Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.22. 20:35:40

Tarsi88 írta:
Van egy mr. Grizzly nevezetű szörnyetegük: 1kg húspogácsa, 0,5 kg zöldség, 1 kg zsemle... Ha sikerül elfogyasztani 55 perc alatt fizetnek neked 5000 forintot :D
Easy job, felbérelnék egy túlsúlyos városlakót a sok közül, aztán 30-70%-ban osztoznánk a díjon, elvégre az öltetgazda én voltam, ráadásul ő még jól is lakott cserébe. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.22. 20:30:49

Mihu írta:A kajás témához hozzászólva, kicsit kitágítva a kört, nem bírom megérteni, hogy aki nyit egy kajáldát, az miért nem ad a minőségre. Az lenne a lényeg, hogy olyan ételt készítsen, amit élvezettel egyen az ember, és mikor megette, akkor az legyen, hogy de jó volt, nem pedig az hogy hát...ettem már jobbat is...
Ezzel egyet értek. Nyáron ültünk be haverokkal egy helyre kajálni, én nem vagyok nagy étterembe járós, mondom rendelek egy adag milánóit, az elég kiadós is tud lenni, meg annyira elcseszni se lehet. Hát erre, kihoznak nekem egy marék szétfőtt tésztát (nem vagyok egy ilyen hű, de nagy kajasznob, de a szétfőtt tésztát annak nyomnám le a torkán aki megfőzi), rajta egy kanál mártás, kb. 3 szem darálthús, kis kecsap meg egy minimális sajt. 1500-at kértek érte. ':roll:'

Csak összehasonlításnak, itt a mi környékünkön van egy csárda, ahonnan rendeltük az ebédet az én meg a tesóm ballagására is. Most pontos összeget már nem tudok írni, de kb. 2000 ft-ból fejenként hoztak annyi leves, meg ilyen-olyan frissen sülteket, hogy még 2 nappal később is azt zabáltuk otthon.
Mihu írta:gyros
Na, még ez is egy gyönyörű dolog, hogy gyros néven miket nem mertnek árulni. Én is jártam már úgy, hogy mikor kinyitottam a dobozt, hálát adtam az égnek, hogy nem dohányzott senki a közelben, mert annyi olaj volt rajta, hogy leégett volna a fél megye.
Meg volt olyan, hogy a csípős mártás, egy kanál mezei erős pistát takart. :D
Tim írta:vesefaggyúval
Na, az érdekelne, hogy ezt a micsodát hol lehet beszerezni? Bemegyek a henteshez nem fog elküldeni anyukámhoz? :lol:
Mert, a városban blogon volt egy recept, amiben szintén ezt is említették, mint összetevőt egy receptben.

Ja, és mondom nektek, a mirelit húspogácsa még mindig a jobbik eset. Én már fogtam ki olyat, hogy szó szerint riproppos zsömlét tett elém a büfékocsiból a mami, én meg kérdezem, hogy hát ez mi volna, erre, hogy hamburger. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.22. 20:02:18

A kajás témához hozzászólva, kicsit kitágítva a kört, nem bírom megérteni, hogy aki nyit egy kajáldát, az miért nem ad a minőségre. Az lenne a lényeg, hogy olyan ételt készítsen, amit élvezettel egyen az ember, és mikor megette, akkor az legyen, hogy de jó volt, nem pedig az hogy hát...ettem már jobbat is...

Példának okáért, debrecenieknek biztos ismerős lesz az Árpád Burger története. A Műszaki Kar mellett közvetlenül, a Campustól meg kb 6-700 méterre található. Lehetett kapni minden félévt, de leginkább a hambi és a gyros(tál) volt a fő bevételi forrás. A gyros tállal igazság szerint nem is volt semmi probléma, mert a mártás jó volt, krumpli, hús, zöldség, sajt, szóval ami kell rá. Viszont az elkészítési ideje 20 és 40 perc között változott. Bemegy az ember éhesen, és várni kell egy csomót, mire ehet. A gyors pedig katasztrófa volt szerintem. Alig volt benne mártás, zöldségek össze vissza, hús se volt benne olyan sok, viszont a kifli bazi nagy volt.

