A férjem óriási hamburger-fan / én többe nézek egy jó tojásos lecsót a magam részéről

/ és nagyon szerencsés, mert én ezt is otthon friss hozzávalókból megsütöm.
Igen, a bucit is és a húst is

Pizzát sem rendelünk soha, mert azt is sütök - 20 perc alatt bedagasztom a tésztát hozzá, nem nagy meló.
A minőségi hozzávalók felkutatása már bajosabb, főleg vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén / - itt nincs friss marhahús, csak fagyasztottan vákuum - csomagolva érkező / Tesco, Spar / valamint előre ledarált dobozos / Tesco, Lidl /
A heteshez nem rendelnek, mert 2000-3000 ft-ért tudják adni a lábszár kilóját, ezen kívül van nyaka és néha lapocka is és vége is a marhahús kínálatnak.
Múltkor a Lehel-piacon sétálgattam és sírni tudtam volna, hogy 1600 ft-ért volt marhalábszár például.
Eper kilója 495 ft, amikor nálunk tavaly! szezonban! is 980 ft volt!
Szóval, ha valaki nem tud legalább havonta egyszer kocsival felmenni bevásárolni / Pest kb. 80-90 km-re van tőlünk / akkor a minőségi hozzávalókról le is mondhat, mert nincs, csak silány vizezett hús, meg a táptól bűzlő far-hátas csirkecomb - mondom: utóbbi nyersen is táp szagú és sárga ételfestékkel meg is van festve!
Egyél paraszt!