Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.16. 15:37:22

Mihu írta:Na akkor indítsunk egy új témát...

http://firaizmus.com/mind-a-25-tagja-ha ... ikvidalta/
ott van a cím alatt h hoaxzone... gondolom mindent elmond...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.16. 15:32:16

Mihu írta:Na akkor indítsunk egy új témát...

Átok, ugyanolyan, mint ami Lord Carnarvonékat is sújtotta Tutanhamon sírjának feltárása után.
Nem.
Mihu
Director del Fútbol

2013.05.16. 15:12:31

Na akkor indítsunk egy új témát...

Kép
Deus
Boixos Nois

2013.05.16. 10:07:33

KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.15. 00:18:27

recrea írta:Rumig: Csapj le rá, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Mire vársz? Ha bejön, fazsa, ha nem, mehetsz a következőre, van még nő a bolygón. Nem szabad tökölni, lazán, de őszintén. Az meg, h majd veled is meg fogja ezt csinálni, mert egyszer már megtette...ugyan...bánj úgy egy nővel, h meg se forduljon a fejébe másra nézni. Ha szerelmes, senki más nem érdekli, egy szerelmes nővel bármit meg lehet csinálni. Ha órákig beszélget veled, az a nő nem szerelmes, a barátjába biztosan nem. Egy bajuk van: nehezen engedik el a biztos sz.rt a bizonytalan jóra, ki kell rángatni onnan, nem könnyű, de nemes feladat.

Ha nemet mond, akkor ne törődj vele, ne keresd, hagyd békén, menj másik csajra. Ezután kiváncsi leszek a reakcióra. Szerintem jönni fog magától a hölgy. Ha nem, akkor meg fűztél mást, ismerkedtél, összejöhet másik lány. Nem szabad ezeket a dolgokat fiatalon annyira komolyan venni, szerintem csajozz ész nélkül. :lol:
Mi tényleg hasonló korosztály lehetünk 8múltkori tanulószobás beszélgetés is eszembe jut :D )

Abszolút egyet értek, gyerekek túl sokat agyaltok a dolgokon, a mit mondjak, mit gondol, mi lesz ha...Mindig egy férfinek kell megtenni az első lépést, ha elkezd az ember tökölni akkor vége, már alapból azt sugárzod kifelé, hogy nem vagy magabiztos.Menj oda tisztázd, s abszolút igaz ha ő nem biztos akkor lépj tovább, sokszor pont ez a taktika jön be hogy átmész máshova aztán ő jön kuncsorogni.Ismerkedés szempontjából is jó elem a tetszik valaki, de egy másikra mész rá, ezzel fellehet paprikázni a kiszemeltet, s kiugrasztani a nyulat a bokorból :D

Nem akarok belemenni, de így olvasgatva amiket néha írtok hát komolyan a mai fiatalok kommunikációja (testbeszéd is) nagyon lealacsonyodott, ne csak facebookozzatok meg tudom is én, mert akkor a való életben mikor hús vár álltok egymással szemben csak a tökölés marad....
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.05.15. 00:15:32

A másik dolog meg, hogy nem szabad mindenben a lány kedvében járni. Nem szabad mindig csak neked ráírni, állandóan kedveskedni, stb stb. Sokszor el kell játszani azt, hogy nem írsz rá 1-2 napig. Előbb utóbb ha számítasz neki, akkor úgyis fog írni, valami olyasmi szöveggel, hogy ne látom már nem is érdekellek. Fel kell ébreszteni benne a hiányérzetet és az érdeklődést. Mert ha állandóan csak a srác keresi, állandóan kedvesek vele, bókolnak neki, egy idő után érdektelenné válsz a leányzó szemében, és nem leszel izgalmas számára.

Ahogy elvárják, hogy a pasik küzdjenek értük, ugyan úgy szeretik ők is, ha egy pasiért meg kell küzdeniük a maguk módján. Ugyan úgy kell nekik is a kihívás, mert ha egy pasi tálcán kínálja magát, abbó 10ből 9.5-szer nem lesz semmi.

