BAZ megyei vagyokAz ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.

BAZ megyei vagyokAz ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.
Én meg Szabolcs-megyei vagyokStalkyard írta:Nahát, kicsi a világ, én is Nógrád megyében lakom, és sajna tényleg ez van, amit írsz. Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.El fanático írta:
vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén
Nahát, kicsi a világ, én is Nógrád megyében lakom, és sajna tényleg ez van, amit írsz. Az ország egyik pöcegödre sajnos, bár vannak rosszabb helyek is, de nem sok. Egyetlen pozitívum, hogy Pest viszonylag közel van, egy óra alatt fent van az ember.El fanático írta:
vidéken / Nógrád megye - a sötét folt Magyarország térképén
Köszi!palesz77 írta:Használd egészséggel!nagyiibarca írta:Valaki betudná linkelni ezt a képet írás nélkül?
http://cs302713.vk.me/v302713265/5a72/8sCtWo-BwdA.jpg
u.i.: Amúgy csak tanácsként, a google képkeresővel tök jól meg lehet az ilyeneket találni. Én is csomó képet kerestem már meg így.
Használd egészséggel!nagyiibarca írta:Valaki betudná linkelni ezt a képet írás nélkül?
http://cs302713.vk.me/v302713265/5a72/8sCtWo-BwdA.jpg
http://votrube.ru/uploads/posts/2013-03 ... ru%294.jpgnagyiibarca írta:Valaki betudná linkelni ezt a képet írás nélkül?
Én volt hogy mentem, tavaly tavasszal elég sokszor. de nem egyetemista pénztárcára van szabva, azért meg nem megyek el meccset nézni,hogy csak egy korsó sört igyak.Gareth Tello írta:Senki?Gareth Tello írta:Innen a fórumról van olyan, aki viszonylag rendszeresen jár a paulaneres meccsnézésekre?Csak mert kb. 10 percre lakom a MOM-tól, és be akarok már nézni valamikor, aztán hátha összefutok valakivel.
Senki?Gareth Tello írta:Innen a fórumról van olyan, aki viszonylag rendszeresen jár a paulaneres meccsnézésekre?Csak mert kb. 10 percre lakom a MOM-tól, és be akarok már nézni valamikor, aztán hátha összefutok valakivel.
Az komoly, én itt, a XI. kerületben nem éreztem semmit.visca el barca írta:![]()
aztadurva
filmezek nagy nyugiba, épp vége volt, mondom fél egy, ideje aludni menni. kelek fel az ágyból és földrengéswtf. szívem ugy bekalimpált mint állat
semmi komoly, de iszonyu felelmetes, rendesen érzezni lehetett, a csillár még mindig leng
Részvétem, én naponta kétszer járok a Blahán (suliba, meg onnan hazafelé), de az is bőven elég belőle, már majdnem sok is.recrea írta:Én a Blahán semmit sem érzékeltem, mondjuk aludtam az említett időpontban. Egyébként ott mindig rengés van, ha elmegy a ház előtt egy-egy nagyobb dög.
És amúgy is: nem a föld remegett, hanem a gazdaság dübörög.
X.kerben konkrétan az egész koli elkezdett mozogni, durva volt, azt hittem összedőlvisca el barca írta:![]()
aztadurva
filmezek nagy nyugiba, épp vége volt, mondom fél egy, ideje aludni menni. kelek fel az ágyból és földrengéswtf. szívem ugy bekalimpált mint állat
semmi komoly, de iszonyu felelmetes, rendesen érzezni lehetett, a csillár még mindig leng
Ezeket én még úgymond ismerős éttermekben sem rendelném meg, főleg a halat nem. Legutóbbi étteremben étkezésem alkalmával garantáltan már vagy egy fél napos rizs volt, amit elém raktak. Nagyon utálom az ilyet.Tim írta: És aranyszabály hogy ismeretlen étteremben nem rendelünk:1)brassóit,2)hortobágyi palacsintát,3)milánóit
és általában halat. Ezek általában a megmaradt pörköltből készülnek,kivéve persze a hal ami többnyire olcsó tilápia,pisztráng filévé varázsolva.
A vesefaggyú létezik,jobb hentesek tudják mi fán terem. Például a legendás hírű Józsi hentes,aki t-bone,vagy rib-eye steaket is tud prezentálni(ami csak annyin múlik hogy a marhát másképp kell bontani,mint itthon tanítják,és persze nem kiöregedett tejelő tehén húsából készül). Ha otthoni hamburger készítésre adod a fejed,akkor a legegyszerűbb ha fele-fele arányban kevered a marha húst,disznó hússal,így megúszod a vesefaggyútlui1698 írta:Na, az érdekelne, hogy ezt a micsodát hol lehet beszerezni? Bemegyek a henteshez nem fog elküldeni anyukámhoz?Tim írta:vesefaggyúval![]()
Mert, a városban blogon volt egy recept, amiben szintén ezt is említették, mint összetevőt egy receptben.
Ilyen ismerősöm nekem is van, de azért én nem sok olyan túlsúlyos embert ismerek, aki ne tudna egy nagyobb adag kaját megenni. Persze anyagcsere kérdése az egész, de azért általánosságban jellemző, h aki kövér, az eszik is rendesen.lui1698 írta:Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.
Jó nyilván nem törvényszerű, hogy ha valaki túlsúlyos, az zabagép, de azért többnyire nem véletlen az a pár plusz kiló, plusz valószínűleg nagy százalékban hatékonyabbak ezen a téren.lui1698 írta: Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.
Ez amúgy szintén egy nagyon nagy tévedés, hogy aki túlsúlyos az nagyon sokat tud zabálni. Persze, nyilván nem salátán, meg fitnessz menün él, de nekem van olyan 70 kilós ismerősöm aki napi szinten megzabál egy kiló kenyeret egymaga, és akkor még a komoly kosztról nem beszéltünk.Stalkyard írta:Easy job, felbérelnék egy túlsúlyos városlakót a sok közül, aztán 30-70%-ban osztoznánk a díjon, elvégre az öltetgazda én voltam, ráadásul ő még jól is lakott cserébe.Tarsi88 írta:
Van egy mr. Grizzly nevezetű szörnyetegük: 1kg húspogácsa, 0,5 kg zöldség, 1 kg zsemle... Ha sikerül elfogyasztani 55 perc alatt fizetnek neked 5000 forintot