Jó az ízlésed!La Pulga írta:Nem tudjátok honnan tudnám "meg szerezni" a Kontroll c. filmet?
Én egy ezresért vettem meg kb fél éve-éve az egyik Rocky-ban Nyíregyházán.La Pulga írta:Nem tudjátok honnan tudnám "meg szerezni" a Kontroll c. filmet?
Reges, torrentes oldalról.La Pulga írta:Nem tudjátok honnan tudnám "meg szerezni" a Kontroll c. filmet?
ozsimiki írta:Huginak szeretnék leszedni pár 8éveseknek való játékot, ajánljatok valamit, please...
puzzle-s játékra linket, esetleg püben torrentet is küldhetne valaki, hálás lennék.
fontos,h olyan gamma legyen, amihez nem kell net, csak sima offline gém...
Azt nagyon megköszönnémvan Bommel írta:
Kedves barátom, Szegeden orvostanhallgató, ő is ezekből emeltszintűzött(asszem), így majd nála rákérdezek
Na itt van egy pár.Majd válogatok.Tim írta:Tessék,válogass!Bányász írta: Csak tudod én tankönyv tankönyvre gondoltam.Mittudom én Word formátumba vagy valami hasonló.Érted azt reméltem valahol fent van mondjuk valamelyik gimis vagy hasonló tankönyv...
Kedves barátom, Szegeden orvostanhallgató, ő is ezekből emeltszintűzött(asszem), így majd nála rákérdezekPrimitive írta:Noh, hogy is kezdjem el?!..
Szal, jövőre tervezek felvételt nyerni, a Szegedi Tudományegyetem orvosi karára... Ehhez, viszont kell egy emelt szintű érettségit raknom, hogy esélyem legyen bekerülni budzsetra. Mindezt biológiából, és kémiából szeretném megtenni.
Abban kérnék segítséget, hogyha valaki jártas ilyen ügyekben, ha lehet leírnátok nekem, hogy pontosan melyik könyvből is készüljek ( határon túli magyarként, fogalmam sincs a magyar oktatásról, és fogalmam sincs, hogy mennyire tér el az itt előadott anyag, az ottanitól).
Ezért kérnélek Titeket, hogy írjátok már meg nekem azokat a könyveket, amiből készülnöm kellene, hogy így esetleg esélyem legyen bekerülni az államilag támogatott rendszerbe.
Előre is köszönöm
Tessék,válogass!Bányász írta: Csak tudod én tankönyv tankönyvre gondoltam.Mittudom én Word formátumba vagy valami hasonló.Érted azt reméltem valahol fent van mondjuk valamelyik gimis vagy hasonló tankönyv...
Köszi ezt már megtaláltamCFirpo3 írta:Itt vannak az alapok: http://www.e-spanyol.hu/Bányász írta:Azokhoz szólnék akik spanyolt tanulnak!
Egy spanyol nyelvtankönyvre lenne szükségem.Valamire amit le tudok netről töltetni és nem angol-spanyol meg ilyesmi hanem magyar.Amiből az alapokat meg pár fontosabb szót meg tudok tanulni és a nyelvtant egy kicsit.
Nézegettem de nem igazán találtam olyat amire szükségem lenne.Ha valaki esetleg tud ajánlani valamit az bátran.Bármilyen ötletet elfogadok
Van benne szókincs, számok, hónapok, hasznos kifejezések ...stb...egyéb
Itt vannak az alapok: http://www.e-spanyol.hu/Bányász írta:Azokhoz szólnék akik spanyolt tanulnak!
Egy spanyol nyelvtankönyvre lenne szükségem.Valamire amit le tudok netről töltetni és nem angol-spanyol meg ilyesmi hanem magyar.Amiből az alapokat meg pár fontosabb szót meg tudok tanulni és a nyelvtant egy kicsit.
Nézegettem de nem igazán találtam olyat amire szükségem lenne.Ha valaki esetleg tud ajánlani valamit az bátran.Bármilyen ötletet elfogadok
kösz!H h mire gondolok?Egy FORDÍTOTT R-betű!Enrique írta:ç -> alt+0231,soadroli írta:Nah szal segítség kéne....![]()
Nemtudjátok hogy kell(billentyűn)fordított R-betűt,és az a C ami a barCa-ba van
előre is kösz![]()
![]()
(lehet beégtem)
Ç -> alt+0199
Az R betű alatt nem tudom mire gondolsz.