Én is mindig ebbe a hibába estem, hogy állandóan kedves voltam, bókoltam, mindig ráírtam a kiszemelt lányra (aki általában az ismerősi körömből került ki), de aztán egy nagyon jó ismerősöm (csaj) felvilágosított, hogy kb itt rontom el az egészet. Az ilyen pasik kapják általában azt a szöveget, hogy: kedves és aranyos srác vagy, semmi rosszat nem tudok rád mondani, de bocsi nem.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2013.05.15. 00:02:31

sjd írta: De amúgy van egy nagyon vicces sztorim, h mit el nem lehet érni kitartással: van egy lányismerősöm, akire egy eléggé irritáló srác hajtott. A lánynak vt pasija is, szóval a srácnak kb. zéró esélye volt, ráadásul a lány nekem, meg boldog-boldogtalannak mesélgette, h mennyire idegesíti a srác nyomulása. Aztán amikor szakított a pasijával, kb. 3 v 4 hónap telt el és összejött ezzel a sráccal. A csúcs az volt, h utána kérdeztük, h ez mégis hogyan sikerült annak fényében, h nemrég még teljesen az agyára ment, nem tudta megmagyarázni!!! Szóval ennyit a női logikáról :D
(ja amúgy kb. 2 hónap után szakítottak, szóval csodák nincsenek, de ezt a sztorit még mindig nehezen hiszem el, h megtörtént)
Ha hiszed , ha nem , pár nappal ezelőtt ez az én ismeretségi körömben is megtörtént, gyakorlatilag ugyanezekkel az elemekkel. Amúgy szerintem itt a "sértett" barát is hibás, a fene engedné hogy mindenféle irritáló megszállott srácok zaklassák a barátnőmet. :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.14. 23:55:33

Rumig: Csapj le rá, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Mire vársz? Ha bejön, fazsa, ha nem, mehetsz a következőre, van még nő a bolygón. Nem szabad tökölni, lazán, de őszintén. Az meg, h majd veled is meg fogja ezt csinálni, mert egyszer már megtette...ugyan...bánj úgy egy nővel, h meg se forduljon a fejébe másra nézni. Ha szerelmes, senki más nem érdekli, egy szerelmes nővel bármit meg lehet csinálni. Ha órákig beszélget veled, az a nő nem szerelmes, a barátjába biztosan nem. Egy bajuk van: nehezen engedik el a biztos sz.rt a bizonytalan jóra, ki kell rángatni onnan, nem könnyű, de nemes feladat.

Ha nemet mond, akkor ne törődj vele, ne keresd, hagyd békén, menj másik csajra. Ezután kiváncsi leszek a reakcióra. Szerintem jönni fog magától a hölgy. Ha nem, akkor meg fűztél mást, ismerkedtél, összejöhet másik lány. Nem szabad ezeket a dolgokat fiatalon annyira komolyan venni, szerintem csajozz ész nélkül. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.05.15. 00:03:22-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.14. 23:46:13

Rumig írta: Szóval akkor átfogalmazva: Mit csinálsz akkor, ha jóban vagy egy csajjal, úgy érzed, meg van az alap, ami szükséges egy kapcsolathoz (nyilvánvaló kölcsönös szimpátia, hosszas beszélgetések), de van pasija. Tehát nincs szó arról, h a csaj hiteget vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy tűnik, mintha lenne esélyed és összeillenétek, miközben talán még sincs, hisz ugyebár van pasija. (Nem hiszem, h mással nem fordult elő ilyen) Na ilyenkor szerintetek van-e értelme próbálkozni.
Na ez necces, nekem mondjuk alapvetően nem lenne képem megfúrni a srácot a háta mögött, de sztem egyébként is kifizetődőbb, ha nem "nyomulsz" a lányra, mert akkor meg könnyen megsértődhet, h "de hát neki van pasija". Viszont sztem ha jól kijöttök és ezt fent tudod tartani, erre lehet építkezni a jövőben, csak aztán nehogy belezúgj közben.

