I'm A Celebrity... Get Me Out of Here!Perrero írta:
u.i.: Ehhez kéne a Celeb vagyok, ments ki innen mondat angolul, köszi
Segítség kéne
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id= ... 9&s=vd&p=1Perrero írta:Oxfordról kéne kiselőadást csinálnom suliba powerpointtal, tud valaki ehhez magyar "forrást"Wikipédian néztem, de az nekem kevésnek tűnt ami ott van, az angolt meg se időm, se energiám nincs lefordítani
köszi
Éljen a Forradalom!
u.i.: Ehhez kéne a Celeb vagyok, ments ki innen mondat angolul, köszi
Erre gondolsz?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kettő is, mert duplást vetemsenzu írta:ha van DVI kimenet akkor sima libaVictor_Valdes írta: Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.

Köszi, a gyors segítséget.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- senzu
- Entrenador del Barça
ha van DVI kimenet akkor sima libaVictor_Valdes írta: Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.

- Victor_Valdes
Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.senzu írta:jól gondolod, ha DVI-s TFT-t veszel, akkor a videókártyának is rendelkeznie kell DVI kimenettel (amennyiben nem rendelkezik, azt hiszem létezik átalakító)Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy venni készülök egy TFT (vagy milyen, "lapos monitor"). A kérdés a következő: A gépnek nincs hozzá sok köze, ugye? Csak az a lényeg, hogy a videó kártya csatlakozója jó legyen hozzá nem?
- senzu
- Entrenador del Barça
jól gondolod, ha DVI-s TFT-t veszel, akkor a videókártyának is rendelkeznie kell DVI kimenettel (amennyiben nem rendelkezik, azt hiszem létezik átalakító)Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy venni készülök egy TFT (vagy milyen, "lapos monitor"). A kérdés a következő: A gépnek nincs hozzá sok köze, ugye? Csak az a lényeg, hogy a videó kártya csatlakozója jó legyen hozzá nem?
- Victor_Valdes
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy venni készülök egy TFT (vagy milyen, "lapos monitor"
). A kérdés a következő: A gépnek nincs hozzá sok köze, ugye? Csak az a lényeg, hogy a videó kártya csatlakozója jó legyen hozzá nem?

Rámek a pdf-re behozza az adobe reader hiába megyek a printscreen-re valamit kér, hogy telepítsek.Perrero írta:
nyisd meg a pdfet, nyomd meg a printscreen gombot, az menti a képernyőtartalmát a vgólapra, paintbe beilleszted és jpgként mented

Paint nem ismeri fel.Perrero írta:
printscreen->beillesztés paintbe->mentés másként->jpg

Valaki megutdná mondani neke, hogy "pdf" formátumból, hogy tudok"jpg" formátumot létrehozni, úgy, hogy be is jön a kép, meg fel is utdom tölteni a netre, képfeltöltő oldalra.
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.

Srácok!
Valaki aki rendelkezik routerrel, és tapasztalattal ebben a témakörbe, az segítsen már, hogy hogy tudok portot nyitni a fifá-nak, hogy ne zavarjon be?
Valaki aki rendelkezik routerrel, és tapasztalattal ebben a témakörbe, az segítsen már, hogy hogy tudok portot nyitni a fifá-nak, hogy ne zavarjon be?
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Rajmó
- Capitá del Barça
Milyen hosszú elemzés kell? Mert én találtam egyet, csak az nem valami hosszú.Morminho írta:Kosztolány Dezső Számadás c. verséhez keresnék valami elemzés féleséget. Ha valakinek lenne kész ilyesmilye vagy bármi amivel, tudnék mit kezdeni, azt örömmel venném és megköszönném.
niyelan.freeblog.hu/files/Kosztolányi%20Dezső.doc
Tess