Mivel én alapjában véve inkább gyros és gyrostál párti vagyok, kipróbáltam több éttermet is itt a városban. Rendeltem több helyről, de komolyan mondom nektek, hogy volt olyan, hogy kinyitottam a dobozt, és majdnem elhánytam magam. Ettől az volt egy fokkal jobb, hogy nem volt hányinger keltő, de volt rajta kb két evőkanál mártás, a többi hús meg zöldség.

Most ha én nyitnék egy ilyen éttermet, főleg egy egyetem mellett közvetlenül, akkor ezer százalék, hogy olyan kaját csinálnék, hogy mindenki megnyalná utána a 10 ujját. Egy ilyen lehetőség, hogy közvetlenül a suli mellett (ráadásul aztmég nem is mondtam, hogy ugye a karnak is itt van a kolija) nyithatok egy kajáldát...hát ajándék, és ha valaki jól csinálja, akkor odaláncolhatja az összes hallgatót. Lehet hogy mondjuk egy gyros belekerülne 900 ft-ba, (pestiek most néznek nagyokat :D :D :D ) de az olyan is lenne, amiért érdemes lenne kiadni annyit. Nem árulnám 600 ft-ért és spórolnám ki belőle a cuccokat. Meg tudok veszni, mikor egy hamburgerbe alig raknak ketchupot, mustárt. Helyette csak a száraz, mirelit húspogácsát, a salátalevelet, meg az olcsó zsömlét harapom.
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.22. 18:56:45

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.22. 18:44:15

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/fe ... -494084#p2
Külföldi munkát vállalók :!:
Nem értem hogy miért kell ez, talán a pénz bevétel, hiszen ujraigénylés nem kis pénzbe kerül... :S
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.21. 22:58:52

Tim írta: Például én,és Lui koma is :lol: Viszont egy normális burger ott kezdődik,hogy a hús nem mirelit,hanem ott előttem csapják a vaslapra,és alapvetően marhából van(némi vesefaggyúval persze,mert alapvetően a marha hús kissé száraz). Sarkalatos pont a buci,jobb helyeken szintén helyben készül,esetleg valami normális pékségből származik. A zöldség minden esetben friss,roppanós. Szószok öntetek opcionálisan választhatók.
Ha ezek a feltételek teljesülnek,nem is sok az 1500,sőt..Például a Magic Burger ilyet tud,amiről a városban blogról értesültem.
Az elkeseredett Luinak pedig ajánlom a Burger blogot ami nem meglepő módon, a burgerekről szól,vidéki viszonylatban is. Ne rettentsen el hogy rendszeresen tesztelnek mekis,és burger kinges hamburgereket is.
Azt viszont nem értem,ha bármelyik blogban megdicsérnek egy kajáldát,termelőt,terméket,stb..mindig van legalább egy idióta aki szerint ez egy fizetett hirdetés :roll:
Ha esetleg Győr felé jártok mindenképpen nézzetek be a Mackó Kuckóba. Saját készítésű húspogácsa, jó árak, magasan a legjobb burgerező ahol eddig ettem, kár hogy röpke 250 km-re van :cry:

Van egy mr. Grizzly nevezetű szörnyetegük: 1kg húspogácsa, 0,5 kg zöldség, 1 kg zsemle... Ha sikerül elfogyasztani 55 perc alatt fizetnek neked 5000 forintot :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.21. 22:48:16

csababarca írta:
recrea írta:
csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Ezt a logikai sort fejtsd már ki bővebben, légy szíves.
csak annyi,hogy ugyanolyan bulvár mindkettő, ezért aki az egyiket a kezébe veszi, az a másikat is fogja, mert érdeklik az ilyen "botrány" könyvek.
Egy korábbi témához szólnék hozzá,mert ez azért elég alaposan szúrja a szememet!
Mi alapján állítod Ibra könyvét egyszerű botrány könyvnek??A mondataidból az jön le,hogy nem olvastad,ezért nem is nagyon értem,hogy miért formálsz róla ilyen markáns véleményt ? Pláne,hogy nincs is igazad!
Esetleg a kiragadott,és a média által agyonforgatott pár sor miatt amit Pepről mondott?? Mert ha igen akkor ki kell,hogy ábrándítsalak ezenkívül semmi rosszat nem mond pl. szeretett csapatunkról sem,abszolút nem a mocskolódás a szándéka,hiába is írnám le,hogy hányszor mondja,hogy Xavi,Ini,Messi mind nagyszerű játékosok,és emellett nagyszerű emberek,úgysem számítana mivel beskatulyáztad őt már jó előre!