De amúgy van egy nagyon vicces sztorim, h mit el nem lehet érni kitartással: van egy lányismerősöm, akire egy eléggé irritáló srác hajtott. A lánynak vt pasija is, szóval a srácnak kb. zéró esélye volt, ráadásul a lány nekem, meg boldog-boldogtalannak mesélgette, h mennyire idegesíti a srác nyomulása. Aztán amikor szakított a pasijával, kb. 3 v 4 hónap telt el és összejött ezzel a sráccal. A csúcs az volt, h utána kérdeztük, h ez mégis hogyan sikerült annak fényében, h nemrég még teljesen az agyára ment, nem tudta megmagyarázni!!! Szóval ennyit a női logikáról :D
(ja amúgy kb. 2 hónap után szakítottak, szóval csodák nincsenek, de ezt a sztorit még mindig nehezen hiszem el, h megtörtént)
szerk.:
TT írta: vagy meg lehetne nézni a reakcióját egy esetleges barátnő beújításakor, kiderülhet hogy tényleg érez-e mást
Sztem ez a legrosszabb dolog, amit meg lehet húzni ebben a szituban, mert ebből azt veszi le a csaj, h nem kell neked, és ha nincs annyira oda érted (márpedig ha együtt van egy másik sráccal, ez valószínűleg így van), gyakorlatilag minden esélyed eljátszod nála. + az esetleges barátnővel szemben sem fair.
TT
Capitá del Barça

2013.05.14. 23:42:30

jó a téma, tényleg itt a tavasz :D

amúgy Rumig, nálam is előfordult már 2x hasonló. fontos lenne tudni mennyire szerelmesek "odaát", mióta vannak együtt, izmosnak tűnik-e a kapcsolatuk.
szerintem hagyd csak csordogálni a medrében a dolgokat, néha "bukkanj" fel. mikor kicsit távolabb kerülne a barátjától, te legyél ott vigasztalgatni. nem nagy okosság, de most az aranyközépút a nyerő, ne nyomulj annyira, mint egy szinglinél, ugyanakkor ne is hagyd annyiban. bőven terem ebből számodra babér ha okosan és türelmesen csinálod :D
vagy meg lehetne nézni a reakcióját egy esetleges barátnő beújításakor, kiderülhet hogy tényleg érez-e mást
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.14. 23:28:19

Szerintem próbálkozz, tesóm egyik haverjával is ez volt, és végül beérett, mert leváltotta az akkori pasiját, és még mindig vele van, több, mint 2 éve. :)
Rumig
Entrenador del Barça

2013.05.14. 23:15:57

sjd írta:
Rumig írta: Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő.
Most logikusan végiggondolva, h nem derült ki a rendszeres és órák hosszig tartó találkozások alatt ez? Sztem egyrészt Te is nagyon elrontasz valamit, ha ez így van, másrészt meg két lehetőség van:
Próbáltam általánosan fogalmazni, így nem voltam pontos. Esetemben természetesen tudtam róla, kiderült.
Szóval akkor átfogalmazva: Mit csinálsz akkor, ha jóban vagy egy csajjal, úgy érzed, meg van az alap, ami szükséges egy kapcsolathoz (nyilvánvaló kölcsönös szimpátia, hosszas beszélgetések), de van pasija. Tehát nincs szó arról, h a csaj hiteget vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy tűnik, mintha lenne esélyed és összeillenétek, miközben talán még sincs, hisz ugyebár van pasija. (Nem hiszem, h mással nem fordult elő ilyen) Na ilyenkor szerintetek van-e értelme próbálkozni. Ez az egész persze lehet oda vezet, h van-e fiú-lány barátság, hisz a lány csak azt akarná. Itt alattam Barca_10 kollégánál hasonló a helyzet, csak fordítva. A csaj várt, amíg Barca_10 szabad lett, most meg majd szépen összejönnek :) Hajrá amúgy! :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Barca_10
Entrenador del Barça

2013.05.14. 22:47:27

Gyerekek, tanácsot szeretnék kérni valakitől aki járt már hasonló cipőben.
Nemrég szakítottam barátnőmmel, de tulajdonképpen az utolsó 2-3 hétben már nem is igazán szerettem, azt hittem még lehet jobb a kapcsolatunk, de hiú remény volt.

Lényeg, hogy van egy lány aki már több mint 1 éve tetszik, és tudom, h én is neki. Nagyon kezdeti fázisban van a dolog, nem akarom elsietni sem, de azért igyekszem finoman célozgatni rá, h ő kell, és h nagyon bejön. Ismerem már 10 éve, barátok vagyunk, de nem annyira nagyon jó barátok, h egy kapcsolat adott esetben hazavágná a barátságot.

Nem vagyok határozatlan és elveszett gyerek sem nők terén, de most mégis tanácsra lenne szükségem. Ilyen még soha nem történt velem, h barátságból szerelem. Abszolút tanácstalan vagyok. Meddig várjak vele, meddig "fűzzem" még? Biztosra veszem, h észrevette, h nagyon bejön, de lehet csak ezt gondolja, semmi komolyabbat.

