kösz
Csináltass. Van egy csomó pólóbolt, ahol elkészítik. Vidd el a logot egy pendrive-on és megcsinálják a te igényed szerint. Régen a Duna Plazaban is volt egy ilyen bolt, szerintem a google-ben találsz egy csomó lehetőséget.gergo9 írta:http://ultrashirts.blogspot.com/2008/01 ... elona.html
Szinte a fél karomat odaadnám egy ilyen tísörtér.![]()
![]()
Valaki nem tud segíteni? M.o. nem forgalmaz vki ilyet?
ezt is nehéz lett volna google vagy akármilyen keresővel kideríteni gondolomMessiFan írta:Mit jelent az hogy som í serem?
Ha MS Office-ra gondolsz -nyilván- nos akkor küldök data.hu-s linket PÜ formájában...MichaaBee írta:torrent és letöltés szakértők!
osztálytársam újra telepítette a windowst, de nincs hozzá wordje, kéne vmi jó link, ahonnan le lehet szedni. kösz, minél hamarabb kéne![]()
"Vagyunk és Leszünk!"gekkodan írta:We are and we will!MessiFan írta:Mit jelent az hogy som í serem?
Élünk és élni fogunk!
We are and we will!MessiFan írta:Mit jelent az hogy som í serem?
Majd szombaton megtudod és mindenki más is, hogy hol lehet megnézni neten. Nem értem mire ez a nagy felhajtás, most még senki nem tud ebben segíteni... Türelem.Logan001 írta:nekem nincs sport klubbom szval segítene valaki hol lehetne megnézni a neten szombaton az el classicot?
köszi ha kell megadomimélcím csak segítsenvalaki
szerintem kicsit kicsi. de jó leszpalesz77 írta:ez az avatar így akkor jó?
palesz77 írta:ha még senkinek sincs més-es avatarja, lefoglalnám, de sehol se találomvalaki tudna küldeni az emblémáról képet, mindenképp kell
előre is köszi
hát tudtommal a gta IV nem jön ki ps2-re, és a fifa se az igazi... de hogy honnan lehet leszedni nem tudom, de a gta-t tuti nem fogodMessiFan írta: Honnan lehet letölteni játékokat pl: GTA, Fifa, PES stb. PS2-re? Most fogják kicsippeltetni a ps2-m