A srác egy önéletrajzi könyvet írt,ami amellett,hogy élvezetes,és jó olvasni,olyan dolgokba is bepillantást enged amiről te vagy én elég keveset tudunk,és ő előtte ezeket nem sokan írták meg! Példának okáért részletesen beszél arról,hogy mi zajlik egy csapatnál (Ajax,Inter) az átigazolási szezonban,hogy a játékosok ilyenkor milyen viszonyba kerülnek egymással,és mennyire megy a fújás egymásra meg a belső harcok azért,hogy egy jobb csapat elvigye őket !
Részletesen leírja,hogy anno pl. egy Juve-Interen milyen verbális eszközöket vetnek be provokálásra stb.stb. érdekes dolog...

Emiatt nem szeretem ha valaki,valamit úgy ítél el,vagy úgy formál véleményt róla,hogy az adott témában nem szerezte meg a megfelelő háttértudást,és csak részleteket ismer a teljes egészből...
Tim
Mezei fórumozó

2013.04.21. 22:29:47

sjd írta: De amúgy ki adna ki 1500 Ft-ot egy hamburgerért? :shock: :shock:
Én abszolút úgy vagyok vele, h ha szánnék annyi pénzt kajára (de nem szánok), biztos valami normálisabb dolgok vennék. (És most kénytelen leszel reagálni :twisted: )
Például én,és Lui koma is :lol: Viszont egy normális burger ott kezdődik,hogy a hús nem mirelit,hanem ott előttem csapják a vaslapra,és alapvetően marhából van(némi vesefaggyúval persze,mert alapvetően a marha hús kissé száraz). Sarkalatos pont a buci,jobb helyeken szintén helyben készül,esetleg valami normális pékségből származik. A zöldség minden esetben friss,roppanós. Szószok öntetek opcionálisan választhatók.
Ha ezek a feltételek teljesülnek,nem is sok az 1500,sőt..Például a Magic Burger ilyet tud,amiről a városban blogról értesültem.
Az elkeseredett Luinak pedig ajánlom a Burger blogot ami nem meglepő módon, a burgerekről szól,vidéki viszonylatban is. Ne rettentsen el hogy rendszeresen tesztelnek mekis,és burger kinges hamburgereket is.
Azt viszont nem értem,ha bármelyik blogban megdicsérnek egy kajáldát,termelőt,terméket,stb..mindig van legalább egy idióta aki szerint ez egy fizetett hirdetés :roll:
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.21. 22:26:11

lui1698 írta:szóval én még 2000-et se sajnálnék, ha végre közel 24 év földi lét után ehetnék igazi hamburgert. :D
Most akkor kivételesnek érzem magam, mert én életem 18 évében már jó sokszor ettem igazi hamburgert, ráadásul nem is 2000 forintért. :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.21. 22:09:07

Tim írta: Most egy kicsit eljátszottam a gondolattal,hogy kiadom magam magam valaki másnak :twisted:
Igen, mindannyian ismerjük Kash-t :D :twisted:
Tim írta:De az a helyzet hogy read only módban működök,bár sokszor akkora hülyeségeket írnak,hogy úgy érzem muszáj lenne reagálnom..De miért bonyolódnék vitába olyan nyomorulttakkal akik szerint egy 1500 forintos hamburger már burzsuj kategória,a bornak egyszerűen "bor szaga" van,és szeretett hazánkban minden a legnagyobb rendben . Nehéz ügy..
Jó hát nyilván nem a legnagyobb és leginkább magabiztos gyökereket kell meggyőzni az embernek (én is csak egyszer álltam le vitatkozni Brendel Mátyással), én leginkább a posztra szoktam reagálni, nem arra, h az elmaradhatatlan trollok mit gondolnak.