Baráti körömet megkérdeztem, a legtöbb válasz az volt, h d...m meg, de azért az nempálya :D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.14. 22:38:02

Rumig írta: Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő.
Most logikusan végiggondolva, h nem derült ki a rendszeres és órák hosszig tartó találkozások alatt ez? Sztem egyrészt Te is nagyon elrontasz valamit, ha ez így van, másrészt meg két lehetőség van:
- a csaj fejében meg sem fordulsz opcióként, éppen ezért nem is akarta ezt tisztázni. Friendzone alapesete. (de mondjuk akkor meg azért biztos szóba került volna a pasija teljesen véletlenszerűen említés szintjén)
- megfordultál a fejében lehetőségként, csak éppen nem akarja lecserélni a pasiját, azaz tartaléknak kellesz csak. Akár úgy, h játszik veled, de semmi komoly, akár úgy, h az első adandó alkalommal lecserél. Na az ilyet tessék elkerülni messziről. (Vt egy haverom, akit egy ilyen dolog nagyon csúnyán helybenhagyott, főleg azért, mert nagyon nagy reményekkel állt a dologhoz. A csaj meg most fog összejönni harmadszorra az eredeti pasijával.)
sjay
Entrenador del Barça

2013.05.14. 22:12:07

Rumig írta:Bár éppen kezd alábbhagyni a csajos téma, azért egy adalék, ill. kérdés.
Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő. Na ilyenkor mit csináltok (én jellemzően lemondok az adott csajról), ill. mi járhat a lányok fejében? Lehet csak egy fiú havert akarnak, vagy ez biztosíték, h ha vmi gáz lesz a kapcsolatukkal, akkor itt van a tartalék..?
Hát na látod, ez ingoványos téma. Én személy szerint sosem "fűznék" egy olyan lányt, akinek barátja van, mert 1.) vagy elküld , 2.) vagy nem küld el. Utóbbi azért rossz, mert ha a jelenlegi pasija mellett ezt műveli, mi garantálja hogy mellettem nem fogja ugyanezt csinálni?
Rumig
Entrenador del Barça

2013.05.14. 21:42:57

Bár éppen kezd alábbhagyni a csajos téma, azért egy adalék, ill. kérdés.
Mi van akkor, ha tök jóban vagy egy csajjal, órák hosszat (!) el tudtok dumálgatni bármiről (!), élvezitek egymás társaságát (nem buliban gondolom, hanem olyan akivel rendszeresen találkozol, ismerős, évfolyamtárs, stb..), és teljesen úgy érzed, h jó vagy a csajnál, de aztán megtudod, h hoppá, van pasija. Velem nem egyszer fordult ez elő. Na ilyenkor mit csináltok (én jellemzően lemondok az adott csajról), ill. mi járhat a lányok fejében? Lehet csak egy fiú havert akarnak, vagy ez biztosíték, h ha vmi gáz lesz a kapcsolatukkal, akkor itt van a tartalék..?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.14. 16:52:53

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eo-2244815

respect a gyerekenek, jol mozog :D

más:

most olvasom h angelina jolie lekapatta mindkét cicijét, mert hogy az anyja után ő is rákos géneket hordozott :shock: azért nem semmi egy ilyet bevállalni. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.12. 20:15:56

Gareth Tello írta:
recrea írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra. :D

WTF?

Shutter-ral nem lehet kikezdeni, mert megfertőz. :lol:
Na látod, mégis én voltam a viccesebb. :lol:
Jár a piros pont. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.12. 20:00:35

recrea írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra. :D

WTF?

Na látod, mégis én voltam a viccesebb. :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.12. 19:21:04

TT írta:
recreaTIVO HUELVA írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra. :D

WTF?

az az idézésnél íródott át, nem a szerző nevénél, ergo aki idézett téged szentem átírta

...így látod, mint fent :D
Igazad van, akkor biztos GT volt ilyen vicces fiú. :roll:
TT
Capitá del Barça

2013.05.12. 19:19:17

recreaTIVO HUELVA írta:A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra. :D

WTF?

az az idézésnél íródott át, nem a szerző nevénél, ergo aki idézett téged szentem átírta

...így látod, mint fent :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.12. 19:16:25

A "bajnoki mérkőzések" topikban az egyik idézésnél átíródott a nevem recreativo huelva-ra. :D

WTF?

