http://www.covergalaxy.com/list/XBox360/isti010 írta:Valaki tud olyan oldalt ahonnan játék borítókat lehet leszedni? főleg xbox360-as érdekelne!!! nagyon megköszönném...
Segítség kéne

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Vki a Rapid Antivirus 2.7hez tudna adni egy aktiváló kódot? Rendkívül sürgős! Köszi

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
http://indep.eu és http://rebelsarea.combalboa7 írta:jó magyar torrent oldalt keresek ahol nyitott a regisztráció...tud ilyet valaki?
nCore-on vagyok fent, de nincs meghívóm, ismerősnek kellene egy másik jó oldal...
Utóbbin staff tag vok

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
http://evolution.fx.cxbalboa7 írta:jó magyar torrent oldalt keresek ahol nyitott a regisztráció...tud ilyet valaki?
nCore-on vagyok fent, de nincs meghívóm, ismerősnek kellene egy másik jó oldal...
- balboa7
- Entrenador del Barça
jó magyar torrent oldalt keresek ahol nyitott a regisztráció...tud ilyet valaki?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Sziasztok tegnap nyertem bet-at-home-on 11 eurót,de nem vagyok jártas ebben,és nem tudom hogyan kapom meg a pénzt. Gondolom a kifizetés menüpont,és a bankszámlaszámomat kell megadni? ez biztonságos?
akinek van tapasztalata,segítsen!
akinek van tapasztalata,segítsen!

Sziasztok! nemtudjátok h Digit TV-re hogy lehet megszerezni a TV6-ot?? már 1x megtaláltam, 2hétig ment is aztán eltűnt
beleőrülök ha nemnézhetek BL-t! HELP ME

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ilyen nekem is volt. Tavaly vettem egy microsoft billt, de pár gomb nem volt jó. Visszavittem, adtak másikat, kipróbáltam, kezdtem azokkal amik az előzőn rosszak voltak, azok működtek, viszont most meg másik gombok nem voltak jók. Úgyhogy visszavittem és levásároltam az árátPerrero írta:vettem új billentyüzetet... nincs is vele baj.. de van..
a funkció (gyk.: F1, F2...) és a printscreen billentyűk nem reagálnak... ill a printscreenre a nyomtatási lof@sz jön elő...
a többi spec. gomb (hangerő, zene, stb...) müködnek, szóval a drivert jól telepítettem...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Entrenador del Barça
Perrero írta:vettem új billentyüzetet... nincs is vele baj.. de van..
a funkció (gyk.: F1, F2...) és a printscreen billentyűk nem reagálnak... ill a printscreenre a nyomtatási lof@sz jön elő...
a többi spec. gomb (hangerő, zene, stb...) müködnek, szóval a drivert jól telepítettem...

küldjed pü-ben az emailedÁkocka írta:Valaki segítene abban, hogy hogy a búbánatban lehet szert tenni iwiw-meghívóra? Több haver már beígérte, de mikor megnézték, kiderült, hogy az iwiw benyelte a meghívójukat. Már vagy 2 hete vadászok egyre, de egyszerűen senkinek nincsen.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nekem most sajnos nincs meghívom rá,de ha lesz elküldöm neked kértem meghívót,hogy küldhessek.Ákocka írta:Valaki segítene abban, hogy hogy a búbánatban lehet szert tenni iwiw-meghívóra? Több haver már beígérte, de mikor megnézték, kiderült, hogy az iwiw benyelte a meghívójukat. Már vagy 2 hete vadászok egyre, de egyszerűen senkinek nincsen.
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Valaki segítene abban, hogy hogy a búbánatban lehet szert tenni iwiw-meghívóra? Több haver már beígérte, de mikor megnézték, kiderült, hogy az iwiw benyelte a meghívójukat. Már vagy 2 hete vadászok egyre, de egyszerűen senkinek nincsen. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem értem mit kell túlragozni, meg szoktam találni hasonló dolgokat, itt nem dobott ki korrekt linket,ennyi, hogy miért fngom sincs, de elvégre ez a topic ezért van. De azért köszi.Tim írta:Tényleg nem a vita kedvéért,de két kattintásba került.ozsimiki írta: semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.
szerk: közben már kaptam kovitól egy korrektet, kösziiii
F1 magyarítás
Miki,lehet hogy a hiba az ön készülékében van?
Torrestoni:
mert most egy classic idényt lenyomunk,csak úgy funból.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Az azért szaggatt mert ha játékból veszel fel videót az nagyon megeszi a gépet(procit,RAM-ot) tehát vszínűleg más progival is szaggatni fog. A videót utána tömöríteni kell mert az 1gigás fájl még tömörítetlen *.aviMessiFan írta:Valaki tudna nekem segíteni?
Egy progi kéne amivel a játékot fel tudom venni. Nekem nem Fraps kell mert az ratyi. 5 perc az 1 giga és nagyon szaggat.
Előre is köszi.
Valaki tudna nekem segíteni?
Egy progi kéne amivel a játékot fel tudom venni. Nekem nem Fraps kell mert az ratyi. 5 perc az 1 giga és nagyon szaggat.
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Tényleg nem a vita kedvéért,de két kattintásba került.ozsimiki írta: semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.
F1 magyarítás
Miki,lehet hogy a hiba az ön készülékében van?

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
S miért nem töltitek le az újabb, idei modot, nem kell hozzá az alap játék sem, s ugyanúgy magyar.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- ozsimiki
- Adminisztrátor
semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.Tim írta:Talán ITT?ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
Most nem azért,de az első találat volt "magyarításra"..

Talán ITT?ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
Most nem azért,de az első találat volt "magyarításra"..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosítására
valaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm 

Igen, ez igaz.Tim írta:Ez egyértelmű. De a kolléga írta alant,hogy a boot sorrendben a dvd olvasó van beállítva elsőnek. És ha annak idején a lemez nem úgy lett megírva
hogy "rendszerindító adatlemez" akkor nem igen fog betöltődni ugyebár..
Igy már az írás hibája.Mert akkor nincsenek rajta a bootoláshoz szükséges file-ok
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"