De amúgy ki adna ki 1500 Ft-ot egy hamburgerért? :shock: :shock:
Én abszolút úgy vagyok vele, h ha szánnék annyi pénzt kajára (de nem szánok), biztos valami normálisabb dolgok vennék. (És most kénytelen leszel reagálni :twisted: )
szerk.: Tim, amúgy azt esetleg nem vágod, h a Modoros blogon miért szüntették meg a kommentelést? Mert azt láttam, h minden második hsz őket anyázta, de ezen kívül vt valami drasztikus történés?
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.21. 22:00:53

Tim írta:akik szerint egy 1500 forintos hamburger már burzsuj kategória
Én egy hete ettem kb. a városban egy elég jónak mondott hamburgeresnél, 1100 forintot fizettem, de nekem ugyan az a mirelit húsos tömegcucc volt, amit mindenhol lehet kapni (mondjuk legalább nem ripproppos zsömle volt...), szóval én még 2000-et se sajnálnék, ha végre közel 24 év földi lét után ehetnék igazi hamburgert. :D

Pl. a városban.blog sorozatán elsírtam magam, hogy vannak ilyen helyek, de én meg egyiknek se lakok a közelében. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tim
Mezei fórumozó

2013.04.21. 21:43:31

sjd írta:
Tim írta: Akkor jól tippeltem :lol: Én kimondottan szeretem a blogokat,rengeteg el is van mentve a könyvjelzőkbe,és "megütötte" a szemem a név meg persze mellette a blog címe.
És Téged milyen néven ismerhetünk akkor a blogok világában? (Azt hiszem ez így lenne most már korrekt :D )

Boston konteo:
http://sorkoz.blog.hu/2013/04/21/konspiracios_vasarnap
Ami ebben tényleg érdekes és elgondolkodtató az a CISPA aktualitása, és h ez az esemény mennyire kapóra jött.
Most egy kicsit eljátszottam a gondolattal,hogy kiadom magam magam valaki másnak :twisted: De az a helyzet hogy read only módban működök,bár sokszor akkora hülyeségeket írnak,hogy úgy érzem muszáj lenne reagálnom..De miért bonyolódnék vitába olyan nyomorulttakkal akik szerint egy 1500 forintos hamburger már burzsuj kategória,a bornak egyszerűen "bor szaga" van,és szeretett hazánkban minden a legnagyobb rendben . Nehéz ügy..
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.21. 20:19:34

Tim írta: Akkor jól tippeltem :lol: Én kimondottan szeretem a blogokat,rengeteg el is van mentve a könyvjelzőkbe,és "megütötte" a szemem a név meg persze mellette a blog címe.
És Téged milyen néven ismerhetünk akkor a blogok világában? (Azt hiszem ez így lenne most már korrekt :D )

Boston konteo:
http://sorkoz.blog.hu/2013/04/21/konspiracios_vasarnap
Ami ebben tényleg érdekes és elgondolkodtató az a CISPA aktualitása, és h ez az esemény mennyire kapóra jött.
Tim
Mezei fórumozó

2013.04.21. 17:30:41

sjd írta:
Tim írta:Inkább jelentkezzen az a smokingbarrels tag aki danialves néven szokott kommentelgetni máshol. Pusztán a kíváncsiság vezérel.
Sajnos a blog adatvédelmi szabályzata értelmében nem szolgáltathatjuk ki a tagok személyes információit. (Ráadásul ilyen homályos indokolt adatkérésre, mint hogy "pusztán a kíváncsiság vezérel", végképp nem.)

Amúgy én volnék az :mrgreen:
Akkor jól tippeltem :lol: Én kimondottan szeretem a blogokat,rengeteg el is van mentve a könyvjelzőkbe,és "megütötte" a szemem a név meg persze mellette a blog címe.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.21. 14:15:32

Tarsi88 írta:Úgy tűnik, hogy az én szépséges sárkány anyukámnak nem elég a 7 királyság, az egész föld királynője akar lenni :D
Én bele is egyeznék, megyünk hűséget esküdni neki? :D
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.21. 13:18:25

"Mi úgy véljük, hogy az zúgó/morajló hangok nagyban hasonlítanak a Skyrim (egy számítógépes játék) sárkányaihoz."

Úgy tűnik, hogy az én szépséges sárkány anyukámnak nem elég a 7 királyság, az egész föld királynője akar lenni :D
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.21. 13:01:00

Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.20. 19:22:12

Deus írta:
Na, csak félig lett igazam :D Tényleg amerikai állampolgárok, de azért valóban erősen kelet felé kellett keresgélni (és ráadásul jó eséllyel iszlám vallásúak)
Az jutott most az eszembe, h az oroszok meg biztosan örülnek, egy csomó ideig szenvedtek Csecsenfölddel, de most végre jönnek majd az amerikaiak és a földdel teszik egyenlővé.
Tim írta:Inkább jelentkezzen az a smokingbarrels tag aki danialves néven szokott kommentelgetni máshol. Pusztán a kíváncsiság vezérel.
Sajnos a blog adatvédelmi szabályzata értelmében nem szolgáltathatjuk ki a tagok személyes információit. (Ráadásul ilyen homályos indokolt adatkérésre, mint hogy "pusztán a kíváncsiság vezérel", végképp nem.)