Primitive
Entrenador del Barça

2013.05.12. 12:23:00

Szerintem ez pro és kontra is igaz. Megváltozott a mentalitás... :oops:

Nem kell eret vágni, bőven akad a férfi társaságból is ilyen gigolo. :D Az mondjuk más kérdés, hogy a 16 éves taknyosok hétvégén a parkban hót' részegen azt sem tudják milyen rendezvényen vannak.

Diszkóba már régen nem járok, max. néha befigyel 1-2 nagoybb egyetemi buli, de a magam 24 évével ha beállítanék a helyi dizsibe kb. óvóbácsinak érezném magam.
Ismerkedni legjobban valami szolidabb helyen lehet, vagy más rekreációs rendezvényen. :D

Persze én is kiéltem azt, ami a fiatalsággal jár, de én 18 éves korom előtt nem voltam még talán spicces sem. (igaz, hogy azért azóta szorgalmasan bepótoltam :lol: ) 2 év alatt ki is égtem ezekből a nagy bulizásokból.

Sokkal jobban értékelem már azt, ha a társaság összejön egy grillezésre, vizipipázásra, iszogatásra. (persze ott meg mindig az a gond, hogy aki nőtlen/hajadon annak valahogy nem igazi a buli, de ezt mondjuk meg is tudom érteni)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.05.12. 11:28:38

shutterisland írta:pföjj, de elkorcsultak a nők.

haver ismerkedik egy csajjal (úgy vettem észre, hogy már bele is zúgott), ma otthon nézte a meccseket, meg minden, aztán 11kor ráír a csaj a semmiből fészen picit piásan egy házibuliból, hogy "gyere máááár be" meg minden, gyerek elkészül, összekapja magát, bekocsikázik csabára az éjszaka közepén, elmegy a szórakozóhelyhez, ahova mondta csaj, hogy mennek, és várja.
előbb csörgött ide, hogy sík ideg, mire odaért (kb 30 perc) már egy kis pénzes kopaszköcsög ölében ült a buszmegállóban.
még ha 15 éves kis picsa lenne, ok (vagyis akkor sem az, csak kevésbé lenne meglepő) de 21 éves, dolgozó nő... :roll:
lehet tényleg jobb lenne kutyát tartani :roll: :evil:
-mellesleg ilyen dolgokat de rühellek, de ebbe az irányba halad a világ, egyre kevesebb a rendes lány, és ha valaki megtalálja a szerinte igazit, akkor azt nagyon megkéne becsülni, de ide is kell bőven szerencse, hogy a jobbikat fogd ki, és ne a selejtet, bár lassan idő sem lesz tökéletesen megismerni egymást a 2 félnek... egy real példa,hogy a spanom nővére férjhez ment a napokban, de a csávót nemtudom ismeri e fél éve.. én személy szerint 3-0-ra kikapok a nőkkel szembe, de még nincs vége a meccsnek, remélem hosszabbít a spori :D
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.05.12. 11:26:00

shutterisland írta:pföjj, de elkorcsultak a nők.

haver ismerkedik egy csajjal (úgy vettem észre, hogy már bele is zúgott), ma otthon nézte a meccseket, meg minden, aztán 11kor ráír a csaj a semmiből fészen picit piásan egy házibuliból, hogy "gyere máááár be" meg minden, gyerek elkészül, összekapja magát, bekocsikázik csabára az éjszaka közepén, elmegy a szórakozóhelyhez, ahova mondta csaj, hogy mennek, és várja.
előbb csörgött ide, hogy sík ideg, mire odaért (kb 30 perc) már egy kis pénzes kopaszköcsög ölében ült a buszmegállóban.
még ha 15 éves kis picsa lenne, ok (vagyis akkor sem az, csak kevésbé lenne meglepő) de 21 éves, dolgozó nő... :roll:
Legalább nem hülyítette sokáig... Részegen ugye bármit megtesz az ember, de ez nem mentség. Jobb, ha maga szemével látta, ennyit talán még megért a benzinpénz. Vannak jobb, értelmesebb nők is a világon, majd lesz másik. Sajnos ilyen világot élünk.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése