Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én,te,ő,mi,ti,őkSharky írta:Sima jelen idejű ragozássocio66 írta:Nem tudná valaki elragozni nekem a(z):
-essere
-avere
-dare
-rimanere
-spegnere
igéket? (olasz) megköszönném!
Savi!Saviola írta:Sürgősen kéne minél több anyag Kubáról,elsősorban a történelméről.A googleba én is beírtam,de azt mér kimerítettem,szóval ha valakinek van valamilyen anyag,az legyen oly kedves és jelezze
Garancia semmire sincsen....minden a bizalmon alapszikgergo9 írta:Vateráról szeretnék venni egy Xbox-ot. Két éves egyszer volt javítva. Kb ennyit tok róla. Am azt szeretném kérdezni hogy az Xbox mennyire megbízható, strapabíró stb.? Nem volt még konzolom sajnos. 30k lenne. Meg azt írja hogy csak előre utalással lehet megvenni. Itt mi a garancia hogy meg is kapom a cuccot? Meg mi van ha nem műkszik és hibás a cucc?
jó, nekem most van meg kicsivel több mint egy éve.. egyszer romlott el akkor is a hűtés miatt, tehát azt érdemes mindenképp megcsináltatni.. aztán hogy a vatera mennyire megbízható abban már nem tudok tanácsot adnigergo9 írta:Vateráról szeretnék venni egy Xbox-ot. Két éves egyszer volt javítva. Kb ennyit tok róla. Am azt szeretném kérdezni hogy az Xbox mennyire megbízható, strapabíró stb.? Nem volt még konzolom sajnos. 30k lenne. Meg azt írja hogy csak előre utalással lehet megvenni. Itt mi a garancia hogy meg is kapom a cuccot? Meg mi van ha nem műkszik és hibás a cucc?
Köszönöm,ma is tanultam valamitVictorValdes19 írta:paintbe berakod ott fájl aztán mentés másként s kiválasztod,h milyen legyen a kép típusa(jpg.socio66 írta:Van egy képem,amit aláírásként szeretnék használni,de a képfeltöltés.hu-n nem tudom feltenni,mert nem megfelelő formátumú..) .
paintbe berakod ott fájl aztán mentés másként s kiválasztod,h milyen legyen a kép típusa(jpg.socio66 írta:Van egy képem,amit aláírásként szeretnék használni,de a képfeltöltés.hu-n nem tudom feltenni,mert nem megfelelő formátumú..
www.lionsport.hu ez ott van bp-en a címet megtalálod az oldalonrszergej írta:Hali, kéne egy kis segítség. Vki tudna ajánlani olyan boltot Budapesten, ahol sok barca cucc van? Gondolok itt nem csak a mezre, hanem pl. kabát, melegít?, stb..
El?re is köszönöm a segitséget.
Méghogy messze vagySlither írta:A protól messze vagyok, de kikapcsolodáskép gyorsan összedobtam a dolgot, ha úgysincs akkora igényeid...
http://i38.tinypic.com/6se42s.jpg
A protól messze vagyok, de kikapcsolodáskép gyorsan összedobtam a dolgot, ha úgysincs akkora igényeid...Rajmó írta:Slither írta:Ja, hogy ennyi is elég?!![]()
Ez kb. 5 perces munka, mert csak le van vágva az alja, meg el van kenve a 2 pasi.(nem sértésnek szántam MichaaBee
)
Elégnek elég, nem vagyok telhetetlen, de ha unatkozol, megnézném, hogy mit hozna ki ebből egy profi
Power Archiver nevű programot szedd le testvérem és csapasd azzal.Etooka írta:Gekkodan![]()
Nem sikerült azzal a progival kitömörítenem,amit adtál!Ez egy sima rar fájl szerintem(legalábbis amennyire én értek hozzá,szerintem az)Nem is értem,mi a gondja,mert más rar fájlokat simán kicsomagol,mint pl azt a tömörítő progit is sec-perc alatt kicsomagolta!Szal,nem értem,mi lehet a baj
Slither írta:Ja, hogy ennyi is elég?!![]()
Ez kb. 5 perces munka, mert csak le van vágva az alja, meg el van kenve a 2 pasi.(nem sértésnek szántam MichaaBee
)
Ja, hogy ennyi is elég?!Rajmó írta:Köszi szépen! Nekem tetszik, olyan, mint ha a háttérben lenne valami forgószélMichaaBee írta:Rajmó!
Elkészítettem a képet, amit kértél! Szerintem hagy maga után némi kívánnivalót, de jobban sajnos nem tudtam megoldani. Aki profibb a photoshopban az szvsz szakadni fog, dehát annyi baj legyen, jól el szórakoztam vele!![]()
Mégegyszer köszi