Amúgy én volnék az :mrgreen:
Deus
Boixos Nois

2013.04.19. 21:23:24

Kép

Tamerlan Carnajev

Az egyik merénylő, akit lelőttek.
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.19. 19:59:01

Nekem is a jósdás műsor jutott róla az eszembe.
Össze kéne gyűjteni ezeket a díszbarmokat egy műsorba.
Amíg televízión keresztül tenyér jósolnak a betelefonálónak, addig a Tihanyi úr(az élő gerincműtétes) meg is operálhatná és közben Szaniszló pedig lelki tanácsokat adhatna neki megerősítve őt a "hitében". Közben elejt egy két idézetet a bolgár jósnőtől is és máris micsoda testi, lelki, szellemi felfrissülésben részesülne a kedves betelefonáló. Micsoda nagy sikerű műsor lehetne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tim
Mezei fórumozó

2013.04.19. 19:13:08

Jaj hagyjuk inkább Szaniszló urat..Akinek erre van igénye,tudja hol találkozhat vele.

Inkább jelentkezzen az a smokingbarrels tag aki danialves néven szokott kommentelgetni máshol. Pusztán a kíváncsiság vezérel.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.19. 19:05:24

Capon írta:http://www.youtube.com/watch?v=ShrY6V514dI

Politikát nem belekeverve mert ez színtisztán csak az emberi hülyeségről szól. Ez mindkét oldal részéről orvosi eset lenne.
Édes istenem. Normális körülmények között ezt az embert a saját családja lapáttal agyonverné a falú szélén mert olyan hülye, erre a TV-ben oszthatja az észt, és van is rá vevő. Kééész. Az emberi hülyeség tényleg határtalan.
Ez olyan, mint a jósdás műsor. Azt is azért csinálják, mert van sok hülye, aki vevő rá. Nem nekem, nem neked, hanem a sok hülyének. Ez is ugyan az. Amíg van rá kereslet, beszélnek róla, felfigyelnek rá, addig csinálja. Ő se a normális gondolkodású embereknek beszél, hanem azoknak, akik manipulálhatók, akiknek van valami gond az agyban...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.19. 18:37:57

http://www.youtube.com/watch?v=ShrY6V514dI

Politikát nem belekeverve mert ez színtisztán csak az emberi hülyeségről szól. Ez mindkét oldal részéről orvosi eset lenne.
Édes istenem. Normális körülmények között ezt az embert a saját családja lapáttal agyonverné a falú szélén mert olyan hülye, erre a TV-ben oszthatja az észt, és van is rá vevő. Kééész. Az emberi hülyeség tényleg határtalan.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2013.04.19. 14:35:03

albicelesteX írta:

Deus!
Köszönöm!
Majd ird meg, hogy melyik lett a befuto :)

Szerk:

Meg eszembe jutott ez:

http://www.historyandwomen.com/2010/10/ ... e.html?m=1
KépKép
albicelesteX
A Vadász

2013.04.19. 14:30:13

recrea írta:
albicelesteX írta:Sziasztok!

Olyan szerelemről szóló történetre lennék kíváncsi ami régi legenda vagy valós történet,mint Rómeó és Júlia kb. de mégsem az.
A lényeg az lenne, hgy a szerelmet szeretném magamra varratni,de egy olyan történettel amiben a két főhős tényleg szerelmes volt egymásba akár még meg is haltak,gyakorlatilag ilyen örek szerelem feelingje lenne...

Köszönöm!
Az alap: Ádám és Éva
Két elég komoly: Trisztán és Izolda, Daphnis és Cholé
Szerintem a legmenőbb: Bonnie és Clyde
A legszebb: Szépség és a Szörnyeteg
Ami meg végképp üt: Jancsi és Juliska vagy János vitéz és Iluska
Celeb: Beckham-ék vagy Brangelina

Remélem köztük van. :D
:lol: Korrekt... :D

Deus!
Köszönöm!
Kép