Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ott van a cím alatt h hoaxzone... gondolom mindent elmond...
Átok, ugyanolyan, mint ami Lord Carnarvonékat is sújtotta Tutanhamon sírjának feltárása után.
Mi tényleg hasonló korosztály lehetünk 8múltkori tanulószobás beszélgetés is eszembe jutrecrea írta:Rumig: Csapj le rá, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Mire vársz? Ha bejön, fazsa, ha nem, mehetsz a következőre, van még nő a bolygón. Nem szabad tökölni, lazán, de őszintén. Az meg, h majd veled is meg fogja ezt csinálni, mert egyszer már megtette...ugyan...bánj úgy egy nővel, h meg se forduljon a fejébe másra nézni. Ha szerelmes, senki más nem érdekli, egy szerelmes nővel bármit meg lehet csinálni. Ha órákig beszélget veled, az a nő nem szerelmes, a barátjába biztosan nem. Egy bajuk van: nehezen engedik el a biztos sz.rt a bizonytalan jóra, ki kell rángatni onnan, nem könnyű, de nemes feladat.
Ha nemet mond, akkor ne törődj vele, ne keresd, hagyd békén, menj másik csajra. Ezután kiváncsi leszek a reakcióra. Szerintem jönni fog magától a hölgy. Ha nem, akkor meg fűztél mást, ismerkedtél, összejöhet másik lány. Nem szabad ezeket a dolgokat fiatalon annyira komolyan venni, szerintem csajozz ész nélkül.
Ha hiszed , ha nem , pár nappal ezelőtt ez az én ismeretségi körömben is megtörtént, gyakorlatilag ugyanezekkel az elemekkel. Amúgy szerintem itt a "sértett" barát is hibás, a fene engedné hogy mindenféle irritáló megszállott srácok zaklassák a barátnőmet.sjd írta: De amúgy van egy nagyon vicces sztorim, h mit el nem lehet érni kitartással: van egy lányismerősöm, akire egy eléggé irritáló srác hajtott. A lánynak vt pasija is, szóval a srácnak kb. zéró esélye volt, ráadásul a lány nekem, meg boldog-boldogtalannak mesélgette, h mennyire idegesíti a srác nyomulása. Aztán amikor szakított a pasijával, kb. 3 v 4 hónap telt el és összejött ezzel a sráccal. A csúcs az volt, h utána kérdeztük, h ez mégis hogyan sikerült annak fényében, h nemrég még teljesen az agyára ment, nem tudta megmagyarázni!!! Szóval ennyit a női logikáról![]()
(ja amúgy kb. 2 hónap után szakítottak, szóval csodák nincsenek, de ezt a sztorit még mindig nehezen hiszem el, h megtörtént)
Na ez necces, nekem mondjuk alapvetően nem lenne képem megfúrni a srácot a háta mögött, de sztem egyébként is kifizetődőbb, ha nem "nyomulsz" a lányra, mert akkor meg könnyen megsértődhet, h "de hát neki van pasija". Viszont sztem ha jól kijöttök és ezt fent tudod tartani, erre lehet építkezni a jövőben, csak aztán nehogy belezúgj közben.Rumig írta: Szóval akkor átfogalmazva: Mit csinálsz akkor, ha jóban vagy egy csajjal, úgy érzed, meg van az alap, ami szükséges egy kapcsolathoz (nyilvánvaló kölcsönös szimpátia, hosszas beszélgetések), de van pasija. Tehát nincs szó arról, h a csaj hiteget vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy tűnik, mintha lenne esélyed és összeillenétek, miközben talán még sincs, hisz ugyebár van pasija. (Nem hiszem, h mással nem fordult elő ilyen) Na ilyenkor szerintetek van-e értelme próbálkozni.
Sztem ez a legrosszabb dolog, amit meg lehet húzni ebben a szituban, mert ebből azt veszi le a csaj, h nem kell neked, és ha nincs annyira oda érted (márpedig ha együtt van egy másik sráccal, ez valószínűleg így van), gyakorlatilag minden esélyed eljátszod nála. + az esetleges barátnővel szemben sem fair.TT írta: vagy meg lehetne nézni a reakcióját egy esetleges barátnő beújításakor, kiderülhet hogy tényleg érez-e mást
Próbáltam általánosan fogalmazni, így nem voltam pontos. Esetemben természetesen tudtam róla, kiderült.sjd írta:Most logikusan végiggondolva, h nem derült ki a rendszeres és órák hosszig tartó találkozások alatt ez? Sztem egyrészt Te is nagyon elrontasz valamit, ha ez így van, másrészt meg két lehetőség van:Rumig írta: Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő.