Szerk.: Varga Tamás már megelőzött, az Övé lehet, hogy jobb is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rajmó 2008.11.30. 13:20:07-kor.
http://www.soccerboards.comKikizoli írta:Segítene valaki, hogy hol tudom megnézni, ki hány gólt lőtt eddig a primera divisionban ebben a szezonban?
http://www.fcbarcelona.com
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Köszönöm szépen! 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Segítene valaki, hogy hol tudom megnézni, ki hány gólt lőtt eddig a primera divisionban ebben a szezonban? 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Számadás (1935.) című kötetMorminho írta:Kosztolány Dezső Számadás c. verséhez keresnék valami elemzés féleséget. Ha valakinek lenne kész ilyesmilye vagy bármi amivel, tudnék mit kezdeni, azt örömmel venném és megköszönném.
A magyar líra egyik csúcsteljesítménye. Poétikai szempontból is szintetizáló jellegű. Megőrzi a költészet játékosságát, azaz visszatér a ‘Meztelenül’ kötet előtti rímjátékokhoz, viszont megőrzi az élőbeszéd természetességét is. A lexikát megfosztja emelkedettségétől, pontosabban a köznapiságot emeli fel a költészet régióiba. A megformáltság és a természetesség egyszerre jellemzi ezt a költészetet. Eszmei-világképi szempontból a halál és a szenvedés problémaköre kerül előtérbe, együtt a leltárkészítés és összegzés igényével, a semmivel való küzdelemmel, az egyéniség és a személyiség védelmével, nagyszerűségének és megismételhetetlen egyediségének hirdetésével.
Számadás (1933.):
A szonettciklus a címben jelzett összegzés igényével elsősorban az identifikáció, az önmeghatározás folyamatát tárja elénk. Az önmegszólítás mindig a személyiség válságának kifejezője. A mindennapiságban leledző köznapi embert a személyiség másik fele mintegy felszólítja arra, hogy vessen számot addigi életével. A vers központi kérdése a boldogság–boldogtalanság problémája, a beolvadás vagy kívülállás életstratégiája. Kosztolányi értelmezésében a boldogság a hétköznapiság világának elfogadását jelenti, a szabadság és testvériség hiányát, az öntudatlan, napi szintű létezést; a boldogtalanság a kívülállást, a részvétet, az adott világ el nem fogadását, de nem egy adott eszme (“borzaszt a forradalmár”) szempontjából, hanem a közös boldogtalanság felismerése jegyében, a szolidaritás és részvét alapján. A vers, mint oly sok költemény a kötetből, egyúttal polémia is. Most az oldalvágás Babitsnak szól, az utolsó szonett, mely a “kis gyáva sunnyogóról” szól, kinek “határa kertfal, tyúkól, pincegádor” utalás a költőtárs ‘Vers a csirkeház mellől’ című költeményére.
http://tetel.info/elet-es-halal-kepei-k ... teben.html
Számadás (1933): címadó, 7 szonettből álló versfüzér. Töprengő, vitázó megoldáskeresés. Fegyelmezett magatartás -> kötött szonett. Drámaiság jellemzi: megszólításos, felszólításos forma, kérdő mondatok, rövid és hiányos mondatok. Önmagát szólítja meg -> drámai monológ. Az önmegszólítás mindig a személyiség válságának kifejezője. Az egyik én rádöbbenti a másikat, h eddig hamis látszatvilágban élt. Kp-i kérdés: boldogság–boldogtalanság, beolvadás vagy kívülállás. A halál előtt hiábavaló minden öncsalás. Azokkal vállal sorsközösséget, akiknek a lét csak szenvedés, ebben a sorsmegosztásban látja élete értelmét, ez az egyetlen védekezés a létfenyegetettséggel szemben. A versfüzér végére módosul az értékelő hangsúly: az elsőben még csak kényszerűen vállalja a boldogtalanságot, az utolsóban már büszkén mutatja fel, mint életprogramot. Felértékelődik a szegények, szenvedők sorsa: boldogtalanság értékes állapot, korlátlan szabadság megvalósulása.

Kosztolány Dezső Számadás c. verséhez keresnék valami elemzés féleséget. Ha valakinek lenne kész ilyesmilye vagy bármi amivel, tudnék mit kezdeni, azt örömmel venném és megköszönném.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Nem tudja valaki, hogy acces-ben hogy tudnék felső indexben írni?
a km2-nél kellene a 2est
a km2-nél kellene a 2est

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador del Barça
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 

kudu írta:Lenne egy kérdésem:
Mikor lesz pontosan az Aranylabda átadása?
december 2-án, azaz kedden. legalábbis a győztest akkor hirdetik.
H a t t r i c k