...
Szia. Mi 3an megyünk majd. Le van foglalva minden.Utazás,jegy szállás 349euro ami szerintem nagyon jó ár érte.sopisz írta:nem tudja valaki hogy a leverkusen elleni idegenbeli meccs mikor lesz és hogy mennyibe kerülnek kb rá a jegyek?
Az edzőközpont 4.5 km-re van a stadiontól a honlap szerin (nekünk nem volt időnk megnézni) de nincs az messze ha van időtök és biztos útbaigazít ha megkérdezed egy helyitől.pepbomess írta:Sziasztok!
Az áprilisi Bilbao elleni meccsre szeretnénk kimenni és több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Először is a Barca edzőközpontjának tudja valaki a pontos címét?
Illetve két személyre szeretnénk szállást, esetleg akik már jártak kint tudnának valamit ajánlani?
Végül pedig meccsre jegyeket hol érdemes nézni/rendelni?
Előre is köszönöm!
Hát van egy rossz hírem...az el Classicókra nagyon hamar el kelnek a jegyek.mariann35 írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!!A Párom hatalmas Barcelona rajongó:D.Áprilisban lesz a születésnapja,ezért arra gondoltam a legszebb ajándék az lenne,ha vennék neki jegyet valamelyik meccsre.Csak nem tudom merre induljak....vannak jegyirodák akik ezzel foglalkoznak,de sok panaszt olvastam,hogy kimennek jegy pedig sehol..Ápr.22-én a Real Madrid elleni meccsre gondoltam..ha bárki tud segíteni aki már kitapasztalta hol,hogyan érdemes jegyet venni akár utazással együtt kérem segítsen a tapasztalataival:)Nagyon Köszönöm.
Mariann
Köszi a segítséget:)Bányász írta:Reptérről kb félóránként jár vonat be a városba.Azzal mondjuk elmész a Sants állomásig és ott felpattansz a 3as vagy az 5ös metróra.5ösön Collblanc 3ason Les Corts lesz ahol érdemes leszállni.Innen már csak egy köpés a stadion kb.Aktuális árakat sajnos nem tudok mondani.CCJoco írta:Valahol van vmi "tutorial" hogy repülőtérről hogy jutok a stadionhoz tömeg közlekedéssel, vagy vki ebben tud segíteni pár infóval? (jegyár, hanyas busz/metró visz arra)
Egyébként van még számtalan más módja is gondolom a stadionhoz jutásnak,más biztos mást tanácsolna.
Reptérről kb félóránként jár vonat be a városba.Azzal mondjuk elmész a Sants állomásig és ott felpattansz a 3as vagy az 5ös metróra.5ösön Collblanc 3ason Les Corts lesz ahol érdemes leszállni.Innen már csak egy köpés a stadion kb.Aktuális árakat sajnos nem tudok mondani.CCJoco írta:Valahol van vmi "tutorial" hogy repülőtérről hogy jutok a stadionhoz tömeg közlekedéssel, vagy vki ebben tud segíteni pár infóval? (jegyár, hanyas busz/metró visz arra)
Ne aggódj! A Madrid elleni és egy esetleges bajnokavató meccs kivételével MINDIG kapsz jegyet a jegypénztárban a meccs előtti napon. (vagy a meccsnapon).CCJoco írta:na annyit már kiderítettem, hogy a Quaestor travel 3szoros áron adja ugyanazt a jegyet! úgyhogy az felejtős, de servicaixa jegyrendelésem végén ezt írja ki: - 666.0001-AUTH. DENIED
pedig a kártyám érvényes elvben, semmi baja nincsen...
Valaki tudna segíteni?
Fú én mostanába nem voltam ilyen túrán, szal emlékb?l próbálok segíteni neked!El Payaso írta:Legyen szíves valaki írja le, hogy ez a stadion túra mit foglal magában! köszönöm.
Sanama THNX.El Payaso írta:Legyen szíves valaki írja le, hogy ez a stadion túra mit foglal magában! köszönöm.
kényelmesen 2órába beleférsasi1 írta:Sziasztok.
Aki volt már Camp Nou túrán, attol kérdezném, hogy ez mennyi időt vesz igénybe kb.
Azt láttam, hogy 22Eur. a belépő, de, hogy ez hány órát jelent, mire az ember mindent végigjár, ez érdekelne.
Köszönöm.
Köszi a választ, sikerült vennem két helyet egymás mellé, de akkor lehet hogy elhamarkodtam, mert lehet lesz jobb is. Nembaj, örülök hogy ott lehetek, Messi biztos kihozza az aranylabdát isbarca 1986 írta:Írtam korábban, de ezek szerint elszállt akkor.KamTam írta:farkasn írta:Azt tudom, hogy a Servicaixán a jegyek nagy részét a meccs előtt visszamondják a bérletesek, de hány nappal a meccs előtt?
Betis elleni 15.-i meccsre megyünk és még nem vettünk jegyet, mert erre a visszamondásra spekulálok (nincs egymás mellett 2 hely jelenleg)
ez érdekelne, engem is bár mi a febr. 4 real soc. ellenire megyünk
Tehát: ténullidőpont (meccs napja) mínusz 3-5 nap.
Írtam korábban, de ezek szerint elszállt akkor.KamTam írta:farkasn írta:Azt tudom, hogy a Servicaixán a jegyek nagy részét a meccs előtt visszamondják a bérletesek, de hány nappal a meccs előtt?
Betis elleni 15.-i meccsre megyünk és még nem vettünk jegyet, mert erre a visszamondásra spekulálok (nincs egymás mellett 2 hely jelenleg)
ez érdekelne, engem is bár mi a febr. 4 real soc. ellenire megyünk