Most logikusan végiggondolva, h nem derült ki a rendszeres és órák hosszig tartó találkozások alatt ez? Sztem egyrészt Te is nagyon elrontasz valamit, ha ez így van, másrészt meg két lehetőség van:Rumig írta: Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő.
Hát na látod, ez ingoványos téma. Én személy szerint sosem "fűznék" egy olyan lányt, akinek barátja van, mert 1.) vagy elküld , 2.) vagy nem küld el. Utóbbi azért rossz, mert ha a jelenlegi pasija mellett ezt műveli, mi garantálja hogy mellettem nem fogja ugyanezt csinálni?Rumig írta:Bár éppen kezd alábbhagyni a csajos téma, azért egy adalék, ill. kérdés.
Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő. Na ilyenkor mit csináltok (én jellemzően lemondok az adott csajról), ill. mi járhat a lányok fejében? Lehet csak egy fiú havert akarnak, vagy ez biztosíték, h ha vmi gáz lesz a kapcsolatukkal, akkor itt van a tartalék..?
Jár a piros pont.Gareth Tello írta:Na látod, mégis én voltam a viccesebb.recrea írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra.![]()
WTF?
Shutter-ral nem lehet kikezdeni, mert megfertőz.
Na látod, mégis én voltam a viccesebb.recrea írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra.![]()
WTF?
Igazad van, akkor biztos GT volt ilyen vicces fiú.TT írta:az az idézésnél íródott át, nem a szerző nevénél, ergo aki idézett téged szentem átírtarecreaTIVO HUELVA írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra.![]()
WTF?
...így látod, mint fent
az az idézésnél íródott át, nem a szerző nevénél, ergo aki idézett téged szentem átírtarecreaTIVO HUELVA írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra.![]()
WTF?
lehet tényleg jobb lenne kutyát tartanishutterisland írta:pföjj, de elkorcsultak a nők.
haver ismerkedik egy csajjal (úgy vettem észre, hogy már bele is zúgott), ma otthon nézte a meccseket, meg minden, aztán 11kor ráír a csaj a semmiből fészen picit piásan egy házibuliból, hogy "gyere máááár be" meg minden, gyerek elkészül, összekapja magát, bekocsikázik csabára az éjszaka közepén, elmegy a szórakozóhelyhez, ahova mondta csaj, hogy mennek, és várja.
előbb csörgött ide, hogy sík ideg, mire odaért (kb 30 perc) már egy kis pénzes kopaszköcsög ölében ült a buszmegállóban.
még ha 15 éves kis picsa lenne, ok (vagyis akkor sem az, csak kevésbé lenne meglepő) de 21 éves, dolgozó nő...
Legalább nem hülyítette sokáig... Részegen ugye bármit megtesz az ember, de ez nem mentség. Jobb, ha maga szemével látta, ennyit talán még megért a benzinpénz. Vannak jobb, értelmesebb nők is a világon, majd lesz másik. Sajnos ilyen világot élünk.shutterisland írta:pföjj, de elkorcsultak a nők.
haver ismerkedik egy csajjal (úgy vettem észre, hogy már bele is zúgott), ma otthon nézte a meccseket, meg minden, aztán 11kor ráír a csaj a semmiből fészen picit piásan egy házibuliból, hogy "gyere máááár be" meg minden, gyerek elkészül, összekapja magát, bekocsikázik csabára az éjszaka közepén, elmegy a szórakozóhelyhez, ahova mondta csaj, hogy mennek, és várja.
előbb csörgött ide, hogy sík ideg, mire odaért (kb 30 perc) már egy kis pénzes kopaszköcsög ölében ült a buszmegállóban.
még ha 15 éves kis picsa lenne, ok (vagyis akkor sem az, csak kevésbé lenne meglepő) de 21 éves, dolgozó nő...