Rumig írta:
Szóval akkor átfogalmazva: Mit csinálsz akkor, ha jóban vagy egy csajjal, úgy érzed, meg van az alap, ami szükséges egy kapcsolathoz (nyilvánvaló kölcsönös szimpátia, hosszas beszélgetések), de van pasija. Tehát nincs szó arról, h a csaj hiteget vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy tűnik, mintha lenne esélyed és összeillenétek, miközben talán még sincs, hisz ugyebár van pasija. (Nem hiszem, h mással nem fordult elő ilyen) Na ilyenkor szerintetek van-e értelme próbálkozni.
Na ez necces, nekem mondjuk alapvetően nem lenne képem megfúrni a srácot a háta mögött, de sztem egyébként is kifizetődőbb, ha nem "nyomulsz" a lányra, mert akkor meg könnyen megsértődhet, h "de hát neki van pasija". Viszont sztem ha jól kijöttök és ezt fent tudod tartani, erre lehet építkezni a jövőben, csak aztán nehogy belezúgj közben.
De amúgy van egy nagyon vicces sztorim, h mit el nem lehet érni kitartással: van egy lányismerősöm, akire egy eléggé irritáló srác hajtott. A lánynak vt pasija is, szóval a srácnak kb. zéró esélye volt, ráadásul a lány nekem, meg boldog-boldogtalannak mesélgette, h mennyire idegesíti a srác nyomulása. Aztán amikor szakított a pasijával, kb. 3 v 4 hónap telt el és összejött ezzel a sráccal. A csúcs az volt, h utána kérdeztük, h ez mégis hogyan sikerült annak fényében, h nemrég még teljesen az agyára ment, nem tudta megmagyarázni!!! Szóval ennyit a női logikáról
(ja amúgy kb. 2 hónap után szakítottak, szóval csodák nincsenek, de ezt a sztorit még mindig nehezen hiszem el, h megtörtént)
szerk.:
TT írta:
vagy meg lehetne nézni a reakcióját egy esetleges barátnő beújításakor, kiderülhet hogy tényleg érez-e mást
Sztem ez a legrosszabb dolog, amit meg lehet húzni ebben a szituban, mert ebből azt veszi le a csaj, h nem kell neked, és ha nincs annyira oda érted (márpedig ha együtt van egy másik sráccal, ez valószínűleg így van), gyakorlatilag minden esélyed eljátszod nála. + az esetleges barátnővel szemben sem fair.